Çok zor bir karakterle evliyim boşanmak çözüm mü

hahahahah sus beeee seviyon işte hep kötü yönüne bakarsan kötü olur tabi eskileri bi unut yeniyi kaybedince eskilerden biiin kat daha fazla özleyecen haberin var mııı??? bi telefonu bile 2 gun tamire veriyoz da hasretinden eriyoz 2 senelik kocanı bırak hele bi de bosaninca onu baskasiyla gör valla inim inim inlersin beee kolay mi bosadim bitti oh gelsin yeniler demek ayricaaaa sen dul olacaksın bekarken pesinde kosanlar hazır kıta seni beklemiyo şekerim sana gelen dulum diyince ya faydalanmak isteyecek ya da uzak duracak ve sen sana her iyi davrananı acaba kullanmak mi istiyo diyip kuşkuyla süzeceksin keyfini cikaramayaksin bunu bi bil sonra karar ver :* yani diyom ki kırarım bacaklarıni git saril kocana cabuk

Bu nasıl bir yaklaşım şekli ya ? Dullar ölsün mü ? Ne var dul olacaksa ?
İşte bu zihniyet yüzünden bu adamlar böyle güzelim kadınları ağlatıp duruyorlar.

hahahahah sus beeee seviyon işte hep kötü yönüne bakarsan kötü olur tabi eskileri bi unut yeniyi kaybedince eskilerden biiin kat daha fazla özleyecen haberin var mııı??? bi telefonu bile 2 gun tamire veriyoz da hasretinden eriyoz 2 senelik kocanı bırak hele bi de bosaninca onu baskasiyla gör valla inim inim inlersin beee kolay mi bosadim bitti oh gelsin yeniler demek ayricaaaa sen dul olacaksın bekarken pesinde kosanlar hazır kıta seni beklemiyo şekerim sana gelen dulum diyince ya faydalanmak isteyecek ya da uzak duracak ve sen sana her iyi davrananı acaba kullanmak mi istiyo diyip kuşkuyla süzeceksin keyfini cikaramayaksin bunu bi bil sonra karar ver :* yani diyom ki kırarım bacaklarıni git saril kocana cabuk
Beni acayip güldürdün allah da seni güldürsün :KK48:
Ama zaten güldürüyo maşallah supersin :halay:

Beni acayip güldürdün allah da seni güldürsün :KK48:
Ama zaten güldürüyo maşallah supersin :halay:
kız deli millet koca bulamiyo kuma gidiyo sen buldun bulaniyon ac bi bak trend konulara az once okudum kadin dul adam bekar adamin ailesinden gizli nikah kiyiyolar ayri eve cikamiyolar para yok 3 aylik evliler kadinin hamile olma ihtimali var adamin ailesi duymus sen bekarsin dulu istemeyiz demis adam gelmis bosaniyoz demis :KK70: sen daha agla senin dert büyuk demi ağla ağla acilirsin sen yiprandin demi ah kıyamam selpak satilir 3 tane 1 lira buyruuun

İşte bu zihniyet yüzünden bu adamlar böyle güzelim kadınları ağlatıp duruyorlar.
Kendisine nasil davranilmasi kadinin elinde.. Etrafin düsuncelerini önemsediginde , kalip yargilara takildiginda onlari esiri oluyor.. ozaman tum bu sikintilari yasiyor işte.. ben etrafin dusuncelerime toplumsal kaliplara takilan biri degililm benim ici sorun yok. Dul kelimesini de kabul etmiyorum zaten.. bu dusunce sekline sahip kisilerden de olusturmamaya dikkat ediyorum cevremi..

Ben sana bir şey diyim mi konu sahibi ?
Sen bu dünyaya bu adamın manyak , ruh hastası hallerini düzeltmek için mi geldin ?
O kadar yıldır psikoloji okuduğun halde, terapiye gittiğiniz halde düzeltememişsiniz,
Daha kaç yılını bu adam için harcayacaksın ?
Senin ikinci bir hayatın var mı ?
Onu düzeltirken senin kırıkların ? Senin acıyan yanların ? Senin yaralarını kim saracak ???
Neyi ne kadar değiştirebilirsin ki ?
Sen saydın bir sürü şey...
Değişecek şeyler vardır insan karakterinde, değişmeyecek şeyler.
Sence bu değişecek yönler mi ?

