- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
Merhaba arkadaşlar,
Bu konu buradan önceden konuşulmuş mu bilmiyorum, yanlış birşey yaptıysam affola.
Ben 26 yaşında bir kızım. Benim 9 yıllık bir ilişkim oldu, ben yurtdişindayım eski sevgilim ise İstanbul'da yaşıyor. İyisiyle kötüsüyle bu ilişkiyi sürdürmeyi bildik ve en sonunda aileme anlattım. Evlenmek istiyorduk ama ne yazık ki ailem bu evlilik işine karşı çıktı. İlk önce çok üzülmüştüm bu duruma ama sonralardan ailemim doğru bir karar verdiğine inandım. Sevdiğim adamı daha eskisi kadar sevmiyordum ve tamamen soğumuştum. Bir takım sorunlar yaşadık son bir yıl içerisinde ve sonunda ayrıldık. Çünkü ne yapsamda ailemi ikna edemedim. Hanımlar, bizim 9 yıllık ilişkimizde bazı takım yakınlıklar oldu (siz anladınız burayı). Ve yaptığımdan da çok pişmanım. Her ayrıldığımızda beni bu olayı ailene söylerim diye tehdit etti. Ben boyun eğerek ona geri dönmek zorunda kaldım. O bana mecbur olduracaksın bu işi geri dönüşü yok diyor ve aileme herşeyi söyleyeceğinden tehdit ediyor. Ayrılmamıza rağmen hala tehdit ediyor. Beni sevdiğini söylüyor ama ona dönmediğim her gün bana kin ve nefreti büyümüş diyor. Ne yapacağımı bilmiyorumaileme anlatmasından çok çok korkuyorum. Eğer anlatırsa artık insan içine çıkamam ve ailemin yüzüne bakamam
Size soruyorum; ne böyle birşey yaşadınız mı? Tecrübelerinşz nedir? Ben ne yapabilirim?
İkimiz de 26 yaşındayız.Korkacak birsey yok..elinde hicbir kanit olmayan bir sapiktan niye korkuyorsun?iftira diyeceksin hepsi bu..korktugunu ona belli etme.onun gozu karaysa seninki on kez kara olsun.
Yasin kac srnin ?birde o kac yasinda?
Hangi ulkedesin?
Anlamıyor kisen adam olsan beni sevsen böyle tehditler etmezdin ben seni tanıyamamışım de. sen bana bunu yapğarsan yemin ediyorum seni şikayet ederim polis savcı allah ne verdiyse giderim dicen. adam ol medenice ayrılmayı bil çirkefleşme çirkinleşme dicen. tabii anlarsa bacım
Anlamıyor kikendisi diyor istersen savcılığa ver beni diye
Güya çok acı çekiyormuş, beni çok seviyormuş bana çok aşıkmış vs vs. Ama ben artık ondan iğreniyorum. Bende sevgi aşk denen birşey kalmadı içimde ona karşı.
bunları nerden diyor?
engellesenize her türlü yerden.
Sizinle evlenmek mi istiyor şuanda yoksa sadece birlikte olmaya devam etmek mi amacı? Evlenmek istiyorsa ve seviyorsa insan kendi sevdiğini rezil etmez diye düşünüyorum. Arkadaşımın başına geldi, gelip seni herkese rezil ederim diyen birinden ayrıldı, çocuk hiçbirşey yapmadı amacı sadece ondan ayrılmamaktı yani tehditlerin sebebi de buydu. Zaten insan olan yapmaz bunu. Ama şu var, siz daha iyi tanıyorsunuz, normalde de böyle çirkef bir insan mı? Başkasıyla olacaksınız diye kıskançlıktan da yapıyor olabilir, yeni ayrıldıysanız. Ben kimseyle olmak istemiyorum, yalnız kalmak istiyorum kafamı dinlemek istiyorum yoruldum deyin, senle bir alakası yok deyin. Başkasıyla olmayacağınızı bilirse birazcık daha mantıkla hareket eder belki.Anlamıyor kikendisi diyor istersen savcılığa ver beni diye
Güya çok acı çekiyormuş, beni çok seviyormuş bana çok aşıkmış vs vs. Ama ben artık ondan iğreniyorum. Bende sevgi aşk denen birşey kalmadı içimde ona karşı.
