- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.321
Şu iki haftadır sevgilim tarafından yaşadığım tehditleri anlatsam roman olur. Ona pabuç birakmayarak ben kurtuldum. Üstelik beni tehdit ettiği tek şey, ailem yokken ateslendigi gün onu eve alıp eklem yerlerine koyduğum sirkeli buzlu mendillerle çektiğim fotoğraf. Evimize Girdigine dair kanıt ya.. Evime zorla girip telefonumu kırdı, sonra gelmezsen rezillik çıkar gelirken telefonu da yanında getir yaptirayim diyerek kaşla göz arasında çaldı ve kaybolmus süsü verdi, sd kartım da içinde hala telefonumun akıbeti belli değil. Neler neler yaşadım ama ailem üzerinden yaptığı tehditlerin üzerine gittim. Korkmadığımi anladı, Üç gündür sesi kesildi muhtemelen ülkesine dönmüştür pislik. Bir senedir aşkından ölüyordum şimdi nefret ediyorum.
Demem o ki sen de pabuç bırakma, elinde fotoğraf video vs mi var? İftira atıyor dersin ailene. Sakın korktuğunu belli etme. Onlar benim ailem ne yaparsam yapayım arkamda olacaklar, senden korkmuyorum git anlat de. Emin ol yapamayacak. Yapsa da zaten ispat edebileceği bir şey değil.
merhaba yargılamak için sormuyorum.böyle insanlardan uzak durmak için soruyorum.kıskanç mıydı,yoksa karakterini gizliyor muydu?sevgiliyken size aşırı mı bağlıydı?biraz anlatır mısınız ?
Aşırı kıskançlığı yoktu hatta çoğu şeye izin verirdi. Bazen tartışmalarda aşırı sinirli oluyordu o zaman çok şaşırdım çünkü o yönünü tanımıyordum. İlişkimizin ilk yıllarında sinir hapları içiyordu ve sonradan bıraktı. Kendi de farkındaydı sinirli olduğunu. Bağlıydı bana baya bende ise ona, ama evlilik olmayınca ayrılmak zorunda kaldık ve herhalde bunu kendine yediremedi. Sürekli 9 yılımı çaldınız diyordu. Ama şimdi ayrıldıktan sonra bambaşka biri oldu sanki. Demek ki karakterini 9 yıldır saklamıştı.
Ailenin facebook hesabından adamı engelle. Gerekirse mesaj bölümünü ve ekleme bölümünü de kapat ruhları duymaz. Ve böyle korkarak davranırsan adam ipleri iyice alır. Edersen et de.Hayır, hiç bir kanıtı yok. Ama yine de tehdit ederim diyor çünkü ailemin facebook hesaplarının hepsini biliyor
Yoo hayır senin de kaybedecek bir şeyin yok.Evet karşılıklı oldu ama o ben zaten yanmışım evlenemicez diyor. Benim kaybedecek birşeyim yok ama senin var diyor.
Acıların en büyüğünü sende yaşayacaksın diye tehdit ediyor ve bununla kalmayıp tek ailene değil tanıdıkların herkesin haberi olacak diyor. Annen insan içine çıkamayacak gibi şeyler söylüyor. 2 aydır ayrıyız ve arada bir mesaja atıp benim tüm hayatımı mahvediyor. Şu an elim kolum bağlı ve korkumdan ne yapacağımi bilmiyorum.
Peki sen de onu işiyle tehdit etsen tüm iş arkadaşlarına müdürüne amirine senin ne kadar şerefsiz olduğunu anlaticam.Savcılığa veririm tehditi onu durdurmuyor maalesef. Özel bir şirkette lojistik işleriyle uğraşıyor. Üniversite mezunu değil yani.