Canım ben düzenli bir insanim o eve saatinde gelir ve sofra kurulu bulur sıcaktır yemekler soğutmak istemez. Tabi çocuk olunca eski duzenim de biraz bozuldu. O nasıl sorumluluk sahibiyse ben de o kadar sorumluluklarimi biliyorum.Sanirim adami baskilarinizla bogmussunuz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇOK ZORUMA GITTI
- Konu Sahibi Nur_4646
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- az beklenti fedakarlık kırgınlık pismanlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bir kadın bir kadını böyle güzel anlar. Inanın tamamen her şey söylediğiniz gibi.eşiniz hırslı biri mi?
bir günde işten gelip bunları size söyleyemez, belli ki kafasında hep kurmuş babanızın varlığını, sizin durumunuzu filan
ve o gün de boşaltmış size içinde ne varsa
yazdıklarınızdan anladığım siz zaten yoğun çalışıyor diye gereken özeni göstermişsiniz eşinize karşı
tabi o sözleri duyunca kim olsa ağlardı, zoruna giderdi
ama bence biraz güçlü durun eşinizin karşısında
belli ki siz ve o farklı yönlere bakıyorsunuz bir süredir ve hayatınızı farklı değerlendiriyorsunuz
- 23 Ağustos 2012
- 49.927
- 1
- 231.785
- 798
- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
eşiniz şuan söylediklerinden pişman mı peki? özür diledi mi?Bir kadın bir kadını böyle güzel anlar. Inanın tamamen her şey söylediğiniz gibi.
ben o kısımları pek anlayamadım açıkçası yazınızdan
yani durum nedir şuan?
- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Çok uzun olur diye hepsini anlatamadim .eşiniz şuan söylediklerinden pişman mı peki? özür diledi mi?
ben o kısımları pek anlayamadım açıkçası yazınızdan
yani durum nedir şuan?
Ben ağladım sonra bebegimle geldi dizisi bitince .
Niye bebeği bırakıp gittin dedi .
Ben de agladigimi görüp üzülmesini istemedim dedim.
Söylediklerinin ne kadar ağır olduğunun farkında mısın dedim
Sürekli konu değiştirdi sürekli kusur buldu bana
Yani düzeltip kalbimi alacağı yerde daha da kırdı gozyaslarin bana inandırıcı gelmiyor dedi.
O an beni hiç sevmediğini zerre kadar gozyasimin onun için kıymetli olmadığını anladım . Yara aldıkça aldım.
Onun gözünden bir damla yaş aksa benim yuzumden kendimden sogurum o denli de sevdim ben onu ama o beni hiç sevmemis gibiydi .
Seni görmek istemiyorum diğer odada yat dedim gitmek istemedi orasi soğuk falan dedi . Çok öfkeli ve kırgınım git dedim çünkü kalbimi onarmak yerine umursayip burda uyursan ben daha çok incinicem dedim gitti. Bir şeyler yine söylerek .anlamadım söylediklerini . O diğer odaya gidince bebek de uyurken ben de gittim odasına
- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
- 358
Bu erkeklerin sorumluluklardan sıkıldım diye yakınışlarından nefret ediyorum, kadında birçok sorumluluk üstleniyor evlenince.Dışarıda çalışmanın hem itibarı, hem özgüveni, hem maddi getirisi var, kadın evde tamamen angarya olan işlerde dahil her şeyi yapıyor, iş tanımına bile sahip değil, mesai bitimi yok, gecesi gündüzü yok, yere toplu iğne düşse kaldırmak onun görevi gibi oluyor.Tatili yok, sigortası emeklisi yok. Ama maalesef en aşağılanan, ne yapıyorsun ki deyip nankörlük edilende gene ev hanımlığı.Eminim sizde sabahtan akşama hatta akşamdan sabaha kadar epey yoruluyorsunuzdur. Yaşadığı hayatı kabullenmekle başlasın bence eşiniz.Sanki bir tek hayatta rahat olmak isteme hakkı erkeklerin.40 yaşına geldim hala çalışıyorum diyeni bile var bu erkeklerin, 40 yaşında ne yapmayı umuyorduysa.