Sizinle evlenmek mi istiyor şuanda yoksa sadece birlikte olmaya devam etmek mi amacı? Evlenmek istiyorsa ve seviyorsa insan kendi sevdiğini rezil etmez diye düşünüyorum. Arkadaşımın başına geldi, gelip seni herkese rezil ederim diyen birinden ayrıldı, çocuk hiçbirşey yapmadı amacı sadece ondan ayrılmamaktı yani tehditlerin sebebi de buydu. Zaten insan olan yapmaz bunu. Ama şu var, siz daha iyi tanıyorsunuz, normalde de böyle çirkef bir insan mı? Başkasıyla olacaksınız diye kıskançlıktan da yapıyor olabilir, yeni ayrıldıysanız. Ben kimseyle olmak istemiyorum, yalnız kalmak istiyorum kafamı dinlemek istiyorum yoruldum deyin, senle bir alakası yok deyin. Başkasıyla olmayacağınızı bilirse birazcık daha mantıkla hareket eder belki.
Kesinlikle yeni biri olduğunu söylemeyin çok iyi yapmışsınız, zaten muhtemelen başkasıyla da evlenmeyin diye sizi tehdit ediyor, saplantılı şekilde de olsa sizden vazgeçemiyor belli ki. Bir de başka biri olduğunu öğrenirse onu araştırıp ona da bulaşabilir ailenizden önce. 9 yıl uzun bir süre ama artık sevmiyorum diyorsunuz, ben sizi geri döndüremeyeceğini anlayınca tehditleri de bırakır diye düşünüyorum. Bırakmazsa da tedavi görüyorum, ilaç kullanıyorum, kendime zarar verebilirim gibi şeyler yazın, belki korkabilir sizi seviyorsa.Evet evlenmek istiyor. Ailem istemiyor zamanında çok denedik, ama o bir kere daha deneyelim diye sürekli bakı yapıyor. Zaten bir kaç kere denedik ailem nuh diyor peygamber demiyor. Sonuç olarak biz de ayrıldik bir kaç ay önce. Ama bu sonradan tehditlerine başladı. İlişki yaşadığımı anlatırım ailemin daha kimsenin yüzüne bakamaz diyor.
Hayır, ben 9 yıllık ilişkimde çirkefliğini görmedim. Tabi arada kavga edip ayrılıyorduk, bana bazen tehditler savuruyordu ailene söylerim diye. Bende geri dönüyordum ona ve herşey normaşe dönüyordu. Tabi son yıllarda artık sevmemeye başlamıştım. Çok aşik iken birden iğrenmeye başladım artık.
Ne zaman ayrılsak böyle yapıyor. Ama bu sefer ki ciddi ve geri dönüşü olmadiğini anladı ve sürekli bana ulaşmaya çalışıyor. Kuzenlerime yazıyor vs vs.
Ben de artık hayatıma bakmak istiyorumkonuştuğum biri var şu an ve onun zarar görmedini istemiyorum. Eski sevgilime de şu an kouştuğum biri var diyemem çünkü iyice çıldırır dite korkuyorum
Kesinlikle yeni biri olduğunu söylemeyin çok iyi yapmışsınız, zaten muhtemelen başkasıyla da evlenmeyin diye sizi tehdit ediyor, saplantılı şekilde de olsa sizden vazgeçemiyor belli ki. Bir de başka biri olduğunu öğrenirse onu araştırıp ona da bulaşabilir ailenizden önce. 9 yıl uzun bir süre ama artık sevmiyorum diyorsunuz, ben sizi geri döndüremeyeceğini anlayınca tehditleri de bırakır diye düşünüyorum. Bırakmazsa da tedavi görüyorum, ilaç kullanıyorum, kendime zarar verebilirim gibi şeyler yazın, belki korkabilir sizi seviyorsa.
Evlenmeden önce sevdiğim insanlarla beraber oldum.
Bundan hiç utanmıyorum. Yanlış olduğunu da düşünmüyorum.
Şimdi de sevdiğim adamla evliyim.
Hiç bir sorun yaşamadım çünkü öyle bir adam seçmedim.
Tavsiyem, başınızı dik tutup yaşadıklarınızın arkasında olmanız.
Kendinizi ezerseniz insanlar ezmek için sıraya girer.
Haklısınız. Ama sizin sevdikleriniz böyle alçaklığı yapmamıştır eminim.
Allah sizi sevdiğinizle mutlu bir hayat yaşatsın inşallah.