bak bak bak aliyeye bak, aliye aslında harun abiymiş devam et eğlenceli oluyor zaten sıkılıyordumAsil sen bsg .
bir de ben nereye gideyim problemli, konu zaten bana ait .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak bak bak aliyeye bak, aliye aslında harun abiymiş devam et eğlenceli oluyor zaten sıkılıyordumAsil sen bsg .
valla ne yalan söyleyeyim pek istemiyorum :)Size emrivaki yapilmis, bu durumda saskinliginizi ve kizginliginizi anlayabiliyorum. Arkadasiniz duzgun bir yol izlememis ama siz de fevri davranmissiniz. Sanki sinirinizi arkadasinizin kuzeninden cikarmissiniz gibi birsey olmus. Daha nazik bir dil kullanabilirdiniz. Muhtemelen o insana da farkli seyler soylendi sizin tanisma niyetinizin oldugunu dusunuyordu. Ben hem arkadasinizi hem sizi hatali buldum.
Arkadasinizla ne kadar yakinsiniz bilmiyorum ama belki tekrar konusarak kendinizi daha iyi ifade etmeyi deneyebilirsiniz. Boyle emrivakilerden hoslanmadiginizi, fevri davrandiginizi soyleyip arkadasliginizi duzeltebilirsiniz. Tabi istiyorsaniz.
valla ne yalan söyleyeyim pek istemiyorum :)
Asil sen bsg .
çok büyük ihtimalle erkek hesap bu.konu sahibesinin tepkisini bende abartı buldum.
ancak bu ağzımıza geleni fütursuzca yazabileceğimiz anlamına gelmemeli hele küfür etmek çok yakışıksız..
kesinlikle dediğiniz gibi.Bu işlerde arkadaş arkadaşa yardım eder evet ama böyle değil. Arkadaş arkadaşı kollar ve haber verir önceden sana birini tanıştırcam der. Öyle ehehe bak kız sana dr buldum die rencide etmesi de çok yanlış. Sanki sizi dr meraklısı hem de dr koca meraklısıymış gibi lanse etmesi hiç olmamış. Eh Sizin cevabınız da bu harekete uygun bir cevap olacaktı elbette. Biraz sert bi cevap olmuş ama o durumun vermiş olduğu sinir ve gerginlikle o cevabı verdiniz sanırım.
teşekkür ederim. aynen dikkat edicem bundan sonra.Ben konu sahibine hak verdim.
Emrivakiyle bir araya getirilmez, önceden bir çıtlatılır "böyle biri var düşünür müsün?" diye. Hadi diyelim emrivaki yapıldı. Ya adamın yanında "aa bak sayısalcılara bayılıyordun al sana hadi kaynaşın" denir mi? Bu işin raconu mu, bu kadar mı sosyal inceliklerden bihaber olunur. Bu resmen arkadaşını aşağı çekmek, adamın hoşlanacağı varsa bile baltalar işi. "Bu hatun zaten x kriterdeki her erkeğe bakacakmış, etrafa haber salmış." imajı. Ya şurda iyi niyet deyip duran her üye başlarına gelse en az konu sahibi kadar tepki gösterirdi bence.
Konu sahibi sen de kendine ders çıkar, orda burda, özellikle işyerlerinde konuştuklarına dikkat et, böyle söylemler insanın başına iş açar, sana yine olabilecek en hafif şeylerden biri olmuş bununla geçmiş olsun.
o sinsiyi şaka dedim ya, office isimli üyeye sanırım, şakalaştım sadece güldük ettik.Ne yalan soyleyim arkadasinin tanistirma sekli cok kotu.Biri bana yapsa o kisiye sert karsilik veririm.Emrivaki olayina takilmadim olabilir yani.Sende sinirini oglandan cikarmissin ayip olmus.Burda birisine sinsi demissin baska uyelere catmissin bu da cok cirkin.Seninde ustune cok gelinmis bence konuyu kapattir.