- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
ne kadar iyi bir insan evladı....
Estagfirullah.. sadece fevri insanlar cogalinca goze batiyorum haliyle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar iyi bir insan evladı....
ben de sevmem öyle insanları pek ya.Estagfirullah.. sadece fevri insanlar cogalinca goze batiyorum haliyle :)
sana diyenlere neden kızsınlar ki? kızmıyorlardır da zaten :)Sonra yurdum kızlarına "kezban" denilince kızıyorlar :))
sana diyenlere neden kızsınlar ki? kızmıyorlardır da zaten :)
kardeşim diye hitap etmek?? nerde kardeşim yazmışım pardon? kaç yaşındasınız 115 falan mı, bunama bi hayli almış yürümüş de, üzerine hayal de görüyorsunuz. allah yardımcınız olsun.Tam tanıma uygun bir cevap..kezbanların genel özelliklerinden biridir verecek yanıt bulamayınca ama o sensiin demek..ha birde "ben ona umut vermek istemedim" demek yada "kardeşim diye hitap etmek"..
27 yaşındaysanız yaşınıza uygun seviyede davranın insanlara..istemiyorum demenin bile adabı var..apaçiler gibi kardeşim diye hitap edilmez..nezaket denen kavramı kullanın..ben arkadaşınıza hak verdim..gerçekten insanlara "iyilik yaramıyor".
evet umut vermek istemedim. her görüşmek isteyene atlayan umutsuz bir yıkık olmadığım için net oluyorum böyle konularda genelde. ha herkes senin gibi değil tabi "bana ilgiii veeeeerrrr" modunda yaşayan.Tam tanıma uygun bir cevap..kezbanların genel özelliklerinden biridir verecek yanıt bulamayınca ama o sensiin demek..ha birde "ben ona umut vermek istemedim" demek yada "kardeşim diye hitap etmek"..
27 yaşındaysanız yaşınıza uygun seviyede davranın insanlara..istemiyorum demenin bile adabı var..apaçiler gibi kardeşim diye hitap edilmez..nezaket denen kavramı kullanın..ben arkadaşınıza hak verdim..gerçekten insanlara "iyilik yaramıyor".
hayırlısı olsun gari ne diyelim.gerçekten üslup hatanız var, burnunuz havada bi görüntü sergilemişsiniz çocuğun da cevabı çok ağır olmuş haklı olarak
kardeşim diye hitap etmek?? nerde kardeşim yazmışım pardon? kaç yaşındasınız 115 falan mı, bunama bi hayli almış yürümüş de, üzerine hayal de görüyorsunuz. allah yardımcınız olsun.
apaçi, kezban, hat, höt, het... bir ton hakaret edip de saygılı olsaydınız her şeyin adabı var falan demek de enteresan tabi. bir tane apaçi var konuda ama o ben değilim.
bir de verecek yanıt bulamayınca bla bla bla demişsin. pardon da evrenin sırları hakkında mı yorum yaptın da cevap veremeyim? hakaret eden bomboş bir tip gelmiş karşıma, kendini prenses falan zanneden, onunla eğleniyorum daha ne yapayım
istediğim her konuda konu açarım, kafama takılan her şeye yazarım. ister inan ister inanma ne sana ne de burda bana kötü yorum yazanlara bir an bile sinirlenmedim, reddetmek diye bir kavramdan bihabersin o yüzden hakaret ediyorsun, ama aynı zamanda nezaketten bahsediyorsun. yazmadığım şeyleri yazmışım gibi gösterip üzerine bir hakaret daha ediyorsun, cevap verince de "hıı demek yaran var ki konu açmışsın " diyorsun. hangimiz apaçiyiz bi bak allah aşkına :)Haddinizi öyle bir bildirmişler ki içinize dert olup buralara konu açma gereği hissetmişsiniz ama size üzülemedim..bu seviyede biri gerçek hayatta hakettiği muameleyi görüyor.
teşekkür ederim hanımefendicim. ne bileyim kendim matematikten kimyadan pek anlamadığım için anlayanlara gıpta ediyorum sadece:)Pardon ama tıp öğrencisi olunca noluyo ki..kendinizi küçük görmeyin. Eşim doktor ben ev hanımıyım normal lisans mezunuyum çalışmıyorum. .hicde kabalik yapmamissiniz beğenmek zorunda değilsiniz onun ve arkadaşınızın ayıbı olmuş..hic muhatap olmayin sakin kalın bence
çok teşekkürler anlayışın ve yorumun için canım :)“Arkadasım” çıkışın hariç gayette haklısın
Ne demek sayısalcı istiyordun ya al sana doktor çok aşağılayıcı bikere üslup berbat. Öyle birine böyle cevap verilir. Bence gayet haklısın
Burdakileri anlayamadım neden bukadar üstüne gelinmiş gerçekten haklısınçok teşekkürler anlayışın ve yorumun için canım :)