- Konu Sahibi labellevie
-
Eşimde düzelme emareleri var ama benimle ilgilenme şeklinde yoksa ailesine bir dur demiş değil ve her görüştüğümüzde beni sinir edicek birşey söylüyorlar, taşınıyoruz bu güzel bir şey ama ben içimde herşeyin tükendiğini hissediyorum.
Haklısın neden bencillik olsun ki, böyle olması gerekiyor zaten neden benim ailem birşey beklemiyorken onun ailesi bekliyor, tabi ihtiyaçları varsa yardıma koşarız ben zaten eşime göre daha düşünceliyim, eşime onlara karşı daha düşünceli olması konusunda hep uyardım, mesela ablası eşinden para istiyor eşi ya yok diyip vermiyor ya 5 lira veriyordu, ben eşime yanında para varsa ablana biraz para ver diyordum, onlara giderken eşim çöp götürmez ben gideceğimiz zaman gel şurdan tatlı alalım derdim. Ama ne oldu suçlu hep ben oldum niye çünkü düzeni değiştirdim fazla iyi olmak iyi birşey değil. Şimdi bazı kıyafetlerimi atarım yine onlara vermem.
Resim biraz küçük bilmiyorum ben ilk bakınca onun resmi gibi algıladım.
Ailelerle farklı şehirlerde yaşamanın çok büyük avantajları var zaten, biraz da ondan kaynaklanıyordur ama kötü olsalardı oradan da ulaşırlardı en azından siz gittiğinizde ya da onlar geldiklerinde bulurlardı birşeyler. Burda öyle konular da var kaynana iki ayda bir gelip kalıyormuş.
elbette kötü olsalar her tür ulaşırlardı..ancak ben de pek sessiz ve içine atan biri olmadığım için ortada evlilik mevlilik kalmazdı.. zaten eşimin beni ezdirmesi benim için ayrılık konusunu düşünme nedenlerimden biri olurdu...
Dediğiniz gibi fazla iyi olmak da iyi değil... Suistimal edenler çıkabiliyor..
Ailelere yardım konusuna gelince..Eğer aç değillerse açıkta değillerse pek yardım taraftarı değillim..örneğin kendi ailem ve eşimin aillesi için söyleyeyim ..herkesin emekli maaşı,evi,vs si sosyal güvencesi var...ben iki küçük çocuğum varken,onların ihhtiyaçları varken ve şu an şartlar gereği çalışmıyorken kusura bakmasın kimseye ekstradan bir şey veremem..Allah a şükürler olsun ramazanlarda fitremizi,ihtiyacı olanlara gerekenleri yapıyoruz..
Amaa,yok eşimin abisi iş yeri açacakmış,yok kayın peder altına araba çekmiş te onun borcunu biz üstlecekmişiz gibi bir şey mümkün olamaz...Zaten şu zihniyeti anlamıyorum ve asla da anlayamayacağım.."çocuklarımız ilerde bize bakarlar..." Eli ayağı,maddi durumu yettiği sürece ne münasebet...insanlar bunu düşünerek evlat sahibi oluyorlarsa hiç olmasınlar daha iyi..
O yüzden ilerde yaşlılığımda çok hastalanırsam...3 gün yatak,4. gün toprak olmasını diliyorum Allah ımdan....
Son düzenleme: