- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.527
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ver savciliga tehdit degil gercekten yap. Gorsun ebesini korunu allahin cahili.Savcılığa veririm tehditi onu durdurmuyor maalesef. Özel bir şirkette lojistik işleriyle uğraşıyor. Üniversite mezunu değil yani.
annenle otur konuş 9 yıl böyle bir adamla nasıl oldunuz evlendiğinizi birde düşünün yaşadıklarınızı kafanıza bile kara böyleleri dik durun korktuğunuzu belli ederseniz daha çok üzerinize gelecektirAslında ondan korkmuyorum. Sadece ailemin duymasından korkuyorum. Bu korku beni hayatımdan soğuttu resmen.
Hayır, hiç bir kanıtı yok. Ama yine de tehdit ederim diyor çünkü ailemin facebook hesaplarının hepsini biliyor
Canım sen yurtdışındasın , ailende görmüş geçrmiş insanlar , eğer ayrılmak istiyorsan ayrıl telini sosyal hesaplarını değişir sana ulaşamazsa zaten aramaya cesaret edemez yada öyle birşey yaparsa da sen ailenin kızısın en fazla döverler laf ederler vb. sonra affederler durumunu anlatırsın annene . Bu kadar yıpratma kendini ve üzülme kimse seni tehdit edemez hatta belki mahkemeye bile versen ceza alır . Bu çünkü zor ve cebirle seni bırakmayan bir sapık haline gelmiş . Bu insanlada zaten ne evlilik olur nede başka birşey .Merhaba arkadaşlar,
Bu konu buradan önceden konuşulmuş mu bilmiyorum, yanlış birşey yaptıysam affola.
Ben 26 yaşında bir kızım. Benim 9 yıllık bir ilişkim oldu, ben yurtdişindayım eski sevgilim ise İstanbul'da yaşıyor. İyisiyle kötüsüyle bu ilişkiyi sürdürmeyi bildik ve en sonunda aileme anlattım. Evlenmek istiyorduk ama ne yazık ki ailem bu evlilik işine karşı çıktı. İlk önce çok üzülmüştüm bu duruma ama sonralardan ailemim doğru bir karar verdiğine inandım. Sevdiğim adamı daha eskisi kadar sevmiyordum ve tamamen soğumuştum. Bir takım sorunlar yaşadık son bir yıl içerisinde ve sonunda ayrıldık. Çünkü ne yapsamda ailemi ikna edemedim. Hanımlar, bizim 9 yıllık ilişkimizde bazı takım yakınlıklar oldu (siz anladınız burayı). Ve yaptığımdan da çok pişmanım. Her ayrıldığımızda beni bu olayı ailene söylerim diye tehdit etti. Ben boyun eğerek ona geri dönmek zorunda kaldım. O bana mecbur olduracaksın bu işi geri dönüşü yok diyor ve aileme herşeyi söyleyeceğinden tehdit ediyor. Ayrılmamıza rağmen hala tehdit ediyor. Beni sevdiğini söylüyor ama ona dönmediğim her gün bana kin ve nefreti büyümüş diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum aileme anlatmasından çok çok korkuyorum. Eğer anlatırsa artık insan içine çıkamam ve ailemin yüzüne bakamam
Size soruyorum; ne böyle birşey yaşadınız mı? Tecrübelerinşz nedir? Ben ne yapabilirim?
Kanıt yoksa bir şey yapamaz. Korktuğunu anlarsa daha çok üstüne gelir, izin verme. "Anlatırsan anlat elinden geleni ardına bırakma" de. Anne babanın hesaplarına girebilirsen girip engelle, giremezsen de önemli değil diğer kutusuna düşer. Ola ki en kötü ihtimal gördüler. "İstanbul'da bana takıntılıydı yüz vermedim iftira atıyor" dersin. Böyle pislik tiplerin korkunuzdan beslenmesine izin vermeyin, cesur olun. Bir daha da romantik ilişkilerinizde dikkat edin iyice tanımadan cinsel birliktelik yaşamamaya çalışın. Kendini belli eder zaten bunun gibiler.