Okumuş kadınsın, lütfen saçma sapan , özgüvensiz "aman etme haaa" laflarına gelme.
Eskidendi o boşanınca kadınları kullanmak isteyen sapık zihniyet.
Şimdi günümüzde erkekler boşanmış olmalarını önemsemiyor kadınların. En azından aklı başında, modernler, karaktere önem verenler önemsemiyor.
Zaten senin de anca o tiplerle işin olmalı kiiiiii yaaa daha boşanmadan "seni böyle kimse istemez" tarzı söylemlere bakma.
Bir daha hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç evlenmesen bileee bu adamı ne kadar çekebilirsin ? Yazık değil mi sana ?
Hemen boşan demiyorum. Tamam 1 yıl daha ver bu adama baktın halaaaa terapisti bile alt ediyor.
O zaman iyileşmek istemiyor demektir.
Sen de biliyorsun ki hasta önce hastalığını kabul etmeli ....

kız deli millet koca bulamiyo kuma gidiyo sen buldun bulaniyon ac bi bak trend konulara az once okudum kadin dul adam bekar adamin ailesinden gizli nikah kiyiyolar ayri eve cikamiyolar para yok 3 aylik evliler kadinin hamile olma ihtimali var adamin ailesi duymus sen bekarsin dulu istemeyiz demis adam gelmis bosaniyoz demis :KK70: sen daha agla senin dert büyuk demi ağla ağla acilirsin sen yiprandin demi ah kıyamam selpak satilir 3 tane 1 lira buyruuun

Tovbe est. :KK53:

Kendisine nasil davranilmasi kadinin elinde.. Etrafin düsuncelerini önemsediginde , kalip yargilara takildiginda onlari esiri oluyor.. ozaman tum bu sikintilari yasiyor işte.. ben etrafin dusuncelerime toplumsal kaliplara takilan biri degililm benim ici sorun yok. Dul kelimesini de kabul etmiyorum zaten.. bu dusunce sekline sahip kisilerden de olusturmamaya dikkat ediyorum cevremi..

Aynen öyle canım arkadaşım. Böyle düşünmene , güçlü durmana çok sevindim. Çünkü bir çok kadın bu tip kalıplardan ötürü acılar çekiyor ve belki de bir gün kocası tarafından öldürülüyor bazıları...

Ben sana bir şey diyim mi konu sahibi ?
Sen bu dünyaya bu adamın manyak , ruh hastası hallerini düzeltmek için mi geldin ?
O kadar yıldır psikoloji okuduğun halde, terapiye gittiğiniz halde düzeltememişsiniz,
Daha kaç yılını bu adam için harcayacaksın ?
Senin ikinci bir hayatın var mı ?
Onu düzeltirken senin kırıkların ? Senin acıyan yanların ? Senin yaralarını kim saracak ???
Neyi ne kadar değiştirebilirsin ki ?
Sen saydın bir sürü şey...
Değişecek şeyler vardır insan karakterinde, değişmeyecek şeyler.
Sence bu değişecek yönler mi ?

Okumuş kadınsın, lütfen saçma sapan , özgüvensiz "aman etme haaa" laflarına gelme.
Eskidendi o boşanınca kadınları kullanmak isteyen sapık zihniyet.
Şimdi günümüzde erkekler boşanmış olmalarını önemsemiyor kadınların. En azından aklı başında, modernler, karaktere önem verenler önemsemiyor.
Zaten senin de anca o tiplerle işin olmalı kiiiiii yaaa daha boşanmadan "seni böyle kimse istemez" tarzı söylemlere bakma.
Bir daha hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç evlenmesen bileee bu adamı ne kadar çekebilirsin ? Yazık değil mi sana ?
Hemen boşan demiyorum. Tamam 1 yıl daha ver bu adama baktın halaaaa terapisti bile alt ediyor.
O zaman iyileşmek istemiyor demektir.
Sen de biliyorsun ki hasta önce hastalığını kabul etmeli ....
Seninle parelel fikirlere sahibim benim hayattaki işlevim de bu degil haklisin.. Bazi duygularin pesinden gittim belki de.. degisimleri gordukce umutlandim.. bazi karakter ozelliklerini kabul ettim.. sonucta bi kisiyi degistirmek olmamali hayat amacimiz..bunlari yasayip gördum..
Bir de dedigin gibi gerici düsunceleri hayatima dahil etmiyorum zaten hic cevremde o tur erkekler de olmadi.. olani da ben arkadas olarak bile kabul etmiyorum zaten.. o acidan bi tedirginligim yok oyuzden.. farkindaligimi iyice artirmaya calisiyorum

