• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çöpümü çatmaya çalışanlar...

Ben de bunu yazacaktım. Arkadaşım , sana ne anlattılar bilmiyorum amaaa, benim böyle bir niyetim yoktu...her yönden ofsayt bir ifade biçimi.

Sen kendi kendine heveslenmişsin ama benim suçum yok der gibi. Hayır nezaketten insan yerine koyup 2 çift laf edilmemiş hı hii den başka, üzerine bu cümle normal bulunuyorsa ciddi bir iletişim sorunu var.

Samsonn : nasılsın napıyorsun görüştük ama pek konuşmadın bugün.
Shapee : arkadaşım, benim böyle kimseyle tanışıp görüşme gibi bir niyetim yok, kuzenin sana ne dediyse de haberim yok kusura bakma ama senin geleceğinden de haberim yoktu.

Merhaba, iyiyim teşekkür ederim. Lütfen kusura bakmayın geleceğinizden haberim yoktu.
Bu şekilde sizde bende biraz zor durumda kaldık sanırım.
İnş başka bir zaman tekrar görüşebiliriz. Şimdilik iyi akşamlar.

Demek çok zor olmasa gerek.

yok valla, zaten 27 yaşındayım öyle çok çok genç sayılmam. evlilik isteğim yok. en azından aman evleneyim, kocamın parası pulu olsun da yeter diyebilecek biri değilim. ha aşık olursam amenna, ama olmadığım sürece bekarlık sultanlık.

bu arada aynı konuyu iş arkadaşım açsa . ben böyle böyle yaptım kız da arayıp bana kızdı niye böyle oldu ki yaa diye yazsaydı, bu sefer de o linç edilirdi. "sen de ne haber vermeden böyle bir iş yapıyorsun, iyi yapmış o kız" derdiniz. şu siteyi biraz çözdüysem kesinlikle gidişatın bu olacağına eminim. çok güçlü bir mağduriyet olmadığı müddetçe nedense insanlar konu sahibini linç etmeye meraklı.
Konuyu nasıl açtığına göre değişirdi. Nesini begenmedi kuzenimin yaşı da var falan deseydi mesela laf altında linç edilirdi evet. Ama siz kendiniz yazmışsınız sayısalcı olsun dedim falan diye yani sizin istediğiniz öyle diye hoşluk yapmış arkadaşınız kendince. Bahsedilen kişi kuzeni sizi de seviyor demekki ki kuzeniyle tanıştırmak istemiş. Rahatsız da olsanız herşeyi bi usulü vardır kibarca söyleseydiniz de anlardı siz herkese cemkirmissiniz. Karşı tarafta açsa siz haklı çıkmazdınız yani çünkü ortada iyi niyet var

Gariban memurlukla ne alakası var ? "Gariban " ?

Aşılamaz egolarınız var bence .
hayır arkadaş öyle bir imada bulundu denklik farkı var diyerek, ben de ironi yaptım.
ya tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar derin analizler yapmasak ego falan? hayır egonun ne olduğunu da bilmiyorsunuz egolu insanlar kendini över devamlı. ben kendimi övmüyorum.

hayır arkadaş öyle bir imada bulundu denklik farkı var diyerek, ben de ironi yaptım.
ya tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar derin analizler yapmasak ego falan? hayır egonun ne olduğunu da bilmiyorsunuz egolu insanlar kendini över devamlı. ben kendimi övmüyorum.

O arkadaş benim zaten . İmada falan da bulunmadım . Denklik farkı utanılacak bir şey değildir . Tıp okuduğu için sizden üstün olduğunu söylemedim ben . Kendi kendinizi ezdiniz .