Canım öncelikle sakinleşmeye çalış.
Benzer bir olay ben de yaşadım, cinsel anlamda bir şey olmamıştı ama 8 ay sevgili olduğum adam beni 6 yıl boyunca sürekli aradı Mesajlar attı.
Senin olayındaki gibi benim kişiliğimi tehdit etmedi ama kendisi için intihar ederim falan demeye başlamıştı bir süre sonra.
Ben bu adamı her yerden engellemiştim bu sefer arkadaşları yazıyordu, onları engelliyordum bu sefer benim yakın arkadaşlarıma yazıyorlardı sen düşün artık...
En son benim canıma tak etti numaramı değiştirdim ve aileme söyledim bu beni rahatsız ediyor diye , kuzenlerim uyarmıştı ondan sonra kapandı gitti hatta bu yaz düğünü varmış
Ama sonrada düşündükçe çok pişman oldum buna kaç yıl fırsat verdim diye. Benim eski sevgilim seninki kadar kötü bir insan değildi ama seninki çoktan hak etmiş bi daha sana ulaştığında seni şikayet edicem de , numaranı değiştir ve her yerden engelle. Ailene ulaşacak cesareti bulacağını sanmıyorum bana blöf gibi geldi ve bi daha seni tehdit ederse gerçekten savcılığa git ve suç duyurusunda bulun.
Bunlara pabuç bırakmayalım, kuyruk acısı var bi yerlerden çıkarmaya çalışıyo .
Yaşadığın şey için de düşünüp kendini üzme , senin hayatın senin tercihin, sen sevdiğin biriyle bunu yaşamışsın , adam sonradan pislik çıkmış bu senin suçun değil, üzme kendini. Güçlü dur
Once ailene soyle sonra savciliga ver direkt, tehdit ediliyorsun bu hafif bir sey degil. Ne yasadiysan da yasadin seni baglar. Ailen de en fazla ne kadar kizabilir? Ayrica senden duymalari ondan duymalarindan iyidir.
Ailenize anlatin tehdit edildiginizi. Olur olmadik seyler uydururum ailene soylerim diyor diyin. Ailenizde siz onceden soylediginiz icin ona inanmaz hazirlikli olur. Gereken cevabi verirler.Merhaba arkadaşlar,
Bu konu buradan önceden konuşulmuş mu bilmiyorum, yanlış birşey yaptıysam affola.
Ben 26 yaşında bir kızım. Benim 9 yıllık bir ilişkim oldu, ben yurtdişindayım eski sevgilim ise İstanbul'da yaşıyor. İyisiyle kötüsüyle bu ilişkiyi sürdürmeyi bildik ve en sonunda aileme anlattım. Evlenmek istiyorduk ama ne yazık ki ailem bu evlilik işine karşı çıktı. İlk önce çok üzülmüştüm bu duruma ama sonralardan ailemim doğru bir karar verdiğine inandım. Sevdiğim adamı daha eskisi kadar sevmiyordum ve tamamen soğumuştum. Bir takım sorunlar yaşadık son bir yıl içerisinde ve sonunda ayrıldık. Çünkü ne yapsamda ailemi ikna edemedim. Hanımlar, bizim 9 yıllık ilişkimizde bazı takım yakınlıklar oldu (siz anladınız burayı). Ve yaptığımdan da çok pişmanım. Her ayrıldığımızda beni bu olayı ailene söylerim diye tehdit etti. Ben boyun eğerek ona geri dönmek zorunda kaldım. O bana mecbur olduracaksın bu işi geri dönüşü yok diyor ve aileme herşeyi söyleyeceğinden tehdit ediyor. Ayrılmamıza rağmen hala tehdit ediyor. Beni sevdiğini söylüyor ama ona dönmediğim her gün bana kin ve nefreti büyümüş diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum aileme anlatmasından çok çok korkuyorum. Eğer anlatırsa artık insan içine çıkamam ve ailemin yüzüne bakamam
Size soruyorum; ne böyle birşey yaşadınız mı? Tecrübelerinşz nedir? Ben ne yapabilirim?