seviniyorum zaten, ki demeseydi de kabul etmemiştim zaten:)Burdakileri anlayamadım neden bukadar üstüne gelinmiş gerçekten haklısın
Hazımsızlıktan kültür farkına kadar getirmiş arkadaşın olayı seni buluşturmadan önce katip değilde doktormuydun sen?
Eğer çocuk gerçekten böyle birşey söylediyse bu sığ insanla zaman kaybetmediğin içinde sevinmelisin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çöpümü çatmaya çalışanlar...
- Konu Sahibi yelizzce1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kıza zaten dediklerine benzer şeyler söyledim ben de. çemkdirdim dediğime bakma.Emrivaki de olsa bu kadar tepki fazla.
Tamam haberli olsa daha iyi olurdu haklisin ama yani bu kadar kizmak bu kadar arkadasa cemkirmek bu kadar ofke patlamasi?
Abarti da abarti.
..bir daha boyle emrivakiler istemiyorum cok zor durumda kaldim ona gore..demen yeterliydi.
Cocuga yazim tarzin da ne dersen de yanlis.( niyetin oyle olmasa bile)
Ayrica cocugu begenmemissin.
Farzetki cok begendin carpildin.
O zaman da belki arkadasina tesekkur edecektin
ben buluşalım hep beraber muhabbet edelim diye söz mü vermişim bana sorulmuş mu ki konuşmak muhabbet etmek zorunda bırakılıyorum. olay benim dışımda gelişmiş, susma hakkımı kullandım.Çok kaba davranmışsınız bence. Masada 30 dk sus pus oturmak da ayıp olmuş ne var yani o an insan nezaketen de olsa konuşur arkadaşınız kötü niyetli davranmamış gerçekten kabasınız.
- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 29
2 çift laf etmek için söz vermek mi gerekiyor hanımefendi? Neyse zaten sayfalarca yazılmış siz ise hala kendinizi savunuyorsunuz başka bir pencereden bakmak aklınıza gelmiyor sanırım.ben buluşalım hep beraber muhabbet edelim diye söz mü vermişim bana sorulmuş mu ki konuşmak muhabbet etmek zorunda bırakılıyorum. olay benim dışımda gelişmiş, susma hakkımı kullandım.
yapma ya tamam ortalarda nasıl konuşacağımı bir daha gelir sana sorarım madem. kime ne ya, ister sayısalcılardan hoşlanıyorum derim, ister askerden ister polisten. ister amuda kalkarak söylerim bunu ister herkese toplu mesaj atarım. geyiğine bir söz söyledim diye neden saygısızca tanımadığım insanlarla aynı masaya oturtulmak zorunda kalayım ki? kimseye bana birini ayarlayın demedim ben ayrıca. istediğim lafı edicem, ve insanlar bir daha bana sormadan emrivaki yapamayacak. :)Sen ortalarda sayilcilardan hoslaniyorum diye gez sonra evlenme niyetim yok de. Yoksa bunun lafini etmeyeceksin ki insanlar kendilerince size birilerini ayarlamaya calismasinlar.
iki çift laf ettim zaten ? merhaba, nasılsın, iyiym hayat iyi gidiyor, işler yoğun vs gibi.2 çift laf etmek için söz vermek mi gerekiyor hanımefendi? Neyse zaten sayfalarca yazılmış siz ise hala kendinizi savunuyorsunuz başka bir pencereden bakmak aklınıza gelmiyor sanırım.
Kaba varos bir tip kusasim geldiyapma ya tamam ortalarda nasıl konuşacağımı bir daha gelir sana sorarım madem. kime ne ya, ister sayısalcılardan hoşlanıyorum derim, ister askerden ister polisten. ister amuda kalkarak söylerim bunu ister herkese toplu mesaj atarım. geyiğine bir söz söyledim diye neden saygısızca tanımadığım insanlarla aynı masaya oturtulmak zorunda kalayım ki? kimseye bana birini ayarlayın demedim ben ayrıca. istediğim lafı edicem, ve insanlar bir daha bana sormadan emrivaki yapamayacak. :)
dimi, ayy kızlaaar bi doktor talibim var holleeeeey, diye konu açmam lazımdı. seni gidi ölü , kusasi gelmişmiş :)Kaba varos bir tip kusasim geldi
Biri sunu alsin karsimdandimi, ayy kızlaaar bi doktor talibim var holleeeeey, diye konu açmam lazımdı. seni gidi ölü , kusasi gelmişmiş :)
- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
- 823
- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 29
Arkadaşınız suçsuz demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama böyle sinirinizi çocuktan çıkarmış gibi olmuşsunuz belki onun da haberi yoktu. Ona bir şey belli etmeyip arkadaşınıza kızabilirdiniz sonradan. Neyse olan olmuş zaten :))iki çift laf ettim zaten ? merhaba, nasılsın, iyiym hayat iyi gidiyor, işler yoğun vs gibi.
işin tuhaf tarafı sen benim konumdasın. sevgilerle git???Biri sunu alsin karsimdan
aslında çocuğa karşı bir sinirim yoktu zaten normalde, belki haberi vardır diye "arkadaşım" diye başladım cümleme. zaten en sert kelimem de o yani.Arkadaşınız suçsuz demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama böyle sinirinizi çocuktan çıkarmış gibi olmuşsunuz belki onun da haberi yoktu. Ona bir şey belli etmeyip arkadaşınıza kızabilirdiniz sonradan. Neyse olan olmuş zaten :))
var aslında birkaç çöpBende konuda bildiğimiz çöp arıyorum. Çöp nasıl çatılıyor öğrenmek için
Cıks canim istemiyor.işin tuhaf tarafı sen benim konumdasın. sevgilerle git???
Midem dayanmiyor zaten..işin tuhaf tarafı sen benim konumdasın. sevgilerle git???
yani muhabbeti ilerletmek gereksiz olurdu ama bugünkü buluşmadan benim haberim yoktu bile deseniz zaten söylemeniz gerekeni söylemiş olurdunuz. kaba bir cevap değil sizinkisi ama çocuğun engellemesi de bayağı hazımsızlık resmen. sonra da kıza gidip ben zaten beğenmedim, ısrara geldim, katiple ne işim olur diyen adam neden akşamına size mesaj atıp nasılsın vs. diye soruyor o da ironik.anlamadım ki, çocuğa yazdığım mesajda ne var? yani arkadaş olarak tanıştırma niyetinde değildi aramızı yapmaya çalışıyordu. iyiyim sen nasılsın falan deyip muhabbeti ilerletsem sonra da sen bana ümit verdin olucatı. net olmak daha iyidir diye düşündüm.
aliye nası bi çöpsün sen beğenmiyorsan sevgiyle git saygıyla git nasıl gidiyosan gitCıks canim istemiyor.
Midem dayanmiyor zaten..
ya o zaten uzanamadığı ciğer kompleksine girmiş de kız da ekstradan bana duyurmaya çalışıyor o daha ironik.yani muhabbeti ilerletmek gereksiz olurdu ama bugünkü buluşmadan benim haberim yoktu bile deseniz zaten söylemeniz gerekeni söylemiş olurdunuz. kaba bir cevap değil sizinkisi ama çocuğun engellemesi de bayağı hazımsızlık resmen. sonra da kıza gidip ben zaten beğenmedim, ısrara geldim, katiple ne işim olur diyen adam neden akşamına size mesaj atıp nasılsın vs. diye soruyor o da ironik.
Asil sen bsg .aliye nası bi çöpsün sen beğenmiyorsan sevgiyle git saygıyla git nasıl gidiyosan git