• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çöpümü çatmaya çalışanlar...

yenir-- kekikle iyi gider--- olsada yesek :)

Kuzum sert cikmissin cocuga. Adam sana yilismamis, taciz etmemis, sana senden hoslandim bile dememis. belkide 2 mesaj olarak özür dileyip senden hoslanmadigini yazicakdi. yahu carrrrrrt diye. yok ben bilmiyordum, yok su yok bu. belki Adam sadece nezaketen ilk "giris" olarak yazdi. bilmeden bu tür bir mesaj atman aslinda özgüvenin kisi olmus hali
o değil de keşke o kadar özgüvenli olsaydım ya :))

Ay Allah razı olsun lütfettiniz . Minnettarım (!) .

Ortada elma armut yok demişsiniz ya en çokta ona güldüm . Teşbih sanatını kendinize öğretin sonra bana dil dersi verin .
elma armut yok tabi. var mı ya? şimdi de bana armut mu demeye çalışıyorsunuz. bu kadarı fazla.!!!1!!!

(teşbih birbiri arasında benzerlik olan durumlarda kullanılır. sizin verdiğiniz elma armut örneği, meslekler arasındaki hiyerarşi için kastedilen "denklik farkı" ile benzerlik taşımaz)

elma armut yok tabi. var mı ya? şimdi de bana armut mu demeye çalışıyorsunuz. bu kadarı fazla.!!!1!!!

(teşbih birbiri arasında benzerlik olan durumlarda kullanılır. sizin verdiğiniz elma armut örneği, meslekler arasındaki hiyerarşi için kastedilen "denklik farkı" ile benzerlik taşımaz)

Tmm.

Nedense bu konuya inanmadım , hangi yurdum kızı doktor adayını tersler , istemiyorum der , üstelik iki gün önce sayısalcılara methiyeler düzerken.Çocuk yakışıklı değil vs dicem tıpçılar arasında bi' laf vardır "Tipimiz yoksa tıpımız var." diye.Yani bizim kızların büyük bir kısmı doktor adayının üstüne atlar değil ki böyle istemem tripleri.

Daha geçen gün burda aldatan ve bir sürü kötü özelliği olan sevgilisiyle ilgili bu ilişki yürür mü diye konu açmıştı bir üye.Meğerse oğlan doktor çıkacakmış.Hep ondan bırakamıyordu bence o kız da.Yani demem o ki inandırıcı değil bu konu.

Nedense bu konuya inanmadım , hangi yurdum kızı doktor adayını tersler , istemiyorum der , üstelik iki gün önce sayısalcılara methiyeler düzerken.Çocuk yakışıklı değil vs dicem tıpçılar arasında bi' laf vardır "Tipimiz yoksa tıpımız var." diye.Yani bizim kızların büyük bir kısmı doktor adayının üstüne atlar değil ki böyle istemem tripleri.

Daha geçen gün burda aldatan ve bir sürü kötü özelliği olan sevgilisiyle ilgili bu ilişki yürür mü diye konu açmıştı bir üye.Meğerse oğlan doktor çıkacakmış.Hep ondan bırakamıyordu bence o kız da.Yani demem o ki inandırıcı değil bu konu.
ya sayısalcılara imrenmekle her aklı matematiğe fiziğe basanın kucağına atlamak aynı şey mi? sevmediğim adamın mesleği ne olursa olsun neden beraber olayım ki? bizim kızlardan kastınız eğer cebi dolu olana gitmekse ben sizin kızlardan değilim o zaman:) ayrıca terslemedim. belki yanlış anlaşılmışımdır.

Bence siz cok kaba davranmissiniz.
Cocuk size mesaj yazdiginda daha kibar bir dille konusabilirdiniz. Bi de arkadasiniza cemkirmissiniz kizin ne zoru olabilir ki ya siz sayisalcilari overken belki guzel bir iliskiniz olur diye adim atmis. Ona da nazikce boyle bir sey dusunmediginizi soyleyerek konuyu kapatabilirdiniz.
Konuyu kapatmak bu kadar basitken ona buna cemkirip terslemek niye anlamadim.

arkadaşlar ben 27 yaşında bekar bir kızım. uzun süredir ilişkim yok. zaten kolay kolay beğenemiyorum. geçen gün sayısalcılara çok özeniyoırum ya doktor ya da mühendisle evlenmek isterdim demiştim. ne güzel ben çarpım tablosundan başka bir şey bilmiyorum adamlar neler yapıyorlar vs diye gevezelik ettim.

