Çok yardıma ihtıyacım var :( eski sevgilim beni tehdit ediyor.

Korkma bir şey bile anlatamaz Annenin babanın karşısına çıkıp böyle böyle diyebilecek casreti var mı özelikle babanın yüzüne bakarak onu söyleyebilir mi ben o özgüveni pek göremedim onda

Zaten kendisi de diyor istersen beni savcılığa ver benim kaybedek birşeyim yok ama senin var diyor. Gözü kararmış sanki :KK43:
Benim babamı da kardeşimle ilgili aradı birisi. Ama kardeşim önceden konuştu bizimle. Birisi var beni tehdit ediyor, yalan söylerim aileni ikna ederim diyor peşimi bırakmıyor sizi arayacak diye.
Babam ona telefonda kaybedecek nelerinin olduğunu tek tek sayıverdi. Konuşturmadı bile doğru düzgün. Sen benim kızımla ilgili beni uyaramazsın dedi çocuk sadece sizi uyarmak istiyorum o kötü şeyler yapıyor kurtarmak istiyorum deyince. Bir sürü tehdit etti babam onu kapattı telefonu.
Meğer çocuk doğru söylüyormuş. Kardeşime geri dönmek isteyen bir eski sevgili değil ama gerçekten düştüğü halden onu kurtarmak isteyen biriymiş. Biz bunları çooook geç öğrendik.
Yani çocuk iyi niyetliyken işe yaramadı yaptığı, bir çok kanıtı da varmıştır eminim ama kardeşim önceden bizi çok güzel doldurduğu için kanıt sunacak duruma bile gelemedi.
Boşa korkmayın.
Ailenize doğruyu dahi söyleseniz (tabi aileniz aşırı tutucuysa bilmiyorum herkes farklı) büyük ihtimalle size biraz kızacak ama sonrasında atlatacaklardır. Her şey böyle bir adama köle olmaktan iyidir.

Merhaba arkadaşlar,

Bu konu buradan önceden konuşulmuş mu bilmiyorum, yanlış birşey yaptıysam affola.

Ben 26 yaşında bir kızım. Benim 9 yıllık bir ilişkim oldu, ben yurtdişindayım eski sevgilim ise İstanbul'da yaşıyor. İyisiyle kötüsüyle bu ilişkiyi sürdürmeyi bildik ve en sonunda aileme anlattım. Evlenmek istiyorduk ama ne yazık ki ailem bu evlilik işine karşı çıktı. İlk önce çok üzülmüştüm bu duruma ama sonralardan ailemim doğru bir karar verdiğine inandım. Sevdiğim adamı daha eskisi kadar sevmiyordum ve tamamen soğumuştum. Bir takım sorunlar yaşadık son bir yıl içerisinde ve sonunda ayrıldık. Çünkü ne yapsamda ailemi ikna edemedim. Hanımlar, bizim 9 yıllık ilişkimizde bazı takım yakınlıklar oldu (siz anladınız burayı). Ve yaptığımdan da çok pişmanım. Her ayrıldığımızda beni bu olayı ailene söylerim diye tehdit etti. Ben boyun eğerek ona geri dönmek zorunda kaldım. O bana mecbur olduracaksın bu işi geri dönüşü yok diyor ve aileme herşeyi söyleyeceğinden tehdit ediyor. Ayrılmamıza rağmen hala tehdit ediyor. Beni sevdiğini söylüyor ama ona dönmediğim her gün bana kin ve nefreti büyümüş diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: aileme anlatmasından çok çok korkuyorum. Eğer anlatırsa artık insan içine çıkamam ve ailemin yüzüne bakamam :KK43:
Size soruyorum; ne böyle birşey yaşadınız mı? Tecrübelerinşz nedir? Ben ne yapabilirim? :KK43:

Nie bu kadar korktunuz elinde bir kanıt yokken anlamadım.. Anneni al karşına bu adam benim ondan ayrılmamı kendine yediremiyor beni sürekli senle birlikte olduk diyerek seni benle evlenmeye mecbur bırakırım diye tehdit ediyor de..Bunu bil anne sizi ararsa şaşırma de.Annen seni inkar ettiğin halde bekaret testine götürmez herhalde..