Ben adamı haklı buldum. Sizin tercihiniz Size göre doğru olabilir bu herkes için böyle olduğu anlamına gelmez. Adam kaç yaşına gelmiş. Hic yoktan bir araba sahibi olmak isteyebilir. Babanız buna 6282992 zaman sonra kavuştu diye esinizin de o zamana gelmesi gerekmez. Eğer adamı bir borca soksaydiniz babası istediğinde baba benim kredi var diyebilir di. Bunu di yememis. Suçu Size atmış elbet yanlış ama bir yerde sizsiniz sorumlu olan. Ayrıca ev hanımlarının çok yoruluyorum diyip aksam çocukları babaya tamamen atmaları ni asla doğru bulmuyorum. İşyerinde türlü türlü insanla karsilasiyorsunuz. Yeri geldiginde ustunuz Sizı azarliyor. Yol trafik çekilmez sinir harab oluyor. Koltukta çocuk bakmakla işyeri asla aynı ortam değil. Ayrıca sadece erkekler değil kadinlar da dışarı çıkmalı. Kocasini evde öyle oturup bekleyen kadınlara da sinir oluyorum. Bırakın annenizeyada kayinvalidenize ayda 1 olsun 2 olsun kız kıza alışverişe gidin. O da gitsin arada rakı içiyorsa icsin yada bir kahve icsin. Kadının kadınla erkeğin erkekle konuştukları başkadır. Çok bunaltmissiniz. Ayrıca daha ne ister diyorsunuz ama bugün bana ev araba olmasın canım diyen bir erkeği de ben istemem. Tamam bende dinen inanıyorum ama bu köşe başında dileneyim demek değildir.
1. Si ben bebegimizi ona atmiyorum bebeğim ona gidiyorBen adamı haklı buldum. Sizin tercihiniz Size göre doğru olabilir bu herkes için böyle olduğu anlamına gelmez. Adam kaç yaşına gelmiş. Hic yoktan bir araba sahibi olmak isteyebilir. Babanız buna 6282992 zaman sonra kavuştu diye esinizin de o zamana gelmesi gerekmez. Eğer adamı bir borca soksaydiniz babası istediğinde baba benim kredi var diyebilir di. Bunu di yememis. Suçu Size atmış elbet yanlış ama bir yerde sizsiniz sorumlu olan. Ayrıca ev hanımlarının çok yoruluyorum diyip aksam çocukları babaya tamamen atmaları ni asla doğru bulmuyorum. İşyerinde türlü türlü insanla karsilasiyorsunuz. Yeri geldiginde ustunuz Sizı azarliyor. Yol trafik çekilmez sinir harab oluyor. Koltukta çocuk bakmakla işyeri asla aynı ortam değil. Ayrıca sadece erkekler değil kadinlar da dışarı çıkmalı. Kocasini evde öyle oturup bekleyen kadınlara da sinir oluyorum. Bırakın annenizeyada kayinvalidenize ayda 1 olsun 2 olsun kız kıza alışverişe gidin. O da gitsin arada rakı içiyorsa icsin yada bir kahve icsin. Kadının kadınla erkeğin erkekle konuştukları başkadır. Çok bunaltmissiniz. Ayrıca daha ne ister diyorsunuz ama bugün bana ev araba olmasın canım diyen bir erkeği de ben istemem. Tamam bende dinen inanıyorum ama bu köşe başında dileneyim demek değildir.
2. Si iki aile de bizden uzakta bebegimi kimseye bırakıp gezemem onunla gezerim ve geziyorumda .
3. Sü eşimin kötü alışkanlıkları yok bir şey içmeye gitmez .içeceği kahve çay ve arkadaş muhabbetidir . Gidecekse bir gün önceden haber verirse yok demem en azından o gelecek diye saati saatine sofra kurmamis olurum .
Ayaklarımın altı sızlıyor 3 gündür bir ayağımın üstüne basarken zorlanmaya başladım. Bebek kucakla bir tarafta ev işi yemek temizlik market pazarda benim üzerimde. Adet oldum kan değerim sanırım düştü bu günlerde acayip sacimda dökülüyor ama beni gören yok maalesef .Bu erkeklerin sorumluluklardan sıkıldım diye yakınışlarından nefret ediyorum, kadında birçok sorumluluk üstleniyor evlenince.Dışarıda çalışmanın hem itibarı, hem özgüveni, hem maddi getirisi var, kadın evde tamamen angarya olan işlerde dahil her şeyi yapıyor, iş tanımına bile sahip değil, mesai bitimi yok, gecesi gündüzü yok, yere toplu iğne düşse kaldırmak onun görevi gibi oluyor.Tatili yok, sigortası emeklisi yok. Ama maalesef en aşağılanan, ne yapıyorsun ki deyip nankörlük edilende gene ev hanımlığı.Eminim sizde sabahtan akşama hatta akşamdan sabaha kadar epey yoruluyorsunuzdur. Yaşadığı hayatı kabullenmekle başlasın bence eşiniz.Sanki bir tek hayatta rahat olmak isteme hakkı erkeklerin.40 yaşına geldim hala çalışıyorum diyeni bile var bu erkeklerin, 40 yaşında ne yapmayı umuyorduysa.
