Çok yardıma ihtıyacım var :( eski sevgilim beni tehdit ediyor.

Yaşamadim ama yasasaydim ilk beni tehdit ettiginde boyun egmezdm git anlat ben yaptigim herseyin arkasindayim derdim. Ama anlatsanda seninle asla asla evlenmicem derdim. Aileme de siz istemiyorsunuz diye ayrildim ama beni alti boş yere tehdit ediyor. Sirf benimle evlenebilmek icin yalanlar soylerim diyor bende siz inanirsiniz diye korkumdan hep geri donuyorum artik biliyrsunuz ayriliyorum ben derdim... ailemde bu konusmayi ciddiyetle yaptigim icin o adamin dedigi hicbirseye inanmazlardi... ama ilkinde bouun egmeyecektiniz. Ailenize bu sekilde anlatabilirsiniz hicbirsey ispat edemez elinizde fotolari ve mesajlari yoksa tabiki

Havlayan köpek ısırmaz. Son çırpınışları bunlar... Sizi nerden tehdit ederim diye yol arıyor. Hiç korkmayın. O sizi tehdit ediyorsa sizde onu tehdit edin. Ben namussuzluk yaptıysam (ki yaptığınız namussuzluk değil bence) sende benim namusumu kirlettin. Ailem bunu duyarsa seni öldürür de. Böylelerine bunu yapmak lazım. Onların hakkından anca bu şekilde gelirsiniz.

sen adam olsan beni sevsen böyle tehditler etmezdin ben seni tanıyamamışım de. sen bana bunu yapğarsan yemin ediyorum seni şikayet ederim polis savcı allah ne verdiyse giderim dicen. adam ol medenice ayrılmayı bil çirkefleşme çirkinleşme dicen. tabii anlarsa bacım

Korkacak birsey yok..elinde hicbir kanit olmayan bir sapiktan niye korkuyorsun?iftira diyeceksin hepsi bu..korktugunu ona belli etme.onun gozu karaysa seninki on kez kara olsun.
Yasin kac srnin ?birde o kac yasinda?
Hangi ulkedesin?
İkimiz de 26 yaşındayız. o Türkiye’de ben ise avrupadayı .

Anlamıyor ki kendisi diyor istersen savcılığa ver beni diye
Güya çok acı çekiyormuş, beni çok seviyormuş bana çok aşıkmış vs vs. Ama ben artık ondan iğreniyorum. Bende sevgi aşk denen birşey kalmadı içimde ona karşı.

Bence o anlatmadan önce ( kesinlikle anlatmiyicak gözünü korkutuyor) ailene git agla sızla beni böyle tehdit ediyor hırs yapmış iftira atıyor de. Sana mı inanıcaklar ona mı?

bunları nerden diyor?
engellesenize her türlü yerden.

Sizinle evlenmek mi istiyor şuanda yoksa sadece birlikte olmaya devam etmek mi amacı? Evlenmek istiyorsa ve seviyorsa insan kendi sevdiğini rezil etmez diye düşünüyorum. Arkadaşımın başına geldi, gelip seni herkese rezil ederim diyen birinden ayrıldı, çocuk hiçbirşey yapmadı amacı sadece ondan ayrılmamaktı yani tehditlerin sebebi de buydu. Zaten insan olan yapmaz bunu. Ama şu var, siz daha iyi tanıyorsunuz, normalde de böyle çirkef bir insan mı? Başkasıyla olacaksınız diye kıskançlıktan da yapıyor olabilir, yeni ayrıldıysanız. Ben kimseyle olmak istemiyorum, yalnız kalmak istiyorum kafamı dinlemek istiyorum yoruldum deyin, senle bir alakası yok deyin. Başkasıyla olmayacağınızı bilirse birazcık daha mantıkla hareket eder belki.

9 yıllık ilişkide illaki birtakım yakınlaşmalar olduğunu ailenizde tahmin ediyordur. Aileniz zaten karşı çıkmış sizde evet bende istemiyorum ama beni tehtit ediyor, eskiden seviyordum vs diye ailenizle konusursanız istediği kadar tehtit etsin

Evet evlenmek istiyor. Ailem istemiyor zamanında çok denedik, ama o bir kere daha deneyelim diye sürekli bakı yapıyor. Zaten bir kaç kere denedik ailem nuh diyor peygamber demiyor. Sonuç olarak biz de ayrıldik bir kaç ay önce. Ama bu sonradan tehditlerine başladı. İlişki yaşadığımı anlatırım ailemin daha kimsenin yüzüne bakamaz diyor.
Hayır, ben 9 yıllık ilişkimde çirkefliğini görmedim. Tabi arada kavga edip ayrılıyorduk, bana bazen tehditler savuruyordu ailene söylerim diye. Bende geri dönüyordum ona ve herşey normaşe dönüyordu. Tabi son yıllarda artık sevmemeye başlamıştım. Çok aşik iken birden iğrenmeye başladım artık.

