- 2 Nisan 2018
- 76
- 66
- 3
sana buluşmadan önce anlatsalardı belki sende böyle tepki vermezdin herşeyin bir adabı varhepsini tanımak değil belli ki siz hiçbirini tanıyamamışsınız. benim dediğim şeyi beğenmemiş olabilirsiniz, ama sizin bana önerdiğiniz mesaj hepten mantıksızlık hatta komik. neymiş müsait bir zamanda görüşelim diyecekmişim. neyse mantı yiyorum şu an keyfimi kaçıramazsınız
ya o hanfendiyi siz boşverin, yarım saat önce de "ben sizi küçümseme anlamında dememiştim onu" falan dedi. şimdi de realist olalım eğitim farkı var diyor. allahtan küçümsemek için kullanmamış bir de küçümsemek istese neler olacak. kelimelerin anlamını bilmeyen ama bilmeden kullanan kafası karışık bir hanımefendi. zaten kabul ederse kendisine özel ders vereceğim:)kız memur üniversite bitirmiş keşke sadece okulla eğitilebilsek insanın kendini yetiştirmesi gerekiyor bence doktor doktorla mı evlenecek düşünce yapısını genişletmesi gerekiyo at gözlüğü olanlar anlamaz tabi 2kere 2 4
teşekkür ederim, gerçekten teşekkür ederim. keşke şu yazıyı çerçeveletip açtığım konunun üzerine asabilsem. tekrar teşekkür ederim:)Bence arkadaşınıza kızmakta haklısınız. İnsan her türlü şakayı arkadaşının yanında yapabilir. Bu aa hemen habersiz kuzenime ayarlayayım gibi dahiyane bi fikre sahip olmamalı. Eğer çöp çatmaya kalkıyorsa haber verilir. Amaç ne yani? Hele haydi kaynaşın diyerek 2 insanı tanıştırmak çok ayrı bi absürtlük.
Ne demişler cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir. İyi niyetli diye her şeyi sineye çekecek değiliz ya. İyi niyetindense insanları zora sokmadan davranmayı öğrensin. Tek hoş olmayan durum çocukla olan üslubunuz bence. Büyük ihtimal onun da haberi yoktu. Çok da önemli değil o kadar hassas olduğunu sanmıyorum.
ya o hanfendiyi siz boşverin, yarım saat önce de "ben sizi küçümseme anlamında dememiştim onu" falan dedi. şimdi de realist olalım eğitim farkı var diyor. allahtan küçümsemek için kullanmamış bir de küçümsemek istese neler olacak. kelimelerin anlamını bilmeyen ama bilmeden kullanan kafası karışık bir hanımefendi. zaten kabul ederse kendisine özel ders vereceğim:)
tabii ki , neden kızayım ki zaten? sinirlendiğim konu habersizce böyle bir şey yapmaları.sana buluşmadan önce anlatsalardı belki sende böyle tepki vermezdin herşeyin bir adabı var
bak bak nasıl da dövüne dövüne gülüyor eğlence çıktı buna da
sayısalcıyla evlenmek isterim tabi ya, hiç fark etmez yeter ki sayısalcı olsun, sayısalcı olmalı...sayısal... sal ... al...llllarkadaşın başta iyi niyetliymiş. evet gereksiz ama sen sayısalcıyla evlenmek isterim vs deyince kendince işin görülsün demiş. sen napmışsın, gereksiz yere çocuğa çemkirmişsin. doğal olarak arkadaşın da tersleşmiş.
yani insan biraz empati yapar da düşünürya o hanfendiyi siz boşverin, yarım saat önce de "ben sizi küçümseme anlamında dememiştim onu" falan dedi. şimdi de realist olalım eğitim farkı var diyor. allahtan küçümsemek için kullanmamış bir de küçümsemek istese neler olacak. kelimelerin anlamını bilmeyen ama bilmeden kullanan kafası karışık bir hanımefendi. zaten kabul ederse kendisine özel ders vereceğim:)
neyse olur böyle şeyler inşşşşallah doktorla evlenirsin hayırlı bi eştabii ki , neden kızayım ki zaten? sinirlendiğim konu habersizce böyle bir şey yapmaları.
sağolasın canım. hepimize inşallah:)yani insan biraz empati yapar da düşünür
neyse olur böyle şeyler inşşşşallah doktorla evlenirsin hayırlı bi eş
hepsini tanımak değil belli ki siz hiçbirini tanıyamamışsınız. benim dediğim şeyi beğenmemiş olabilirsiniz, ama sizin bana önerdiğiniz mesaj hepten mantıksızlık hatta komik. neymiş müsait bir zamanda görüşelim diyecekmişim. neyse mantı yiyorum şu an keyfimi kaçıramazsınız
mantım hala bitmedi, keyfimi bozamazsınız. bir de kullanıcı isminiz bana stingin şarkısını hatırlattı. iyi şarkıdır. bir de onu dinleyeyim bari.
Tamam sorun anlaşıldı.
Senin okuduğunu anlamamak gibi bir problemin var.
Onun için gelen mesaja taciz edilmiş gibi karşılık vermeni şuan yadırgayamadım ahahah
İnsanları begenmeyebiliriz, görüşmek istemeyebiliriz, hoşlanmamış ta olabiliriz.
Kibarca geri çevirmek. Hiç duydun mu daha önce böyle bir şey?
Yazmış olduğum mesajı sen anlayamamış olabilirsin ama inan bana
genellikle insanlar anlıyorlar.
Ya randevu verirse, müsait zamanda görüşmek isterse, en kötüsü ya kezban derseeee
Aman tanrımmm o zaman ne olacak peki hıııııı seviyesinde kalmak istemekte bir tercihse saygı duyuyorum.
aslında katipliğin yanında öğretmenim de, daha atanamadım. bu sene o da olacak inşallah :)Noluyor yani o doktor sen katipsen? doktor doktorlamı evleniyor çevremde ev hanımı olup doktorla evlenen var nedir bu insanlardaki makam sevdası anlamıyorum önce bi insan evladı olsun denir.
Arkadaşınız sizi yermeye calısmıs ama kendi sanırım bakanla falan evli yada evlenecek
aslına bakarsan ben de zaten aşağı yukarı aynı şeyleri söyledim...:)Arkadaşınız saçmaladığı gibi bir de buluşturduğu esnada söyledikleriyle densizlik etmiş.
Ama siz de bence fazla öfkelenmişsiniz.
Başlık bile öfke dolu. Bu olayı ben yaşasam başlık “arkadaşımın işgüzarlığı” olurdu muhtemelen.
Topçunun mesajına da “ tanıştığıma memnun oldum ama arkadaş benim laf olsun diye söylediğim şeyi ciddiye alıp seni de yormuş, kusura bakma. Bir ilişki düşünmüyorum bu sıralar” derdim.
Arkadaşa da “ öylesine söylediğim lafı ciddiye alıp işgüzarlık ettiğin gibi, buluşma esnasında söylediklerinle de patavatsızlık ettin. Bundan sonra bu tarz işlere kalkışma lütfen” derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?