Tehdit edeceğini yazarak söylüyorsa,bişey yaşamadıkki neyini anlatacaksın falan de. Yazışmalarda bişeyler yaşadığını kabul edersen ailene gösterir elinde ispatı olur. İftira atıyormuş gibi davran. Elinde kanıt yokmuş nasıl ispat edecek, edemez. Ailene de terkettim iftira atıyor hırsından dersin.
Terbiyesiz adam.

Bence bastan sen ailene anlat.

De ki, beni boyle tehdit ediyor iftira atarim diyor.de.

Sonra da o kendini erkek sanan yaratiga..ne istiyorsan yap..de.

Korkma

Ailenlenle mutlaka durumu paylaş. Ne olursa olsun, arkanda ailenin varlığını bilmek bile büyük bir güç verecektir.

Asla korkmayın ve isteklerine boyun eğmeyin. Önce onunla kısa bir yazışma yapın beni nasıl tehdit edersin biz seninle ne yaşadık,asla aramızda böyle bişey geçmedi,savcılığa şikayet edicem,aileme ben anlatıcam senden önce tehdit edildiğimi vs yazın. Karşı taraf ne yazarsa yazsın inkar edin yalanlayın. Bu konuşmayı kaydedin. 1 hafta kadar sonra ailenize iftiraya uğradığınızı tehdit edildiğinizi anlatın konuşmaları gösterin.
Benimde başıma geldi,aylarca korktum en sonunda dayanamayıp kime anlatıyorsan anlat dedim.o aramadan ben konuştum ailemle. Ailemle yaşadığım huzursuzluk 1 hafta kadar sürdü ama üzerimden tonlarca tonlarca tonlarca yük kalkmıştı.
Bu arada ona söylemeden sosyal medya hesaplarındaki herkesin bir listesini yapın,çalıştığı yerin numaraları bulun hodri meydan deyin. Bende seninle ilgili herkese ulaşıp yaptığın şerefsizliği anlatıcam. Bir genç kızı nasıl rahatsız ettiğini musallat olduğunu,senin nasıl bir ruh hastası olduğunu göstericem deyin.
Kolaylıklar diliyorum umarım en kısa sürede kurtulursunuz

Boyle benzer bir durum yasadim ben farkli bir ilde eski sevgilim farkli ildeydi 1 yillik bir iliskimiz oldu ben ayrildim ve beni arayip defalarca tehdit etti seni dogduguna pisman edecegim suruneceksin aynaya her baktiginda keske bu dunyaya gelmeseydim diyeceksin insan icine cikamaz hale geleceksin deyip duruyordu polise gittim olayi anlattim ailemn bilmedigini de ogrenmelerni istemedigimi de polis bana ates olsa cürmü kadar yer yakar hicbirsey yapamaz korkma ama sikayetci olursan mutlaka ailenin haberi olur ifade vs alirlar dedi telefon numarami aldilar onunkini de ve o günden sonra eski sevgilim bir dha aramadi aradan 8 sene gecti polis aradi mi aradiysa ne dedi de korkuttu bilmiyorum ama cok iyilerdi ve ailem duymadan hallettiler Allah razi olsun

Benide eski sevgilim ve türevleri tehdit etmişti ama ben pişman olacağım bir şey yaşamamıştım buna rağmen işte klasik erkek tehditi yapıyordu nedense ben tehdit karşısında daha da güçleniyorum gözüm bir şey görmüyor elinden geleni ardına koyma tarzında geri tepki veriyorum. Sonunda da susup sessizce gitti hepsi. Senin durumun daha farklı anlıyorum ama korkma güçlü ol mücadeleci bir yapıya sahip değilsin belli ama inan gerçekten korkacak bir şey yok sadece kendine güven o ne derse sen iki katını söyle büyük ihtimal susacaktır sonunda yok eğer öyle bir şey yaptı diyelim kanıtıda yok inkar edersin kendine yediremediğinden iftira atıyor dersin. 9 yılda baya olmuş ya sende de biraz suç var böyle bi adamı tanıyamaman bir kenara herkesin dediğini takman bir kenara... önce kendini düşün kimse senden önemli değil kendine sor ben ne istiyorum gerçekten mutlumuyum cevabı bulduğunda peşinden git aldırma hiç bişeye mutluluğun seni bulupta bırakmaması dileğimle...

