- 29 Eylül 2017
- 155
- 114
- 33
Ahahahah tabii ki yaptılar :)
Hatta ailemi arayıp söyledi bi şerefsiz.
Ama ailem bana dönüp bir kere bile 'Doğru mu?' demedi.
'Benim kızımın hayatı onu ilgilendirir, siz beni arayıp bu şekilde konuşamazsınız, o benim kızımdır. Ne olursa olsun, ne yaşadıysa yaşasın benim evladımdır başımın üstünde yeri vardır. Bir daha beni arayıp kızımın namusuna böyle dil uzatıp oynarsan seni kendi ellerimle öldürürüm bunu bil. ' dedi ve kapattı :) Sonra ne ses ne soluk :)
Aslında haklısın aile ile de alakalı bir durum ama, aile ne tepki verirse versin sen başın dik olduktan sonra ailen de sana güveniyor. Ailenin vereceği tepki senin bu eziyeti çekmenden, sevmediğin bir adamla evlenmenden daha iyidir.
Ben hep ne yaptığımı bilen, özgüvenli ve başarılı bir insandım. Bu yüzden benim yerime düşünmeyi veya benim namusumu korumaya gerek duymadılar. Namusun bacak arasında olmadığını da iyi bilirler. Ama sen Alman'yadasın. Oradan faydalan. Oku ve etrafını geliştir. Oradaki Türklerin ne kadar bağnaz olduğunu çok iyi bilirim. Buradan daha beterler. O yüzden Avrupa gibi bir yerde köy hayatı yaşama. Oku, kendini geliştir. Çevrende seni sen olduğun için sevecek insanlar olacaktır.
Sen başın dik, kararlı ve başarılı olduktan sonra kimseye başını eğmedikten sonra seni hiç kimse yıkamaz.
Ne güzel ailen senin dim dik arkanda durmuş. Tabi sende bu dik duruşundan taviz vermemişsin
Haklısın avrupa deyip geçmemek gerek. Burada ki insanlar çok bağnaz dediğin gibi. Ama şükür ki üniversite son sınıf okuyorum. İleride iyi bir işim olacak inşallah. Kendimi geliştirdim her zorluğa rağmen. Bazen bu adama pabuç bırakmayacağım ne yapıyorsa yapsın diyorum. Bazen ise korkularıma yenik düşüyorum. İnşallah bunu da atlatırım ve yazdıkların için teşekkür ederim :)