Seninle parelel fikirlere sahibim benim hayattaki işlevim de bu degil haklisin.. Bazi duygularin pesinden gittim belki de.. degisimleri gordukce umutlandim.. bazi karakter ozelliklerini kabul ettim.. sonucta bi kisiyi degistirmek olmamali hayat amacimiz..bunlari yasayip gördum..
Bir de dedigin gibi gerici düsunceleri hayatima dahil etmiyorum zaten hic cevremde o tur erkekler de olmadi.. olani da ben arkadas olarak bile kabul etmiyorum zaten.. o acidan bi tedirginligim yok oyuzden.. farkindaligimi iyice artirmaya calisiyorum
bana türkce tercume et anlamadim valla bosanacan mi??? seninamacin o adami degistirmek olsaydi coktaaan biterdi o iliski bi tek buna odaklaniyosun zoru gordukce! ona olan askini sevgini heycanini bu olaya takilip kamufle ediyosun oldugu gibi sevmeyi secmen gerekirdi simdilik alayim degistirip tekrar severim fikrin basli basina yanlis

acaba sorun sizde olabilir mi? bu adam en başından beri böyleymiş saklamamış kendini... siz neden ısrarla bu yaptıklarına katlanıp evlendiniz? şimdi boşanmak çözüm mü diye soruyorsunuz? size eminim sevgiliyken arkadaşlarınızda ayrıl bu adamdan demiştir... demediler mi inanmam kesin demişlerdir. arkadaşımı bu kadar üzen birine kayıtsız kalamazdım ben çünkü. dinlememiş üstüne evlenmişsiniz şimdi boşanın doğrusu bu desek yapabilicek misiniz? siz kendiniz seçmişsiniz(evlenmeden önce İlgisizliği, sert eleştirileri, kinciliği,ceza cektirmeyi , bedel ödetmeyi, saatlerce küsmeyi , iletisimsizligi, gururu, sahiplenilmemeyi, reddeilmeyi daha sayamicagim birçok seyi yaşadım demişsiniz) ve çoktan olduğu gibi kabul etmiş olmanız gerekmezmiydi.

o yazıyı yazan benim 8 yasinda kizim var ve dulum Türkiye sartlarinda tecrubeye dayali yazildi onlar canim ayricaaaa dullar ölmesin ama bu ülkede erkeklerin erkek annelerinin dula bakisini da az cok herkes biliyo amerikada yasamiyoruz sonucta ankaranin göbegindeyim en kültürlü semtlerde oturdum 20 bin aylik gelirli universite bitirmis ama aklını yitirmis coook görgüsüzden gereksiz elestiriye maruz kaldim

Sen akıllı bir kadınsın. Kendin doğru yolu bulacağın belli. :)
Merak etme daha 1 hafta önce bana da bir arkadaşım aynen bu cümleyi kurdu.
"Seni tanıyorum Sorcha, sen akıllı kadınsın, seni taşıyamayan biriyle yapamazsın ve bu yüzden bırakacaksın boşuna vicdan yapıp bırakmamaya çalışma" dedi.
Yani bir tek sen değilsin bu savaşı veren.
Düşünüyorum, düşünüyorum.
Ben bu adamla bir ömür yapabilir miyim ? diye kendime soruyorum.
Cevap olarak da kendi kendime bağırmaya başlıyorum: Hayırrr yaaaa... Hayır be hayır hayır.
O kadar bıkmışım ve o kadar istemiyorum ki içinde bulunduğum ilişkiyi.
Bir an önce bu ilişkiden çıkmak istiyorum aslında.
Çıkarsam rahatlıcak gibi hissediyorum.
Tabi ki ayrılık sonrası bilinçaltımın klasik "özlediğini sanma" oyunlarını yaşayacağım.
Ama o biraz da stockholm sendromu gibi...