Tartışmaniz ev ve arabaya yani yatırıma geldiyse ki ne alaka,bence ince nokta burasıdır.Sevginizi gosterme biçiminiz eşinizin beklentilerini karsılamadigı icin kurmuş içinde ve patlamış,beni o şekilde değil bu şekilde mutlu edebilirsine getirmiş sözünü.Ben böyle yorumladım ve eşinizin ev ve araba istegine de hak verdim ayrıca sonuçta çalışan insanların büyük bir çoğunluğu bu tür yatırımları banka kredileri ile yapıyor biriktireyim de alayım diyen sayısı azdır.Birde bu açıdan değerlendirin diye yazdım arkadasım amacım sizin fikirlerinizi elestirmek değil zaten yeterince üzülmuşsünuz.
1. Si ben bebegimizi ona atmiyorum bebeğim ona gidiyor
2. Si iki aile de bizden uzakta bebegimi kimseye bırakıp gezemem onunla gezerim ve geziyorumda .
3. Sü eşimin kötü alışkanlıkları yok bir şey içmeye gitmez .içeceği kahve çay ve arkadaş muhabbetidir . Gidecekse bir gün önceden haber verirse yok demem en azından o gelecek diye saati saatine sofra kurmamis olurum .
Kocamsiz asla diye diye darladiginiz, öneri getirilince biz zaten çok mutluyuz bi kerem diye diye kendinizi avuttugunuz evliliginizi yarın bir gün eve gelmemeler, kavga gürültüler artınca sorguladiginizda beni hatırlayın. Klasik bir Türk kadinsiniz. Benim herşeyim kocam gezersem onla gezerim onunla var olurum. Yahu adam istemiyor işte. Bir kadını yada bir adamı seviyorsunuz diye tuvalete de birlikte gitmek zorunda değilsiniz. Valla yapmayın bu 3 5 10 sene sonra adamları sizden sogutur. Ne diyim. Kendi kendinizi kandırmaya devam edin. İyi günler.
- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
- 358
Ne yaşadığınızı ben biliyorum, iki bebeğim var benimde.Hele ilk zamanlar mahfoluyordum, yatağa bile gidemeden sızıp kalıyordum, sabaha kadar bebekler uyanıyor sabah gen altı gibi ev mesaim başlıyordu.Ama kimine göre çok basit bir şey.Üzmeyin kendinizi ama sadece ağlamakla da bırakmayın bundan sonra, sizde durumunuzu tak tak söyleyin, yoksa ne sizi anlar ne de haksız olduğunu bilir.Ayaklarımın altı sızlıyor 3 gündür bir ayağımın üstüne basarken zorlanmaya başladım. Bebek kucakla bir tarafta ev işi yemek temizlik market pazarda benim üzerimde. Adet oldum kan değerim sanırım düştü bu günlerde acayip sacimda dökülüyor ama beni gören yok maalesef .
Kocamsiz asla diye diye darladiginiz, öneri getirilince biz zaten çok mutluyuz bi kerem diye diye kendinizi avuttugunuz evliliginizi yarın bir gün eve gelmemeler, kavga gürültüler artınca sorguladiginizda beni hatırlayın. Klasik bir Türk kadinsiniz. Benim herşeyim kocam gezersem onla gezerim onunla var olurum. Yahu adam istemiyor işte. Bir kadını yada bir adamı seviyorsunuz diye tuvalete de birlikte gitmek zorunda değilsiniz. Valla yapmayın bu 3 5 10 sene sonra adamları sizden sogutur. Ne diyim. Kendi kendinizi kandırmaya devam edin. İyi günler.
