Çok yardıma ihtıyacım var :( eski sevgilim beni tehdit ediyor.

Çok yakın arkadaşım yaşadı.Onunki daha psikopattı,kızın evine bile girmişti gizli gizli annesiyle konuşmak için..
Neyse çocuk ya dönersin yada size babanla konuşmaya geliyorum dedi,ben de yanındaydım.Gel dedi madem.
Bu tabi direk çağırınca gelemedi,anneni ver telefona dedi,verdik,annesine anlattı birlikte olduk diye,annesi de benim kızım ne olursa olsun,defol hayatımızdan dedi.Tam olay kapandı sandık,tekrar aradı babasını istedi,yoksa geliyorum dedi,mecbur verdik telefonu babaya.Babaya da aynı şeyleri anlattı,babası da küfür ederek kapattı suratına.
Kızın numarasını değiştirdik,birkaç ay yalnız dışarı çıkamadı,ama atlattı.Ailesi de çok olgun insanlardı allahtan kurcalamadılar.
İlişkide böyle bir duruma düşmek çok ağır,keşke böyle şeyler yaşanmasa,keşke bu psikopatlar hiç yaşamasa.

Öncelikle yaptığından pişman olma, yani olacaksan ol da, bunu ona belli etme. Sen ondan daha baskın ol, söyledim aileme istediğini yap benim yanımdalar de, tabii bunu mesajla filan söyleme, elinde kanıt olmasın. Sakın söyleme filan diye ısrar etme, bunu kanıtlayabileceği şekilde yapma.

Ailene de durumu açıkça anlatabileceksen anlat, anlatamayacaksan da madem elinde kanıt yok, o zaman ailene seni tehdit ettiğini, hiç bir şey yaşamamanıza rağmen sana iftira attığını söyle, önce sen konuş yani ailenle, dönmem için yalanlar uyduruyor de. Sen ondan daha baskın, ondan daha arsız ol. Sen onun üzerine gitmezsen o senin üzerine gelir. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Ezdirmeyin şu erkeklere kendinizi...

Aynen canım. İnsan hem sevipte hem sevdiği kişiye nasıl zarar vermek ister aklım almıyor

Başıma geldiği için biliyorum. Bir şey yapamaz. Seni güçsüz gördükçe üstüne geliyor. Sen dik dur, söylersen söyle de. Madem kanıt yok, inkar edersin. Savcılığa gidip şikayette bulunacağını söyle ailene. Ve git şikayet et. Bu insan beni öldürmekle tehdit ediyor de. Sana bir koruma çıkartacaklar. Koruma vermiyolar tabi ama ona yazı falan gidiyo. Ben o kadarını yaptım yetti. Ama dik dur boyun eğme ona.

Valla bana kalırsa annene anlat ablana da anlat senden duysunlar öncelikle gel anlat yaz istediğini yap ben aileme anlattım bile beni biliyorlar dersin hadi anlat deyince susar da zaten yada annene sölyeince annenin haberi olduğunu bilirse daha da bişey yapamaz canım
sakın pabuç bırakma korkularından beslenen hayvana adım atma ne olur

Ne güzel sen kurtulmuşsun. Keşke bende bunun üstesinden gelebilsem. Korkumdan boyun eğmek zorunda kalıyorum.

Bence git annene deki: anne ben bundan ayrılmak istiyorum ama beni tehdit ediyor korkuyorum de. Size zarar vermesinden bana zarar vermesinden de.
Yani Allah aşkına ne aptal bir insan karşındaki. Sanki suç işledin. Sen ne yapmışsan oda yapmış.

Canım annenle dogruları paylaş. Pişman olup üzüldüğünü görünce bir şey yapmaz. Atlatırsınız ailecek. Tehdit edildiğini de söyle, ailenle birlikte hareket et artık, daha kolay olur senin için.
Böyle konularda herkese karşı dürüst olunmalı..

Evet karşılıklı oldu ama o ben zaten yanmışım evlenemicez diyor. Benim kaybedecek birşeyim yok ama senin var diyor.
Acıların en büyüğünü sende yaşayacaksın diye tehdit ediyor ve bununla kalmayıp tek ailene değil tanıdıkların herkesin haberi olacak diyor. Annen insan içine çıkamayacak gibi şeyler söylüyor. 2 aydır ayrıyız ve arada bir mesaja atıp benim tüm hayatımı mahvediyor. Şu an elim kolum bağlı ve korkumdan ne yapacağımi bilmiyorum.

Yurtdışında yaşıyosun. Aileme söylediğini onu da savcılığa verip tehdit ettiğini söyleyeceğini şöyle. Ne iş yapıyor

Savcılığa veririm tehditi onu durdurmuyor maalesef. Özel bir şirkette lojistik işleriyle uğraşıyor. Üniversite mezunu değil yani.

Hiç bir şekilde bunu sunmak istemem ama sadece GOZUNU KORKUTMAK İCİN SOZDE İntihar edeceğini soyle. Belki azıcık sevgisi varsa tamamen kaybetmekten se ayrı olmayı tercih eder diye düşünüyorum. Maalesef yapılan bazı hatalar ömür boyu insanın karşısına çıkıyor.

Savcılığa veririm tehditi onu durdurmuyor maalesef. Özel bir şirkette lojistik işleriyle uğraşıyor. Üniversite mezunu değil yani.
Eğer geri dönersen bu sefer seni videoya alır haberin olsun. O zaman annene seni tehdit ettiğini söyleyeceksin. Yurtdışında yaşıyosun zaten. Kendi kendini kapana kıstırmanın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…