Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu + çilek yağı ile masaj

merhaba kızlar bugün itibariyle küç ve çilek yağını kullanmaya başlıycam yazdıklarınız bni çok umutlandırdı inş faydasını görücez bakalım...

Ben bir ay çörekotu yağı kullanmıştım ama hiç bende etki göstermemişti bu sefer çilek yağına balayacağım inşallah faydası olur çörekotunu çiğnemeden yutmanın bir zararı var mıdır ben sındırımın zor olduğunu duymustum bilginiz var mı :uhm:

kızlar.. bende yeni katılıyorum aranıza. bakalım gögüs büyütme calısmalarım nasıl gidecek. çilek yağı ve çörekotu yağı aldım. ayrıca küç de aldım. inşallah iyi sonuçlar doğar. tabi düzenli kullanmam lazım. neyse.. ilerleyen zamanlarda işe yarayıp yaramadıgını sizlerle paylasırım.:))

Canlarim benim sakin birakmayin devam edin dün bi südyen aldim 70b kücük geldi 75b almam lazim =)

Merhaba arkadaşlar, ben de denemek istiyorum ancak, çörekotu yağı, çilek yağı, şerbetçiotu vs. kafam karıştı :bbo:
Bir de küç tam olarak nasıl birşey? Bitki mi yağ mı, aktardan mı alınıyor? Nasıl kullanmak gerekiyor? Bilgi verebilir misiniz?

kızlar ben çörek otunu çiğnemeden direk yutuyorum ve şuana kadar bi sorunla karşılaşmadım

herkese merhaba.meger dertten müzdarip ne kadar çok kişi varmış.yeni keşfetti burayı.benım göslerim için denemedıgım ürün kalmadı.tabı bu çilek yağı hariç.onu yenı duydum.öncesınde hiçbir netice alamadım.son care sılıkon dıyodum ama şimdi emzırdıgım için yaptıramadım.bide bunu denıyım bari.tabi emziriken kullanamam galıba..:KK43:((((((((((((((

herkese merhaba.meger dertten müzdarip ne kadar çok kişi varmış.yeni keşfetti burayı.benım göslerim için denemedıgım ürün kalmadı.tabı bu çilek yağı hariç.onu yenı duydum.öncesınde hiçbir netice alamadım.son care sılıkon dıyodum ama şimdi emzırdıgım için yaptıramadım.bide bunu denıyım bari.tabi emziriken kullanamam galıba..:KK43:((((((((((((((

demek emziriyorsun, hamileliğinde büyüdü mü peki? büyüdüydse hâlâ büyük mü yoksa küçüldü mü?ben dahil birçok kişinin son umudu da hamile kalınca büyümeleri:KK43:

Çoğu erkek büyük gögüs seviyor.Eşimde sevişirken pek gögüslerimle ugraşmıyor.Bu üzüyor benii.O yüzden büyüsün istiyorum.

Çoğu erkek büyük gögüs seviyor.Eşimde sevişirken pek gögüslerimle ugraşmıyor.Bu üzüyor benii.O yüzden büyüsün istiyorum.

peki sence eşin bunun eksikliğini hissediyor mu?memnundur belki boyle, belki her erkek göğüslerle çok uğraşmaya çok düşkün değildir...

demek emziriyorsun, hamileliğinde büyüdü mü peki? büyüdüydse hâlâ büyük mü yoksa küçüldü mü?ben dahil birçok kişinin son umudu da hamile kalınca büyümeleri:KK43:

ben de çok merak ediyorum bunu tatlım ya. kuzenim 8 ay önce doğum yaptı hamileyken süperdi diyor çok memnundum dedi ama sonra eski boyutuna dönmüş:/ hem de yumuşuyormuş şimdi biizmki gibi dik de durmuyormuş yani. ama tabi bu durum kişiye göre değişir. annemin de hamilelikte büyümüş tabii sonra küçülmüş ama eski haline de dönmemiş

X