Çok yardıma ihtıyacım var :( eski sevgilim beni tehdit ediyor.

Ne güzel ailen senin dim dik arkanda durmuş. Tabi sende bu dik duruşundan taviz vermemişsin

Haklısın avrupa deyip geçmemek gerek. Burada ki insanlar çok bağnaz dediğin gibi. Ama şükür ki üniversite son sınıf okuyorum. İleride iyi bir işim olacak inşallah. Kendimi geliştirdim her zorluğa rağmen. Bazen bu adama pabuç bırakmayacağım ne yapıyorsa yapsın diyorum. Bazen ise korkularıma yenik düşüyorum. İnşallah bunu da atlatırım ve yazdıkların için teşekkür ederim :)

Bu konuyu açalı 3 ay olmuş. Ondan sonra ki süreçte ara ara kendini gösterip tehditlerine devam etti. Ben ise direndim ona karşı, “senden soğudum, istemiyorum” gibi şeyler söyledim hep. O da en son pes etmiş olmalı, çünkü son sözleri “herşeyi sildim için rahat olsun, artık kendi düzenimi kurup kendi hayatıma bakıcam’ yazdı. Yaklaşık 1 aydır ses seda yok çok şükür . Ama en son bir akrabamla sosyal medya platformun’da bir birleyile takipleştiklerini gördüm. Tabi bu akrabay ile aram yok (tam bir şeytan düşünceli olduğu için ). Tamda insanı bulmuş takip edecek. İnşallah bu akraba onu dolduruşa getirmez yalanları ile. Neyse, her ikisinden de uzak durmak istiyorum. Gelecekte söz ve evlenme planlarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…