Çok yardıma ihtıyacım var :( eski sevgilim beni tehdit ediyor.

Söylemek mi? Bu muymuş tüm yapabildiği? Siz alttan aldıkça tepenize çıkar aksine siz üzerine gitmelisiniz !
Böyle sapıklar insan gibi konuşmaktan anlamaz, bizzat başıma geldi size o yüzden diyorum ki sakın alttan alıp yalvarmayın. Elalemin sapığı istediğini alamayınca böyle oluyor, asıl aciz onlar sakın aciziyet belirtecek bir harekette bulunmayın daha evvel bulunmuşsunuz bundan beslenmiş artık kesin o damarı !
Eğer bir daha böyle bir tehditte bulunursa savcılığa o tehdit mesajlarını vereceğinizi, ailenize de evlilik fikrine karşı çıktığınız için kendine bağlamak için yapıyor deyin. Azıcık dik durun, kıt beyinli sapıklara koz vermeyin !

Hayır hiç bir resim veya video elinde yok. O yönden biraz rahatlatıcı. O benim korktuğumu anlamış olmalı ki beni nasıl geri kendine getireceğini biliyor. Bir yandan düşünüyorum eğer aileme söyleseydi çoktan yapardı 2 aydır ayrıyız çünkü.

Yalan soyluyor dersin? Nasil ispatlayacak, ailen doktora goturse bile doktorlar da soylemiyormus ki, zaten ailen de bunu yapmaz bence. Ama tamamen yazi vs yoluyla bile bu konuda iz olmamali senin agzindan

merhaba yargılamak için sormuyorum.böyle insanlardan uzak durmak için soruyorum.kıskanç mıydı,yoksa karakterini gizliyor muydu?sevgiliyken size aşırı mı bağlıydı?biraz anlatır mısınız ?

Aşırı kıskançlığı yoktu hatta çoğu şeye izin verirdi. Bazen tartışmalarda aşırı sinirli oluyordu o zaman çok şaşırdım çünkü o yönünü tanımıyordum. İlişkimizin ilk yıllarında sinir hapları içiyordu ve sonradan bıraktı. Kendi de farkındaydı sinirli olduğunu. Bağlıydı bana baya bende ise ona, ama evlilik olmayınca ayrılmak zorunda kaldık ve herhalde bunu kendine yediremedi. Sürekli 9 yılımı çaldınız diyordu. Ama şimdi ayrıldıktan sonra bambaşka biri oldu sanki. Demek ki karakterini 9 yıldır saklamıştı.

Hiçbişey yapamaz. Soyle de ne diyeceksen. Sakin adama pabuç bırakma, söylersen sende yanarsin de. Seni korkutma ya çalışıyor aklı sora.

psikolojik rahatsızlıkları var belli ki.umarım bu durumu bir an önce atlatırsınız .bence de ailenize ayrılmayı kabullenemeyip sizi hep rahatsız ettiğini ,tehdit ettiğini söyleyin.sonra da polisten uzaklaştırma kararı alırsanız rahatsız etmez diye umuyorum.Yine de çok dikkatli olun ,psikolojisi bozuk birisi çok daha kötü şeyler yapabilir

Yoo hayır senin de kaybedecek bir şeyin yok.
Isterse tüm sulaleye mesaj atsın en fazla ne olur?
Insanlar seni ayiplar kinar yargılar vs.bi süre sonra herkes unutur kendi hayatına dalar .
26 yaşında koca kadınsın dik dur boyun eğme engelle her yerden.
Anlatırsa da ailene dürüstçe anlat diğer akrabalara da iftira deyin geçin.
Ama sakın tekrar barışma boyun eğme.

Savcılığa veririm tehditi onu durdurmuyor maalesef. Özel bir şirkette lojistik işleriyle uğraşıyor. Üniversite mezunu değil yani.
Peki sen de onu işiyle tehdit etsen tüm iş arkadaşlarına müdürüne amirine senin ne kadar şerefsiz olduğunu anlaticam.
Evlenemeyince bi genc kızın onuruyla oynuyor diye rezil et cem de .
Sosyal medya onda varsa sende de var.
Ayrıca ailesine sende anlat oğlunuz yakamdan düşsün de.