Kocamla değil bebekle gidiyorum adamın zamanı yok onunla gezemiyoruz. Onunla derken bebeğimi kastettim
- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 158
Eşiniz kesinlikle haksız ve söylediği şeyler çok ağır, çok üzücü şeyler. Düzgün giden, mutlu bir evlilik zannederken surata şak diye inen şamar gibi olmuş resmen. Pat pat yüzünüze vurmuş. Kırılmakta haklısınız. Üstelik gönlünüzü alacağına devam ettirmiş. Kızgınlıkla aniden söylenmiş olma ihtimalini eledim ben böyle olunca.
Bu arada erkeklerin bebekle ilgilenmesi lütuf değil hanımlar. O bebekler tek başına dünyaya gelmiyor. Babalık da iki dakika agu gugu yapmayla olmuyor. Madem işten gelince yorulmak istemiyordu bebek istemeyecekti o zaman. Çocuksuz hayatla aynı kalmaya devam etmek olabilir mi allah aşkına, düşüncesi bile komik.
Kredi, ev konusunda da haklısınız. 2000 lira maaşla kredi mi ödenir? Şu aşamada girebilirmişsiniz bu sefer de babasına yardım etmiş. Bunun suçlusu nasıl siz oluyorsunuz anlam veremiyorum. Ben eminim ki maaşınız azken kendisinden kısan yine sizmişsinizdir. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım ben.
Babanız ne alaka konuyla hem? Onun parasında gözü var gibi dan diye ortaya atması çok çok ayıp. Evde de tabi ki beklentisi olacak bir kadının eşinden. Evlilik böyle bir şey, iyi misiniz hanımlar? Diğer türlü o adam eş olmaz ki, ev arkadaşı olur olsa olsa.
Çok üzüldüm duyduklarınız için gerçekten. Umarım gönlünüzü alır da hatasını anlar.
Bu arada erkeklerin bebekle ilgilenmesi lütuf değil hanımlar. O bebekler tek başına dünyaya gelmiyor. Babalık da iki dakika agu gugu yapmayla olmuyor. Madem işten gelince yorulmak istemiyordu bebek istemeyecekti o zaman. Çocuksuz hayatla aynı kalmaya devam etmek olabilir mi allah aşkına, düşüncesi bile komik.
Kredi, ev konusunda da haklısınız. 2000 lira maaşla kredi mi ödenir? Şu aşamada girebilirmişsiniz bu sefer de babasına yardım etmiş. Bunun suçlusu nasıl siz oluyorsunuz anlam veremiyorum. Ben eminim ki maaşınız azken kendisinden kısan yine sizmişsinizdir. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım ben.
Babanız ne alaka konuyla hem? Onun parasında gözü var gibi dan diye ortaya atması çok çok ayıp. Evde de tabi ki beklentisi olacak bir kadının eşinden. Evlilik böyle bir şey, iyi misiniz hanımlar? Diğer türlü o adam eş olmaz ki, ev arkadaşı olur olsa olsa.
Çok üzüldüm duyduklarınız için gerçekten. Umarım gönlünüzü alır da hatasını anlar.
- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.031
- 83
Ayaklarımın altı sızlıyor 3 gündür bir ayağımın üstüne basarken zorlanmaya başladım. Bebek kucakla bir tarafta ev işi yemek temizlik market pazarda benim üzerimde. Adet oldum kan değerim sanırım düştü bu günlerde acayip sacimda dökülüyor ama beni gören yok maalesef .
Yorumların çoğunu okudum. Eşiniz çok dolmuş belli. Çalışıp kazanıyor bebekte olmuş bir yatırımı vs olsun istemekle çok haklı. Belki kredi çekip borca girseydiniz babasına parayı vermezdi. Babası zor durumda kalınca mecburen vermiş. Sorumlusu tabiki siz değilsiniz ama sizden çıkarmış. Taa sevgililik dönemine gitti vs demişsiniz ama bence sinirle söylemiş sözler. Bebek olana kadar aklı nerdeymiş. Mutlu değilse ayrılsaymış. Eşiniz belli ki sizin de biraz hırslı olmanızı istiyor. Evet mal mülk bu dünyalık ama her insan başını sokacağı bir ev ister. Bebeğiniz kaç aylık? Eğer bakacak birileri varsa sizde iş bulup çalışın. Hem eşinize destek olursunuz.
Birde evde çocuk bakmak bu kadar zorsa çalışan kadınlar ne yapsın. Emin olun resmi kıyafet giyip dışarıda trafik çekip saatlerce bilgisayarda iş yapmak gün içinde insanın sırtını dinlendirememesi çok kötü. Eve gelince çorap bile giymek istemiyorum bunalıyorum. Bebeğinizle ilgili şikayetlenmediğinizin farkındayım ama eşinizde o gün demekki gergin bir gün geçirdi.