Ne zaman ayrılsak böyle yapıyor. Ama bu sefer ki ciddi ve geri dönüşü olmadiğini anladı ve sürekli bana ulaşmaya çalışıyor. Kuzenlerime yazıyor vs vs.
Ben de artık hayatıma bakmak istiyorum konuştuğum biri var şu an ve onun zarar görmesini istemiyorum. Eski sevgilime de şu an konuştuğum biri var diyemem çünkü iyice çıldırır diye korkuyorum

Kesinlikle yeni biri olduğunu söylemeyin çok iyi yapmışsınız, zaten muhtemelen başkasıyla da evlenmeyin diye sizi tehdit ediyor, saplantılı şekilde de olsa sizden vazgeçemiyor belli ki. Bir de başka biri olduğunu öğrenirse onu araştırıp ona da bulaşabilir ailenizden önce. 9 yıl uzun bir süre ama artık sevmiyorum diyorsunuz, ben sizi geri döndüremeyeceğini anlayınca tehditleri de bırakır diye düşünüyorum. Bırakmazsa da tedavi görüyorum, ilaç kullanıyorum, kendime zarar verebilirim gibi şeyler yazın, belki korkabilir sizi seviyorsa.

Aynen onun için söylemiyorum başka biri var diye. Kendime zarar veririm gibi şeylere inanacağını sanmıyorum. Zaten ilişki boyunca kavga ederken böyle blöfler yapıyordum. Onun için inanacağını sanmıyorum.
Ve artık onu muhattapta olmak istemiyorum. Sürekli mesaj yazıyor dün geceden beri aöa cevap vermiyorum. Twitter hesabımı buldu oradan yazıyor şimdi de.

Kimse seni tutup kolundan jinekologa goturemez. Yasal değil. Kanıtlayamaz. Söylesin yalanlayın

Boşverin blöf sadece
Şöyle diyin ailem her şeyi biliyor anlat da özel hayatı ifşa etmekten davacı olayım bir de manevi tazminat alırım ki bu benim işime gelir.
Ayrıca sen anlattıgında bizim elimiz armut toplamayacak ailem bana kızsa bile beni reddetmezler ve ben onların evlaqtlarıyım bir kere de sen düşü bence diyin korkmayın dik durun
Ayrıca bu alçaklıgı yapan birinden de kaçarak uzaklaşın

Şimdi ise bana yalvarıyor geri dön diye. Yaptığı tehditlerden pişmanmış. 2 kişilikli oldum farkındayım seni çok üzdüm, herşeyin sorumlusu benim vs. gibi şeyler söylüyor şimdi de. Ben ona ondan soğuduğumı söyledim önce inanmadi sonra diretince inandı ve bir süre yazmadı. Şimdi ise yine mesaj atmış ‘onları içten yazmadın senşn de yüreğin yanıyor biliyorum, acımasız olma merhametli ol” diyor. Ama geri dönmeyeceğim. O yaptığı alçaklığı ben unutamam.

Numaranızı değiştirn.. Sosyal medya kullanmayın.. Ulaşamasın size.. Ne öyle zırt pırt yazıyo.. Sevgiliniz de rahatsız olur yani böyle.. İnşallah kurtulursunuz..

Evlenmeden önce sevdiğim insanlarla beraber oldum.
Bundan hiç utanmıyorum. Yanlış olduğunu da düşünmüyorum.
Şimdi de sevdiğim adamla evliyim.
Hiç bir sorun yaşamadım çünkü öyle bir adam seçmedim.
Tavsiyem, başınızı dik tutup yaşadıklarınızın arkasında olmanız.
Kendinizi ezerseniz insanlar ezmek için sıraya girer.

Haklısınız. Ama sizin sevdikleriniz böyle alçaklığı yapmamıştır eminim.
Allah sizi sevdiğinizle mutlu bir hayat yaşatsın inşallah.

Haklısınız. Ama sizin sevdikleriniz böyle alçaklığı yapmamıştır eminim.
Allah sizi sevdiğinizle mutlu bir hayat yaşatsın inşallah.

Ahahahah tabii ki yaptılar :)
Hatta ailemi arayıp söyledi bi şerefsiz.
Ama ailem bana dönüp bir kere bile 'Doğru mu?' demedi.
'Benim kızımın hayatı onu ilgilendirir, siz beni arayıp bu şekilde konuşamazsınız, o benim kızımdır. Ne olursa olsun, ne yaşadıysa yaşasın benim evladımdır başımın üstünde yeri vardır. Bir daha beni arayıp kızımın namusuna böyle dil uzatıp oynarsan seni kendi ellerimle öldürürüm bunu bil. ' dedi ve kapattı :) Sonra ne ses ne soluk :)

Aslında haklısın aile ile de alakalı bir durum ama, aile ne tepki verirse versin sen başın dik olduktan sonra ailen de sana güveniyor. Ailenin vereceği tepki senin bu eziyeti çekmenden, sevmediğin bir adamla evlenmenden daha iyidir.

Ben hep ne yaptığımı bilen, özgüvenli ve başarılı bir insandım. Bu yüzden benim yerime düşünmeyi veya benim namusumu korumaya gerek duymadılar. Namusun bacak arasında olmadığını da iyi bilirler. Ama sen Alman'yadasın. Oradan faydalan. Oku ve etrafını geliştir. Oradaki Türklerin ne kadar bağnaz olduğunu çok iyi bilirim. Buradan daha beterler. O yüzden Avrupa gibi bir yerde köy hayatı yaşama. Oku, kendini geliştir. Çevrende seni sen olduğun için sevecek insanlar olacaktır.
Sen başın dik, kararlı ve başarılı olduktan sonra kimseye başını eğmedikten sonra seni hiç kimse yıkamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…