Hakkınızda hayırlısı buymuş . Her görüştüğünüzle olacak diye birşey yok ki .

sanki çocuk sizi taciz etmiş gibi cevap vermişsiniz..arkadaşınıza da sizi çok kötü biriyle tanıştırmış gibi tepki vermişsiniz.Tanışma amaçlı görüştürdü diyemeyiz buna ,aynı ortamda bulunmanızı sağlamış.Siz evliliğe ya da biriyle tanışma fikrine karşıysanız bunu açıkça söyleyin etrafınızdaki insanlara o zaman.ben doktor mühendis birini isterdim dediğiniz için arkadaşınızda gayet iyi niyetli bir araya getirmiş sizi medeni bir şekilde, bu çok normal bir olay emrivaki nerde burada anlayamadım.illa evlilik için tanıştırma yok ki ortada. hiç mi yeni bir insanla tanışmadınız.çocuğa da hiç cevap vermezdiniz en fazla olur biterdi..30 yaşınızı geçince bu yaptığınıza inanamayacaksınız diye düşünüyorum.Siz çocuğa hayır demek zorunda kaldım kalbi kırıldı diyosunuz ama insanları hayır cevabı değil söyleme üslubu kırar bence..herşeyin bir yolu yordamı vardır..istemediğiniz durumu kibarca söyleyebilirsiniz.

O arkadaş benim zaten . İmada falan da bulunmadım . Denklik farkı utanılacak bir şey değildir . Tıp okuduğu için sizden üstün olduğunu söylemedim ben . Kendi kendinizi ezdiniz .

Hakkınızda hayırlısı buymuş . Her görüştüğünüzle olacak diye birşey yok ki .
denklik farkı derken neyi ima ettiniz o zaman? :D denklik hani. birinin birinden üstün olması durumu ya. kelimelerin anlamını kavrayamadan kullanma gibi bir probleminiz var.

yasin ölüler için okutulur yalnız:) bilemiyorum. dürüst olacağım belki hoşlansaydım bu kadar sert çıkmazdım. ama yine de derdim "ya çocuğu beğenmeseydim, mahcup olacaktım, bir daha yapma böyle bir şey" . gerçi çemkirdim diyorum da o zaman da bundan farklı bir üslupla yazmamıştım. "niye böyle bir şey yapıyorsun sen? benim böyle şeyleri sevmediğmi bilmiyor musun" gibisinden konuşmuştum. arkadaşlar herhalde kızın üzerine yürüdüğümü sanıyor. o kadar sert çıkmadım.

bu arada çocuk tipsiz falan da değildi. ben tek tip erkek beğeniyorum diğerlerinden etkilenemiyorum ne kadar yakışıklı da olsalar, ki benim beğendiğim tipleri de başkaları çirkin bulur. çocuğa "seni beğenmedim çirkinsin" gibi bir imada bulunmadım hadsiz değilim o kadar. ancak kimse onların beni aşağılamasını söz konusu etmiyor burda. neyse canınız sağolsun be kızlar:)

yok canim ya- aslinda istekler icin okutulur :)

yukarda cogu arkadaslar yazmis zaten- bende onlar gibi sadece sizin cocuga yazdiginiz meseja takildim- gerisinde hakli olabilirsiniz. en dogal hakkinizdir yani.

bana böyle bir mesaj gelseydi hem cok güler hemde asiri kirici bir mesajla geri dönerdim. bak cocuk bozmamis istifini- ben havani almadan rahat vermezdim yani :)

dakikalardır çöpümü çatmak ne demek onu düşünüyorum :KK45:
neyse anladım geç de olsa :D

yok canim ya- aslinda istekler icin okutulur :)

yukarda cogu arkadaslar yazmis zaten- bende onlar gibi sadece sizin cocuga yazdiginiz meseja takildim- gerisinde hakli olabilirsiniz. en dogal hakkinizdir yani.

bana böyle bir mesaj gelseydi hem cok güler hemde asiri kirici bir mesajla geri dönerdim. bak cocuk bozmamis istifini- ben havani almadan rahat vermezdim yani :)
ben havalı değilim ki havamı alasın? maşallah sizdeki de iyi özgüvenmiş havanı alırdım falan, ama her kuşun eti de yenmez hani:)