Bence eşinizin sözlerine takılmayın. Canınızı sıkmayın. Fazla duygusal davranmayın.
Keşke herkes senin gibi yumuşak elestirse bazen öyle yorumlar okuyorum ki hemcinsim olduğuna inanamıyorum .Tartışmaniz ev ve arabaya yani yatırıma geldiyse ki ne alaka,bence ince nokta burasıdır.Sevginizi gosterme biçiminiz eşinizin beklentilerini karsılamadigı icin kurmuş içinde ve patlamış,beni o şekilde değil bu şekilde mutlu edebilirsine getirmiş sözünü.Ben böyle yorumladım ve eşinizin ev ve araba istegine de hak verdim ayrıca sonuçta çalışan insanların büyük bir çoğunluğu bu tür yatırımları banka kredileri ile yapıyor biriktireyim de alayım diyen sayısı azdır.Birde bu açıdan değerlendirin diye yazdım arkadasım amacım sizin fikirlerinizi elestirmek değil zaten yeterince üzülmuşsünuz.
Benim de hayalim kredisiz birikimle faiz ödemeden ev sahibi olmak . Bunun içinde eminevim var ona girelim diyorum ona da yaklaşmıyor .
Inşallah teşekkür ederim.Eşiniz kesinlikle haksız ve söylediği şeyler çok ağır, çok üzücü şeyler. Düzgün giden, mutlu bir evlilik zannederken surata şak diye inen şamar gibi olmuş resmen. Pat pat yüzünüze vurmuş. Kırılmakta haklısınız. Üstelik gönlünüzü alacağına devam ettirmiş. Kızgınlıkla aniden söylenmiş olma ihtimalini eledim ben böyle olunca.
Yorumların çoğunu okudum. Eşiniz çok dolmuş belli. Çalışıp kazanıyor bebekte olmuş bir yatırımı vs olsun istemekle çok haklı. Belki kredi çekip borca girseydiniz babasına parayı vermezdi. Babası zor durumda kalınca mecburen vermiş. Sorumlusu tabiki siz değilsiniz ama sizden çıkarmış. Taa sevgililik dönemine gitti vs demişsiniz ama bence sinirle söylemiş sözler. Bebek olana kadar aklı nerdeymiş. Mutlu değilse ayrılsaymış. Eşiniz belli ki sizin de biraz hırslı olmanızı istiyor. Evet mal mülk bu dünyalık ama her insan başını sokacağı bir ev ister. Bebeğiniz kaç aylık? Eğer bakacak birileri varsa sizde iş bulup çalışın. Hem eşinize destek olursunuz.
Birde evde çocuk bakmak bu kadar zorsa çalışan kadınlar ne yapsın. Emin olun resmi kıyafet giyip dışarıda trafik çekip saatlerce bilgisayarda iş yapmak gün içinde insanın sırtını dinlendirememesi çok kötü. Eve gelince çorap bile giymek istemiyorum bunalıyorum. Bebeğinizle ilgili şikayetlenmediğinizin farkındayım ama eşinizde o gün demekki gergin bir gün geçirdi.
Bence eşinizin sözlerine takılmayın. Canınızı sıkmayın. Fazla duygusal davranmayın.
- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 248
- 31
Bir sinir harbiyle söylenmiş sözler belli. Sizi haksız bulduğum nokta hani bu söylenenleri içinize atıp ağlamaniz. Kilit cevaplar vererek haksız olduğunu gösterebilirdiniz. Aşırı duygusal yaklaşmıssiniz olaya. Bir de gerçekten bazen iş hayatı insani mahvediyor. Eve ben de sekiz dokuz civarı geliyorum inanın yemeği yedim, kardeşim hadi benle ilgilen diye yalvardı resmen ama gözlerimi açamıyordum en sonunda sizmisim. İş hayatı insani mah-ve-di-yor. Siz de evde yoruluyorsunuz anlıyorum. Ama işte bazen beklentilere tam zamanında karşılık bulamıyoruz. Bir de size verdiği cevaplar hani sizin o anki iletisiminizle alakalı değil. Belli ki dolmuş kendince size patlamış. O yüzden siz birşey yapmayın, ağlamayın artık gelsin o telafi etsin.