o yazıyı yazan benim 8 yasinda kizim var ve dulum Türkiye sartlarinda tecrubeye dayali yazildi onlar canim ayricaaaa dullar ölmesin ama bu ülkede erkeklerin erkek annelerinin dula bakisini da az cok herkes biliyo amerikada yasamiyoruz sonucta ankaranin göbegindeyim en kültürlü semtlerde oturdum 20 bin aylik gelirli universite bitirmis ama aklını yitirmis coook görgüsüzden gereksiz elestiriye maruz kaldim

Benimkiler de tecrübeyle yazıldı.Bekar bir anneyle büyüdüm 22 yıldır tam. Çevremde de annem boşanmış olduğu için bir sürü de boşanmış kadın var. Çok şükür hepsi de kendini seven ikinci erkeği buldu. Üstelik çoğu adamın ilk evliliği. Amerika'da yaşamıyoruz ama Arabistan'da da yaşamıyoruz çok şükür. Öyle insanlara denk gelmeniz sizin şansınız demek ki sandığınız kadar kültürlü insanlar değilmiş.

Tabiki teşhis bu metinden koyulmaz ama dogru yere parmak bastiniz. Benim alanimda psikoloji zaten bu yüzden de güc buldum kendimde. Aile terapisine de gittik. Ama terapisti de beni de alt etti ve bir sekilde kendini hakli cikardi.. özelliklerin bir coğunu karsiliyor.. ama benim de hayatim bir o kadar zorlaşiyor. Hep umut ve hayal kirikligi arasinda gidip geliyorum.

Narsistle ateşkes diye bir kitap var. Benim kurtuluşum bu kitap artı terapi oldu.

Niye bosanamiyorsun soyliyeyim. Cunki bagimlisin ona. İliski nasil yasanir bilmiyor diyorsun oteki yandan ayrilmak istegince el ustunde tutuyor ozel hissettiriyor diyorsun?
Celiski! Aslinda adam gayet biliyor sana nasil davranacagini.. Bunu anla.
Yani adam kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor seninle.
Acaba ozel alanlarin onsuz hobilerin ve ya mutlu oldugun arkadaslarin varmi? Yoksa tek tek sistematik birsekilde seni izole mi etti? Sagliksiz iliski..
Aslinda akillisiniz, evet. Narsistler hakkinda arastirma yapin. Love bombing olayini cok iyi yaparlar...elde tutmak icin. Ama bu ask degil sevgi degil..

Benimkiler de tecrübeyle yazıldı.Bekar bir anneyle büyüdüm 22 yıldır tam. Çevremde de annem boşanmış olduğu için bir sürü de boşanmış kadın var. Çok şükür hepsi de kendini seven ikinci erkeği buldu. Üstelik çoğu adamın ilk evliliği. Amerika'da yaşamıyoruz ama Arabistan'da da yaşamıyoruz çok şükür. Öyle insanlara denk gelmeniz sizin şansınız demek ki sandığınız kadar kültürlü insanlar değilmiş.
su an nisanliyim bekar bi erkek evet kizim ona o da kizima asik ama herkes sizin kadar sansli olacak diye bir sey yok gecenlerde bi bayan jinekolog yazdi buraya cok uzuldüm ona kendisi bosanmis evliyken de bi bebegini düşük ile kaybetmis bunu fırsat bilen üvey kuzeni her gece arayip esiyle olan yatak fantazilerini anlatip ay acaba hamile miyim diye soruyormus insan bu tiplerden kacamaz inanin kacamaz bu sartlarda egitimin okumanin 0 oldugu bi ülkede bi avuç bilincli insan ile bu olmaz hadi bosandi diyelim iyi birini bulacaginin da garantisi yok karari kendisi verecek ve ben keşke orda bosan diyenlere kanıp bosanmasaydim diye pisman olmasindan korkuyorum bosanmak her saniye olur ama tekrar o insani geri kazanmak ömrü billah mumkün olmayabilir kendine bırakmak en güzeli ama o kadar emegini çope at demeye de icim el vermiyor

X