Korkma birsey yapamaz en cokta su tehdit edenler birsey yapamiyor inan bana yasadim gördüm korkma eger kücük ihtimalde olursa ailene derse evlenmemiz icin iftira atti de kapanir konu.

Ben olsam ne yapardim. Beni boyle boyle tehdit ediyor yapmadigim seyler icin diye ailemle direkt konusurdum. Sonra kafan rahat.

İnsan sevdığini tehdit etmez. Seni takıntı haline getirmiş ağır piskopat. Pabuç bırakma

Elinde kanit yoksa hic birsey yapamaz yalan soyluyor die iftira atiyor die uste cikarsin seni sevse tehtit edip zor duruma sokmaz

Merhaba arkadaşlar,

Bu konu buradan önceden konuşulmuş mu bilmiyorum, yanlış birşey yaptıysam affola.

Ben 26 yaşında bir kızım. Benim 9 yıllık bir ilişkim oldu, ben yurtdişindayım eski sevgilim ise İstanbul'da yaşıyor. İyisiyle kötüsüyle bu ilişkiyi sürdürmeyi bildik ve en sonunda aileme anlattım. Evlenmek istiyorduk ama ne yazık ki ailem bu evlilik işine karşı çıktı. İlk önce çok üzülmüştüm bu duruma ama sonralardan ailemim doğru bir karar verdiğine inandım. Sevdiğim adamı daha eskisi kadar sevmiyordum ve tamamen soğumuştum. Bir takım sorunlar yaşadık son bir yıl içerisinde ve sonunda ayrıldık. Çünkü ne yapsamda ailemi ikna edemedim. Hanımlar, bizim 9 yıllık ilişkimizde bazı takım yakınlıklar oldu (siz anladınız burayı). Ve yaptığımdan da çok pişmanım. Her ayrıldığımızda beni bu olayı ailene söylerim diye tehdit etti. Ben boyun eğerek ona geri dönmek zorunda kaldım. O bana mecbur olduracaksın bu işi geri dönüşü yok diyor ve aileme herşeyi söyleyeceğinden tehdit ediyor. Ayrılmamıza rağmen hala tehdit ediyor. Beni sevdiğini söylüyor ama ona dönmediğim her gün bana kin ve nefreti büyümüş diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: aileme anlatmasından çok çok korkuyorum. Eğer anlatırsa artık insan içine çıkamam ve ailemin yüzüne bakamam :KK43:
Size soruyorum; ne böyle birşey yaşadınız mı? Tecrübelerinşz nedir? Ben ne yapabilirim? :KK43:
İspatı delili varmı ayrilmami sindiremedi çamur atiyo dersin emin ol ailen o adamin b.k olduğunu anladigi için istememiş birlikte olmuş bile olsan seni o adama vermektense herhalinle kabul ederler

Eger ailen seni bekaret kontrolune goturmeyecekse tehditine boyun egme ailene anlatirsa inkar et.
Ortaya cikacak bir durumsa da bence ailenle uzulmen nefret ettigin psikopat bir adamin seni uzmesinden ya da evlenmenden daha iyidir diye dusunuyorum. Turkiyedenin ucra bir koyunde degil yurt disinda olmanda bir arti bence kimsenin yuzune bakamam diyecek kadar kotu olmamali..
Ama nolursa olsun tehditlerine boyun egme omrun boyunca cekersin

Ailene söylemekle tehdit ediyor tamam da ailene söylese onun için daha kötü olacak. Bunu akıl edebiliyor mu acaba?

Anlatsın, elinde kozu kalmaz.
Yaşanmış bitmiş aileniz ne dese boş. Pişman olduğunuzu ayrıldığınızı görünce çok tepki vermezler. Ayrıca bu sizin hayatınız.
Ondan kork bundan kork nereye kadar kopsun ipler şu durumunuzdan kat kat rahat edersiniz

X