iş yerinde bir arkadaşımın kuzeni var. çocuk tıp son sınıfta. iş yerine geliyordu birkaç gündür. tabi ben benim için olacağını düşünmedim. işte o arkadaşım bir gün bana iş çıkışı bi yemek yiyelim dedi. kabul ettim ve masaya kuzeni damladı 15 dakika sonra. meğer bizi tanıştırmak istiyormuş. o kadar zor durumda kaldım ki. yani kızı görseniz benim haberim yok ikimize de bakıp "eee tanışın kaynaşın hadi, yeliz kız bak sana tıpçı arkadaş işte, geçen gün söylüyordun ya sayısalcıları beğendiğini" falan diye açık açık söyledi. yerin dibine girdim yemin ederim. çocuk benim haberimin olup olmadıpını biliyor mu bilmiyor mu ondan da emin değilim.

neyse sesimi çıkarmadan, yarım saat daha oturup kalktım. kızın söylediklerini "hıı, hee" diyerek geçiştirdim falan. tabi ertesi gün kıza yapacaklarımı düşünüyorum, sinir küpü olmuşum.çocuğa gelirsek alıcı gözüyle bile bakamadım ama hoşlanmadığıma beğenmediğime eminim. ona da ayıp oldu diye düşündüm ki akşamına faceten mesaj geldi. "nasılsın napıyorsun görüştük ama pek konuşmadın bugün" vs gibi. ben de tabi "arkadaşım, benim böyle kimseyle tanışıp görüşme gibi bir niyetim yok, kuzenin sana ne dediyse de haberim yok kusura bakma ama senin geleceğinden de haberim yoktu" dedim. beni engellemiş. sonra kızı aradım. bayaa çemkirdim. yok ben iyi niyetle yaptım, belki aranızı yaparım kusura bakma vs gibi geveledi.

işe gittiğimde kendisiyle konuşmadım. burdaki yakın arkadaşıma da gitmiş demiş ki " kuzenim de zaten yelizi hiç beğenmemiş, yani bir de kültür farkı var, ben doktor olucam katiple ne işim olurdu sırf ısrara geldim diyor" demiş. bana söyleyeceğini de biliyor yani sonuçta yakın arkadaşım.

bu insanlar neden böyle ya? reddedilmeyi neden sindiremiyorlar??
samimi olmadığınız insanların yanında mühendisle doktorla evlenmek istoyrum gibi rahat sohbetler ederseniz insanlar arayış içinde olduğunuzu düşünürler.

Bence biraz siz ayıp etmişsiniz. Çocuğa öyle söyleyince bozulmuşlar. Ondan yelizi beğenmemiş falan muhabbetlerine girilmiş. O şekilde evlenen pek çok kişi var. Arkadaşınız iyi niyetliymiş.

eee tanışın kaynaşın hadi, yeliz kız bak sana tıpçı arkadaş işte, geçen gün söylüyordun ya sayısalcıları beğendiğini
Ben sizi anlıyorum. Yukarıdaki davranışı yapan kişi çok ama çok samimi olduğum kankim olacak ki, bunu hoşgörebileyim. Ayrıca şube misiniz ki, habersiz tanıştırılma oluyor. Hayır belki o gün modunuz düşük. Damdan düşer gibi. Ayrıca burada doktoru reddeden kız olamazmış vs. muhabbetler dönüyor. Adamda o şeytan tüyü yoksa ne kadar siz dikmeye çalışırsanız çalışın, eğreti durur.

Bu konuda bende size hak verdim.niyet ne olursa olsun,bende cok sinirlenirdim ve tepkimde ayni sizin gibi olurdu.ne kadar zor duruma düşürmüş sizi,once size sormaliydi arkadaşınız.bence iyi yapmışsınız.
siz şu anda nesiniz biliyor musunuz? çölde su damlası, denizde inci, manavda avakado... o kadar az bulunan o kadar nadir...

yani 300 kişi falan linç etti, hele şükür bir hak veren çıktı. bir an hiç gelmeyeceğinizi düşünüyordum. teşekkür eder saygılarımı sunarım:)

