• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çöpümü çatmaya çalışanlar...

aslında katipliğin yanında öğretmenim de, daha atanamadım. bu sene o da olacak inşallah :)
teşekkür ederim yorum için.
Çalıp çırpmıyorsun ya kendi çapında bi statün var elbette, olmaması daha iyi olmuş olumlu bi yaklaşımda bulunsan o arkadasın zaten ortalığı karıstırdı sürekli

Noluyor yani o doktor sen katipsen? doktor doktorlamı evleniyor çevremde ev hanımı olup doktorla evlenen var nedir bu insanlardaki makam sevdası anlamıyorum önce bi insan evladı olsun denir.
Arkadaşınız sizi yermeye calısmıs ama kendi sanırım bakanla falan evli yada evlenecek

Doktor, yani hekim olmak, bir makam değil zaten. Bende hic anlamadim bu sevdayi.
Ailemin çoğu sağlıkçı artik nedense hepsi bekar. Kimse istemiyor. Doktor lafini duyan 1000 kilometre kaciyor.

Çalıp çırpmıyorsun ya kendi çapında bi statün var elbette, olmaması daha iyi olmuş olumlu bi yaklaşımda bulunsan o arkadasın zaten ortalığı karıstırdı sürekli
insanın gönlü zengin olsun ya, ne olacak sen doktorsun o armatör diğeri terzi.
haklısınız, zaten olması gibi bir durum söz konusu değildi:)

konu sahibi kendini ne diye rezil olmuş hissetmiş bilen var mı. bana absurd geldi konu

Doktor, yani hekim olmak, bir makam değil zaten. Bende hic anlamadim bu sevdayi.
Ailemin çoğu sağlıkçı artik nedense hepsi bekar. Kimse istemiyor. Doktor lafini duyan 1000 kilometre kaciyor.
şimdi benim matematiğim iyi değil ya, anlayanlara gıpta ile bakıyorum ondan öyle bir şey söylemiştim doktorla evlenmek isterim diye. bir de hastalık hastasıyım bol bol muayene eder beni diye şey ettim :))
ne bahtsız insanım ya. bir laf ediyorum başıma iş açıyorum :)

konu sahibi kendini ne diye rezil olmuş hissetmiş bilen var mı. bana absurd geldi konu
utandım ya ne rezil olması şaban abi. haberim olmadan emrivaki bir şekilde tanıştırılıyorum biriyle, utandım kızardım yani. sen de insanı anlamazsan kim anlayacak koskoca sanatçısın.

Çok haklısınız ama insanlar bunu bir makam olarak görüyor artık, bir erdem, güç timsali gibi bizim ailede de Saglıklı çok doktor yok ama hepsi farklı branşta insanlarla evli, önemli olan kafa uyuşması, saygı duymak ,saygı görmek, sevmek değilmidir? illa meslekle kombine edilmesine ayar oluyorum

linç etmek istediler ve ettiler bi sebep mi lazım :KK70:
Bence doktoru reddedince terlikle vurası geldi insanların :D
Başka bir sebep göremiyorum.
Habersiz tanıştırılmak ayrı bir saçmalık, bir de yanında sayısalcı istiyordun imaları ayrı saçmalık.

şimdi benim matematiğim iyi değil ya, anlayanlara gıpta ile bakıyorum ondan öyle bir şey söylemiştim doktorla evlenmek isterim diye. bir de hastalık hastasıyım bol bol muayene eder beni diye şey ettim :))
ne bahtsız insanım ya. bir laf ediyorum başıma iş açıyorum :)

Ah bak o konuda yanılmışsın. Asla başka insanlarin hastalığını gayeye almazlar. Sen ağrıdan kivrilsan adam makarna yer gözüne baka baka.

Alışmış kudurmuşdan beterdir misali özel hayatlarinda fellik fellik kacarlar hastalardan.
Ben mesela avukatim asla özel zamanimda insanlarin hukuksal sorununu dinlemem.

Ah bak o konuda yanılmışsın. Asla başka insanlarin hastalığını gayeye almazlar. Sen ağrıdan kivrilsan adam makarna yer gözüne baka baka.

Alışmış kudurmuşdan beterdir misali özel hayatlarinda fellik fellik kacarlar hastalardan.
Ben mesela avukatim asla özel zamanimda insanlarin hukuksal sorununu dinlemem.
hadi ya, valla bi doktor arkadaş vardı o hep ilgileniyordu ondan şey ettim, hepsi aynı değildir heralde:)

Çok haklısınız ama insanlar bunu bir makam olarak görüyor artık, bir erdem, güç timsali gibi bizim ailede de Saglıklı çok doktor yok ama hepsi farklı branşta insanlarla evli, önemli olan kafa uyuşması, saygı duymak ,saygı görmek, sevmek değilmidir? illa meslekle kombine edilmesine ayar oluyorum

Yani... Ben 3 uni bitirdim. Nişanlım 0. Ama süper mutluyuz. Sonucda sabahdan akşama hukuk sohbeti yapmiyorum. Benim mesleğimin ona faydasi yokki...

Bence doktoru reddedince terlikle vurası geldi insanların :KK70:
Başka bir sebep göremiyorum.
Habersiz tanıştırılmak ayrı bir saçmalık, bir de yanında sayısalcı istiyordun imaları ayrı saçmalık.
ne terlikle vurması ya, daire olup birbirlerine ata ata linç ettiler beni :) olsun ama severim ben hanımlarımızı .)

office office sen de az değilsin he, bana kötü yorum yazan herkesin yorumunu beğeniyorsun sinsice, ama gelip bir kroşe bile attığın yok. sen de vur hadi daha ölmedim.

Neden mesaj begenmek yasak mi? Bazen sadece susup dinlemek gerekir yeliz, siddetle oneririm.. ayrica dusene vurmak bana yakismaz :)

Back