Çok yakın arkadaşım yaşadı.Onunki daha psikopattı,kızın evine bile girmişti gizli gizli annesiyle konuşmak için..
Neyse çocuk ya dönersin yada size babanla konuşmaya geliyorum dedi,ben de yanındaydım.Gel dedi madem.
Bu tabi direk çağırınca gelemedi,anneni ver telefona dedi,verdik,annesine anlattı birlikte olduk diye,annesi de benim kızım ne olursa olsun,defol hayatımızdan dedi.Tam olay kapandı sandık,tekrar aradı babasını istedi,yoksa geliyorum dedi,mecbur verdik telefonu babaya.Babaya da aynı şeyleri anlattı,babası da küfür ederek kapattı suratına.
Kızın numarasını değiştirdik,birkaç ay yalnız dışarı çıkamadı,ama atlattı.Ailesi de çok olgun insanlardı allahtan kurcalamadılar.
İlişkide böyle bir duruma düşmek çok ağır,keşke böyle şeyler yaşanmasa,keşke bu psikopatlar hiç yaşamasa.
Boyle okuzler yasadikca biz kizlara rahat yok sanirim. Sakinboyun egme buna benzer birsey bende yasamistim babami aradi bana daha dinlemeden lafi agzina verdi. Bir kufur eetti taken abi ozur dilerim diyeeek kapadi telefonu sapik herif. O gunden beri ses seda yok
Korktugunu hissederse daha cok uzerine gelirNe güzel sen kurtulmuşsun. Keşke bende bunun üstesinden gelebilsem. Korkumdan boyun eğmek zorunda kalıyorum.
Bence git annene deki: anne ben bundan ayrılmak istiyorum ama beni tehdit ediyor korkuyorum de. Size zarar vermesinden bana zarar vermesinden de.
Yani Allah aşkına ne aptal bir insan karşındaki. Sanki suç işledin. Sen ne yapmışsan oda yapmış.
Yalan soyluyor de. Elinde kaniti var mi?
Sakın geri dönmek gibi hata yapma
Yurtdışında yaşıyosun. Aileme söylediğini onu da savcılığa verip tehdit ettiğini söyleyeceğini şöyle. Ne iş yapıyorGeri dönmemek için direniyorum direnebildiğim kadar ama bir süre sessiz kalıp sonra tehdit mesajı atıyor.
Ver o zaman kac yasina gelmissin kaniti yok bir sey yok bu kadar korkmaZaten kendisi de diyor istersen beni savcılığa ver benim kaybedek birşeyim yok ama senin var diyor. Gözü kararmış sanki
Yurtdışında yaşıyosun. Aileme söylediğini onu da savcılığa verip tehdit ettiğini söyleyeceğini şöyle. Ne iş yapıyor
Ver o zaman kac yasina gelmissin kaniti yok bir sey yok bu kadar korkma
Eğer geri dönersen bu sefer seni videoya alır haberin olsun. O zaman annene seni tehdit ettiğini söyleyeceksin. Yurtdışında yaşıyosun zaten. Kendi kendini kapana kıstırmanın anlamı yokSavcılığa veririm tehditi onu durdurmuyor maalesef. Özel bir şirkette lojistik işleriyle uğraşıyor. Üniversite mezunu değil yani.