Çok yardıma ihtıyacım var :( eski sevgilim beni tehdit ediyor.

Ondan önce annene sen anlatacn ailen nasilkarşılar bilmiyorum ama anlatman tek yol.. kormadiginida gostermn lazım adama.. korkar her istediğine Evetse dersen yarin daha büyük tehditler bekler srni

Ondan önce annene sen anlatacn ailen nasilkarşılar bilmiyorum ama anlatman tek yol.. kormadiginida gostermn lazım adama.. korkar her istediğine Evetse dersen yarin daha büyük tehditler bekler srni

Ben anlattim her seye ragmen arkamdalar. İstersen bir de sen anlatta gör gününü de. Inan bana o adama boyun egmektense ailenin her seyi bilmesi daha iyi.

Ailene anlatırsa, onunla evlenmemi istiyordu ben istemedim, size böyle bişey anlatıyoki aramızda bişeyler geçti sanıp siz evlenmemize izin verirsiniz diye dersin. Ailen de olsa özelini bilmek zorunda değiller. Hiç korkma yapmadım diyeceksin. Unutulur gider zamanla.

Aynen, mantıklı geldi dediğin.

Aman şerefsiz ondan ayrıldım diye bana iftira atıyor. Anladı geri dönmeyeceğimi bu yalanları ortaya atıyor öldürseler beni geri dönmem diye ufak çapta kriz öneririm
Bu Arada aptallık edip de bu adama sakın geri dönmeyin bundn bir cacık olmaz

Ben genç kızlığımda böyle bir köpekle uğraşmıştım. Nasıl korkardım o şerefsizden. Sonra baktım ki korkunun sonu yok. Elinden geleni ardına koyma dedim, kuyruğunu kıstırıp gitti. Hiç alttan almayın. Deyin ki o pisliğe, ''senin gibi sevdiğini söylediği kızı tehdit eden adamı ben koca yapmam, aileme de ne dersen de ,en fazla kızıp surat asarlar, neticede de affederler ama senin gibi tehditkar bir pisliğe de beni vermezler'' Bak gör nasıl rahatlayacaksın.

Bu oğlan çocukları ne kadar karaktersiz oluyor böyle. Hiç mi ailesi annesi , kızkardeşleri yok bunların , anlam veremiyorum. dağda yetişmiş armut bunlar.

Söyle sesi tok olan bir abinizi aratın dayısıyım amcasıyım falan desin versin veriştirsin. Ben yeğenimin arkasındayım herşeyden haberim var ben arkasındayım falan filan artık orası düşünülür

bence onla yazisirken dikkatli ol konusmalarinizi kopyalayip atabilir...konusmalarinizda bile ne sacmaliyosun sen bana iftira atacaksan at ailem bana inanir de...hic yasanmamis gibi davran...adami şizofrene bagla ☺

Lise döneminde benimde başıma böyle bir bela vardı , fiilen hiçbirşey olmamıştı ama ergenlik ya msjlasmalar olmuştu. Sonradan her ayrılmak istediğimde beni tehdit ediyor ve msjlari ailene atarım diyordu öylesine bunalmistim ki hayatımın sonuna kadar bu bela ile yasayicam saniyordum bir gün annem herşeyi öğrendi msjlarimi okumuş beni çok dövdü gelsin istesinler seni diyor beni sıkıştırıyor dedim o oldu bir daha ne msj ne tehdit.

Aynen, bunların annesine ablasına yapılda hoşlarına gider miydi acaba?
Ama haklısın ondan korkmadığımı göstermem gerek. Gerçi 2 haftadır ses seda yok çünkü ona korkmadığımı gösterdim biraz. İnşallah daha birşey duymam ondan.

Bir süre sessizliğinden sonra bugün yine mesaj attı bana “ben ...., bana mesaj at” diye yazmış. Geri dönüş yapmak istemiyorum korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Offf

Bir süre sessizliğinden sonra bugün yine mesaj attı bana “ben ...., bana mesaj at” diye yazmış. Geri dönüş yapmak istemiyorum korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Offf
Iste bu senin ondan kurtulma sansin..
Ona aynen sunu yaz;sen bana iftiralar atip birde utanmadan aileme soylemekle tehtid eden bir manyaksin.Ne cesaretle bana mesaj atiyor birde cevap bekliyorsun?de..
Unuttunmu birlikte olduk ya filan derse israrla inkar et..iftirayi kes seni mahfederim de..
Ve ailene goster yazismalari.iftira atiyor,tehtid ediyor de..ailen gelsin hakkindan kopegin.

Şikayet edeceğini söyle iletişimini kes. Eskaza da ailene birşey söylerse iftira edersin alnında yazmıyoya.

Kendisi gözü kara biri. Ondan korktuğum için kendimi aşağlık gibi hissediyorum . Ne güzel yazmıyor daha derken patt yine yazıyor bana hayatımı mahvediyor. Adam psikopata bağlamış beni bırakmıyor. Böyle biri olduğunu nasıl 9 yıldır anlamamışım

Korkacak birsey yok..elinde hicbir kanit olmayan bir sapiktan niye korkuyorsun?iftira diyeceksin hepsi bu..korktugunu ona belli etme.onun gozu karaysa seninki on kez kara olsun.
Yasin kac srnin ?birde o kac yasinda?
Hangi ulkedesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…