Korktuğun için seni öyle tutmaya çalışıyor yanında. Halbuki dik durup " senin tehtidlerinden mı korkucak dünün b..ku,git kime söylersen söyle" deseydin emin ol hiç bir şey yapmazdı :)

Konu sahibi arkadaşım bu adam nasıl bu duruma geldi çok kötü yaa..9 yıl sevdiğin birçok şeyi paylaştığın adam başına kakiyor o günleri hatta ailen bilsin ve seni gerekirse öldürsün istiyor bence..Bı insan nasıl bu kadar canavar olabilir..Şunu çok merak ettim siz güzellikle durumu söylediğiniz haldemi böyle..Ne bekliyormuski ailen vermiyor sonucta.zaten ailen verse bile böyle bir canavar ile yuva kurulmazda.9 yılda taniyamadinizmi ne bileyim çok üzücü bı durum.Asla boyun eğme ailen duyar diyede korkma o pislikten kurtulmaya bak

Evlenmeden once benimde beraberliklerim oldu.hic biride ailene soylerim diye tehdit etmedi o kisilikte insanlarla yanyana bile durmam ama en onemlisi benim taviz vermeyen kararli durusum var aklina gelen olmussada korkmustur.
Kime ne soyleyecekmis?soyle kime soyleyeceksen hakkinda tehdit ve santajdan suc duyursunda bulunur ailem sence sessiz mi kalacak hadi yuru simdi kime soylersen soyle de gec.

Sayın üye korkuyla yaşanmaz. Eğer elinde resim video yoksa de ki anlat elinden geleni ardına koyma aciz mikrop. Anne babanı da ara de ki ona dönmediğim için bana iftira atmakla tehtid ediyor. Elinde resim video varsa mahkemeye vermekle tehdit edin çekinmeyin.

inkar et, iftira ediyor diye ağla bağır sinir krizi geçir, bi de tehditten dava et, sürünsün böcek gibi

Mesajlarına cevap verme muhattap oldukça daha çok yazıyorlar böyleleri telefon numaranı değiştir zaten çok zorlanırsan ailene siz vermediniz beni diye tehdit ediyor beni birlikte olduk diyecekmiş beni verin diye dersin ablana anlatabilirsin ilk birine anlatman gerekecekse ailenden ablanla savcılığa falan gidersin telefon numaranı değiştirdiğin halde birşeyler değişmezse tehdit mesajlarını sakla savcılıkta lazım olur hep ne kaybederim kaybedecek netim var ki diye düşün unutma en iyi savunma taarruzdur. Ailen san küser kırılır dışlarlar ama emin ol ona boyun eğmene müsade etmezler sonra ailenle aran düzelir bile canım aynıları başımdan geçti hiç Farklı değil okuduklarım benim nişanlım tehtitle kalmadı annesine bıçak dayayarak anneme böyle söyletti bile ama herşey geçti gitti düzeldi şuan başkası ile 1.5 yıldır evliyim bile Allah’a şükür

Ona böyle dediysen ( insan icine cikamam) die büyük koz vermiş olursun. Sakın korktuğunu belli etme ne istersen onu yap de. Annene anlat sadece öptü fln de onla bni tehdit ediyor de. Sonra sana ulaşmasını engelle hiçbi şekilde ulaşamasın sana..

Elinde kanıt yoksa (mesaj, fotoğraf, video vb.) bırak ne derse desin.
Bunu ailene söyleyecek, ailen ona ne diyecek 'oooo aslan oğlum ne güzel şeyler yapmışsın kızımla öyle'' mi diyecek. O da cesaret edemez söylemeye, öyle kolay mı? Ailen sana sarmadan ona sarar önce.
O işler kolay değil, şantajın dik alası...
Ha oldu da söyledi, inkar etmeniz zor değil, kabul etmeyin.
Böyle bir şantajla ömür geçmez.

Kanıt yok bir şey yok neyin korkusu bu?
Öyle ben kızınızla şunları yaşadım demek kolay bir şey değil. Diyelim ki dedi, iftira deyip sonuna kadar inkar edeceksiniz bitti gitti.
Biraz gözüpek olun ya bu ne böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…