Çok yoruldum,ayrılmak istiyorum

haklısın, herkes annelik yapamaz, öyle olsaydı hiç evladını terkeden anneler babalar olmazdı dünyada. o kadar olaylar görüyoruz haberlerde, çocuğunu öldüren, terkeden, satan anneler var maalesef..

bu arada labellevie nasılsın? iyimisin?

Son düzenleme:
bi de onlardan dinlemek lazım,sadece eşinizin kendi ailesine para harcaması gücünüze gidiyor,kızlar yok mu kızlar,hepsi böyle,allaha şükür ben değilim. tek yaptığınız şey sanki eşiniz ağaç kovuğundan çıkmış gibi davranmak.kusura bakmayın ama bu devirde kızların hepsi böyle.

sen görümce misin? merak ettim..

Seni bilmem ama ben de ağaç kavuğundan çıkmadım. Saygı bir yere kadar gösterilir, saygı görmeyince sevgide biter. Harkes haddini ve yerini bilecek. Anasından ayrılamıyor, karısı ile anasını ayırt edemiyors bir adam insanların canını yakmasın. Gitsin karılığını da anası yapsın. Sadece üreme amacıyla evlenen yada evlendirilen adamlar adamız diye gerinmesin ortalıkta. Adamlık sadece organla olmuyor.

çocuk esirgeme kurumu da bunları yapıyor standart olarak...

Tabıı kı dınlemek lazım.
Sızın karsınızdakılerı de dınlemek lazım.
Bakalım sız nasıl bırısınız?
Ya da sızın karsınızdakıler nasıl bırılerı?

Ben oyle degılım derken, ne demek ıstedıgınız de onemlı tabı.
Belkı de cazgır bırı oldugunuzu, kımsenın sıze yanasamayacagınızı ıfade etmek ıstedınız.

Bır de; kızlar yok mu kızlar demıssınız, acaba sız de mı bır bayan oldugunuz halde, kızları asalım-keselim zıhnıyetıne sahıp olanlardansınız?
Yanı bayan olmak baslıca bır suc mudur?

Edanazcım demek istediğini anlamak biraz yürek ister bizim toplumda...

Anneyim ben..hem de bir erkek annesi..

oğlumun bana bağlı olmasını canı yürekten isterim..ama bağımlı değil...

Amerika'da olsun..ister 1 bayram gelsin..ister özlediğinde...

hem kollektifim hem bireyselim ben..

üniversitedeyken Can Dündar'ın bir yazısını okumuştum ben..

oğluna bisiklet kullanmayı öğretiyordu..Arkadan selesinden tutuyordu..

Ebeveynlik öyle ince bir ayar ki..sleyi erken bırakmamak gerek düşebilir, geç bırakmamak gerek hiç bir zaman kendi ayakları üzerinde durmayabilir diyordu..

biz bunu söylediğimizde hemen burda arkadaşlar tarafından eleştiriliyoruz..
sapsız balta,çöpsüz üzüm mü arıyorsunuz, niye ateşlendiğinde yanında değil miydi annesi? diyetopçu yağmuru başlıyor...

anneyim işte..önemli olan oğluma mama hazırlamak onu yedirmek değil ki..
ateşlendiğinde yanında durmak...Doktora götürmek...ne var? marifet değil ki....

geleceğe hazır bir genç, birey yetiştirebilmek marifet..

kendisi kanatlansın uçabilsin diye gerekirse anne kuşlar gibi uçurumdan atabilmek marifet..

marifer ufak bir bebeği varken adamın, varsın ben oğlumu görmesem de olur...
o babasından ayrı kalmasın diyebilmek...

bu forumda böyle bir vaka vardı:)

hahaha hatırladım bir den..

geline kızıyordu..sonra onun konusunda onu deşifre etmişti.

sonra da banlanmıştı..

[

QUOTE=kartalkiz;20031506]sen görümce misin? merak ettim..[/QUOTE]

Azcık üzerime alındım :) Hem erkek hem de kız annesiyim......

Edanaz ın söylediklerini gayet iyi anlamış durumdayım...Eminim ki daha sonra o da beni gayet iyi anladı...

Dediğiniz şeylerin marifet olduğunu kim söyledi ??

Neyin marifet olduğunu neyin marifet olmadığını gayet iyi biliyorum.........

siz vesile oldunuz o zaman:)

Yaran yoksa üstüne alınacak bişeyin yoktur. Anne olmak, görümce olmak, gelin olmak bunlar insan olma vasıflarını ortadan mı kaldırıyor. Sadece insanca davranıp aynı şekilde karşılık bekliyorum. Aynı karşılığı görmeyip eziyet görünce de anlıyorum ki karşımdaki insan değil. Evlaını mal, gelecek garantisi gibi gören biri, beni de hizmetçi ve bankamatik olarak görüyor. Ne onun annesi ne de buradaki arkadaşlar, kimse kusura bakmasın. Ben insanım, insan olarak geldim dünyaya ve insan olarak yaşamayı hak ediyorum. Kimse de bu hakkıma karışamaz, elimden almaya kalkamaz.

edanaz,çocukken hasta olunca doktora götürmediler mi ,vs vs diye yazan bendim..şimdi yazdığım mesaj üzerine dokundurma yapılınca ve cevap verdiğimde yaram varda gocundum mu demek ???? kendi yazdığım mesaja dokundurma yapıldığı için yazdım...değilse anneliğimle ilgili gocunacağım bir şey olduğundan değil...

Herneyse şu an bu topikteki insanların haleti ruhiyesi çok farklı...Canımı sıkmak istemiyorum...Hoş paylaşımlar dilerim....

uzatalım mı? Tartışmamı yapalım durduk yere?

üstüme alınmışım demişsiniz?

burdan birinin kayınvalidesi? görümcesi? eşimisiniz?

hayır? size mi yazdık yazıyı?

hakaret mi ettik? Hayır!!!

alındım malındım..ne öyle..

Biz konuyla bağlantılı olarak kendi deneyimizden de yola çıkarak fikir paylaşımında bulunduk

o kadar..

Neye vesile oldum,pardon ???

Çünkü herkesin yaşadığı farklı ve sen bunları bilmeden kendinmiş gibi düşünüp eleştiri yaparsan bu şekilde tepkiler alman normal.

yahu Almina Çınar..

sizin yaznınızdaki örneklerden olması gerekenin ne olduğu konusunda görüşümüzü bildiriyoruz..

ki forum bu...

size hakaret edilmedi..

bence böyle değil böyle denildi...

forum yazışması bu!!!

benim sizinle şahsi ne münasebetim var ki size dokundurma yapayım..

karşıt geliştirme yaparak fikrimi söylüyorum...

alınganlik yapıyorsanız o sizin bileceğiniz iş..

ben kendi doğrumdan mesulum..

Farkındamısınız..Hakaret ettiniz vs demedim,kendi aranızda diyalog halindesiniz...:)

Ablacım Allah sabırını versin ama suç sende oldugunu sende farkındasn sanırım
bu kadar taviz neden verdinki elinde meslegn var paran var :S

Farkındamısınız..Hakaret ettiniz vs demedim,kendi aranızda diyalog halindesiniz...:)

Kimse sana dokundurma, iğneleme gibi bişey yapmadı, neden hala alınganlık yapıyorsun. Madem kendi aramızda diyalog halindeyiz nu seni rahatsız etmesin o zaman. Sen monolog yap değişiklik olsun. Biz senin canını sıkmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…