Ben sizi anlıyorum. Yukarıdaki davranışı yapan kişi çok ama çok samimi olduğum kankim olacak ki, bunu hoşgörebileyim. Ayrıca şube misiniz ki, habersiz tanıştırılma oluyor. Hayır belki o gün modunuz düşük. Damdan düşer gibi. Ayrıca burada doktoru reddeden kız olamazmış vs. muhabbetler dönüyor. Adamda o şeytan tüyü yoksa ne kadar siz dikmeye çalışırsanız çalışın, eğreti durur.
yani iş arkadaşım, 1 yıl bile olmadı tanışalı. çok samimi değiliz, ama uzak da değiliz. birazcık şey birisi, yani nasıl anlatayım "amaaaan ne olacak, yapıvereyim edivereyim, lafı mı olur " anladınız işte. sıcakkanlılığı abartan birisi.

doktor reddetme olayına gelince, bazı kadınlar "aman evleneyim de nasıl olursa olsun, hele ki cebinde parası varsa süpeeerr" diye düşünüp sonra buralarda dayak yedim aldatıldım diye başlık açtıkları için ben çok da şaşırmıyorum onların bu tavırlarına. şakasına demişim ya doktorla evlenmek isterdim diye ordan yürüyorlar. ne var ya? herkesin gönlünde bir aslan yatar. evleneceğim kişi doktor olsa keşke demekle, herhangi bir doktorla evlenirim demek aynı şey sanki...

Samsonn : nasılsın napıyorsun görüştük ama pek konuşmadın bugün.
Shapee : arkadaşım, benim böyle kimseyle tanışıp görüşme gibi bir niyetim yok, kuzenin sana ne dediyse de haberim yok kusura bakma ama senin geleceğinden de haberim yoktu.

Merhaba, iyiyim teşekkür ederim. Lütfen kusura bakmayın geleceğinizden haberim yoktu.
Bu şekilde sizde bende biraz zor durumda kaldık sanırım.
İnş başka bir zaman tekrar görüşebiliriz. Şimdilik iyi akşamlar.

Demek çok zor olmasa gerek.
evet sonra erkek randevu verir, hani görüşecektik, müsait olunca görüşelim, b kahve içelim... hayır deyince de "kezbana bak kezbana önce görüşelim diyor sonra reddediyor"... siz erkekleri tanımıyorsunuz pek sanırım.

Ne denyo arkadaşmış kusura bakmayın. Jani lap diye birini çağırırsın da öyle geçerken uğramış gibi yapar, öyle hadi sen tıp okuyan arıyordun tanış denir mi? Çok saçma buldum tavrını...

Ne denyo arkadaşmış kusura bakmayın. Jani lap diye birini çağırırsın da öyle geçerken uğramış gibi yapar, öyle hadi sen tıp okuyan arıyordun tanış denir mi? Çok saçma buldum tavrını...
hay allah razı olsun ya. beni anlayan biri daha çıktı. artık 4 kişiyiz hanımlar şimdi gelin bakalım :D

siz şu anda nesiniz biliyor musunuz? çölde su damlası, denizde inci, manavda avakado... o kadar az bulunan o kadar nadir...

yani 300 kişi falan linç etti, hele şükür bir hak veren çıktı. bir an hiç gelmeyeceğinizi düşünüyordum. teşekkür eder saygılarımı sunarım:)
Ay ilahi güldürdün:))))

Rica ederim

evet sonra erkek randevu verir, hani görüşecektik, müsait olunca görüşelim, b kahve içelim... hayır deyince de "kezbana bak kezbana önce görüşelim diyor sonra reddediyor"... siz erkekleri tanımıyorsunuz pek sanırım.

Olabilir, hepsini tanıma ihtiyacı hissetmedim.
Hoşlanmadığım bir adamın ne düşüneceği yada söyleyeceği de umursayacağım bir şey olmazdı pek.

Eğitim. ? Realist olsak .
kız memur üniversite bitirmiş keşke sadece okulla eğitilebilsek insanın kendini yetiştirmesi gerekiyor bence doktor doktorla mı evlenecek düşünce yapısını genişletmesi gerekiyo at gözlüğü olanlar anlamaz tabi 2kere 2 4

Olabilir, hepsini tanıma ihtiyacı hissetmedim.
Hoşlanmadığım bir adamın ne düşüneceği yada söyleyeceği de umursayacağım bir şey olmazdı pek.
hepsini tanımak değil belli ki siz hiçbirini tanıyamamışsınız. benim dediğim şeyi beğenmemiş olabilirsiniz, ama sizin bana önerdiğiniz mesaj hepten mantıksızlık hatta komik. neymiş müsait bir zamanda görüşelim diyecekmişim. neyse mantı yiyorum şu an keyfimi kaçıramazsınız:D

Back