• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çöpümü çatmaya çalışanlar...

sana diyenlere neden kızsınlar ki? kızmıyorlardır da zaten :)

Tam tanıma uygun bir cevap..kezbanların genel özelliklerinden biridir verecek yanıt bulamayınca ama o sensiin demek..ha birde "ben ona umut vermek istemedim" demek yada "kardeşim diye hitap etmek"..

27 yaşındaysanız yaşınıza uygun seviyede davranın insanlara..istemiyorum demenin bile adabı var..apaçiler gibi kardeşim diye hitap edilmez..nezaket denen kavramı kullanın..ben arkadaşınıza hak verdim..gerçekten insanlara "iyilik yaramıyor".

Arkadaşınıza kızmakta haklısınız
Lakin çocuğa o şekilde tepki vermeniz hic hoş olmamış,kibirli bir izlenim vermişsiniz o da bunun intikamını kendi kibirlenerek vermiş,çocukla alışverişiniz tamam bence
Arkadaşla da görüşmeyiverin,belki çocuk çok yakışıklı idi de sizin tip kötüydü ,siz hoşlandınız çocuk o anki halinizi beğenmedi ben direk buna odaklanır paylardım haber vereydin de sürülseydik diye:KK53:
Ek olarak yorum yapan kişilere çıkışınız da çok gereksiz,herkes istediği yorumu pektabii yapabilir.

Tam tanıma uygun bir cevap..kezbanların genel özelliklerinden biridir verecek yanıt bulamayınca ama o sensiin demek..ha birde "ben ona umut vermek istemedim" demek yada "kardeşim diye hitap etmek"..

27 yaşındaysanız yaşınıza uygun seviyede davranın insanlara..istemiyorum demenin bile adabı var..apaçiler gibi kardeşim diye hitap edilmez..nezaket denen kavramı kullanın..ben arkadaşınıza hak verdim..gerçekten insanlara "iyilik yaramıyor".
kardeşim diye hitap etmek?? nerde kardeşim yazmışım pardon? kaç yaşındasınız 115 falan mı, bunama bi hayli almış yürümüş de, üzerine hayal de görüyorsunuz. allah yardımcınız olsun.
apaçi, kezban, hat, höt, het... bir ton hakaret edip de saygılı olsaydınız her şeyin adabı var falan demek de enteresan tabi. bir tane apaçi var konuda ama o ben değilim.
bir de verecek yanıt bulamayınca bla bla bla demişsin. pardon da evrenin sırları hakkında mı yorum yaptın da cevap veremeyim? hakaret eden bomboş bir tip gelmiş karşıma, kendini prenses falan zanneden, onunla eğleniyorum daha ne yapayım :D

gerçekten üslup hatanız var, burnunuz havada bi görüntü sergilemişsiniz çocuğun da cevabı çok ağır olmuş haklı olarak :KK11:

evet umut vermek istemedim. her görüşmek isteyene atlayan umutsuz bir yıkık olmadığım için net oluyorum böyle konularda genelde. ha herkes senin gibi değil tabi "bana ilgiii veeeeerrrr" modunda yaşayan.

kardeşim diye hitap etmek?? nerde kardeşim yazmışım pardon? kaç yaşındasınız 115 falan mı, bunama bi hayli almış yürümüş de, üzerine hayal de görüyorsunuz. allah yardımcınız olsun.
apaçi, kezban, hat, höt, het... bir ton hakaret edip de saygılı olsaydınız her şeyin adabı var falan demek de enteresan tabi. bir tane apaçi var konuda ama o ben değilim.
bir de verecek yanıt bulamayınca bla bla bla demişsin. pardon da evrenin sırları hakkında mı yorum yaptın da cevap veremeyim? hakaret eden bomboş bir tip gelmiş karşıma, kendini prenses falan zanneden, onunla eğleniyorum daha ne yapayım :KK70:

Haddinizi öyle bir bildirmişler ki içinize dert olup buralara konu açma gereği hissetmişsiniz ama size üzülemedim..bu seviyede biri gerçek hayatta hakettiği muameleyi görüyor.

Pardon ama tıp öğrencisi olunca noluyo ki..kendinizi küçük görmeyin. Eşim doktor ben ev hanımıyım normal lisans mezunuyum çalışmıyorum. .hicde kabalik yapmamissiniz beğenmek zorunda değilsiniz onun ve arkadaşınızın ayıbı olmuş..hic muhatap olmayin sakin kalın bence

Haddinizi öyle bir bildirmişler ki içinize dert olup buralara konu açma gereği hissetmişsiniz ama size üzülemedim..bu seviyede biri gerçek hayatta hakettiği muameleyi görüyor.
istediğim her konuda konu açarım, kafama takılan her şeye yazarım. ister inan ister inanma ne sana ne de burda bana kötü yorum yazanlara bir an bile sinirlenmedim, reddetmek diye bir kavramdan bihabersin o yüzden hakaret ediyorsun, ama aynı zamanda nezaketten bahsediyorsun. yazmadığım şeyleri yazmışım gibi gösterip üzerine bir hakaret daha ediyorsun, cevap verince de "hıı demek yaran var ki konu açmışsın " diyorsun. hangimiz apaçiyiz bi bak allah aşkına :)

bomboş bir insansın yaa.. bomboş. neyse good bye my baby.

“Arkadasım” çıkışın hariç gayette haklısın
Ne demek sayısalcı istiyordun ya al sana doktor çok aşağılayıcı bikere üslup berbat. Öyle birine böyle cevap verilir. Bence gayet haklısın

Pardon ama tıp öğrencisi olunca noluyo ki..kendinizi küçük görmeyin. Eşim doktor ben ev hanımıyım normal lisans mezunuyum çalışmıyorum. .hicde kabalik yapmamissiniz beğenmek zorunda değilsiniz onun ve arkadaşınızın ayıbı olmuş..hic muhatap olmayin sakin kalın bence
teşekkür ederim hanımefendicim. ne bileyim kendim matematikten kimyadan pek anlamadığım için anlayanlara gıpta ediyorum sadece:)

“Arkadasım” çıkışın hariç gayette haklısın
Ne demek sayısalcı istiyordun ya al sana doktor çok aşağılayıcı bikere üslup berbat. Öyle birine böyle cevap verilir. Bence gayet haklısın
çok teşekkürler anlayışın ve yorumun için canım :)

çok teşekkürler anlayışın ve yorumun için canım :)
Burdakileri anlayamadım neden bukadar üstüne gelinmiş gerçekten haklısın
Hazımsızlıktan kültür farkına kadar getirmiş arkadaşın olayı seni buluşturmadan önce katip değilde doktormuydun sen?
Eğer çocuk gerçekten böyle birşey söylediyse bu sığ insanla zaman kaybetmediğin içinde sevinmelisin

Emrivaki de olsa bu kadar tepki fazla.

Tamam haberli olsa daha iyi olurdu haklisin ama yani bu kadar kizmak bu kadar arkadasa cemkirmek bu kadar ofke patlamasi?:kahve::kahve::kahve:

Abarti da abarti.

..bir daha boyle emrivakiler istemiyorum cok zor durumda kaldim ona gore..demen yeterliydi.

Cocuga yazim tarzin da ne dersen de yanlis.( niyetin oyle olmasa bile)

Ayrica cocugu begenmemissin.

Farzetki cok begendin carpildin.
O zaman da belki arkadasina tesekkur edecektin;)

Çok kaba davranmışsınız bence. Masada 30 dk sus pus oturmak da ayıp olmuş ne var yani o an insan nezaketen de olsa konuşur arkadaşınız kötü niyetli davranmamış gerçekten kabasınız.

Back