sanki çocuk sizi taciz etmiş gibi cevap vermişsiniz..arkadaşınıza da sizi çok kötü biriyle tanıştırmış gibi tepki vermişsiniz.Tanışma amaçlı görüştürdü diyemeyiz buna ,aynı ortamda bulunmanızı sağlamış.Siz evliliğe ya da biriyle tanışma fikrine karşıysanız bunu açıkça söyleyin etrafınızdaki insanlara o zaman.ben doktor mühendis birini isterdim dediğiniz için arkadaşınızda gayet iyi niyetli bir araya getirmiş sizi medeni bir şekilde, bu çok normal bir olay emrivaki nerde burada anlayamadım.illa evlilik için tanıştırma yok ki ortada. hiç mi yeni bir insanla tanışmadınız.çocuğa da hiç cevap vermezdiniz en fazla olur biterdi..30 yaşınızı geçince bu yaptığınıza inanamayacaksınız diye düşünüyorum.Siz çocuğa hayır demek zorunda kaldım kalbi kırıldı diyosunuz ama insanları hayır cevabı değil söyleme üslubu kırar bence..herşeyin bir yolu yordamı vardır..istemediğiniz durumu kibarca söyleyebilirsiniz.
ya sadece mahcup olmuştum.

denklik farkı derken neyi ima ettiniz o zaman? :KK70: denklik hani. birinin birinden üstün olması durumu ya. kelimelerin anlamını kavrayamadan kullanma gibi bir probleminiz var.

1 elma 1 armuta sayı bakımıdan denktir .

Nitelik bakımından denk değildir .

Elmanın armuttan üstünlüğünü tartışmaya açabilir miyiz ?

İdrak problemi yaşıyorsunuz .

Sayısalcıları beğenirim gibi cümleler kurmuşsunuz .

Bu sizin kendi alanınızı beğenmediğinizi daha nitelikli olana meylettiğinizi gösterir .

Sonuç aynı kendinizi beğenmiyorsunuz acısını başkalarından çıkarıyorusunuz .

Bu sizin kendi alanınızı beğenmediğinizi daha nitelikli olana meylettiğinizi gösterir .

denklik öyle şeyler için kullanılmaz insanlar için:) ortada elma ve armut yok. ben memur olduğum için bir doktor adayı tarafından aşağılanmaya çalıştığımı anlattıktan sonra kullanılan "denklik farkı" tamlaması hiç sizin şu anda yumuşatmaya çalıştığınız gibi bir anlama da gelmiyor:) aslında ben öğretmenim gelin bir ara size ders vereyim kelime ve cümle yapıları hakkında. bedava söz.

denklik öyle şeyler için kullanılmaz insanlar için:) ortada elma ve armut yok. ben memur olduğum için bir doktor adayı tarafından aşağılanmaya çalıştığımı anlattıktan sonra kullanılan "denklik farkı" tamlaması hiç sizin şu anda yumuşatmaya çalıştığınız gibi bir anlama da gelmiyor:) aslında ben öğretmenim gelin bir ara size ders vereyim kelime ve cümle yapıları hakkında. bedava söz.

Ay Allah razı olsun lütfettiniz . Minnettarım (!) .

Ortada elma armut yok demişsiniz ya en çokta ona güldüm . Teşbih sanatını kendinize öğretin sonra bana dil dersi verin .

şimdi kendinizi beğenmiyorsunuz demişsiniz. az önce de egoluydum hani? aşağılık kompleksi denir öyle durumlarda.
özel ders teklifim hala geçerlidir.

ben havalı değilim ki havamı alasın? maşallah sizdeki de iyi özgüvenmiş havanı alırdım falan, ama her kuşun eti de yenmez hani:)

yenir-- kekikle iyi gider--- olsada yesek :)

Kuzum sert cikmissin cocuga. Adam sana yilismamis, taciz etmemis, sana senden hoslandim bile dememis. belkide 2ci mesaj olarak özür dileyip senden hoslanmadigini yazicakdi. yahu carrrrrrt diye ; yok ben bilmiyordum, yok su yok bu. belki Adam sadece nezaketen ilk "giris" olarak yazdi. bilmeden bu tür bir mesaj atman aslinda özgüvenin kisi olmus hali

o anda Adam kasimpasili gibi: "HOOOOOOOP dur orda, kuzen beni davet etdi ama senin gibi ahi gitmis vahi kalmis, günes altinda solmus maydonoz gibi, konusmakdan bile anlamayan, nenem tipinde hatun beklememistim. bende kuzenle aran acilmasin diye nazik olup sana bu tip bir mesaj atdim- yahu ben seni neyapim--- diye cevap verebilirdi- ama vermedi. bak cocuk gercekden saygili. kalp kirma.

Back