Çok yardıma ihtıyacım var :( eski sevgilim beni tehdit ediyor.

Senin de kaybedeceğin bir şey yok.Ailenin seni atacak hali yok sonuçta.Bence anlat tehdit edildiğini.O da öyle totosunun üstüne oturup kalsın.Erkeklikmiymiş yaptığı.Cibiliyetsiz.

Suc duyurusunda bulun savciliga ver. Bu ne ya etraf resmen ip kopuk. Ailen eninde sonunda senin yaninda olacaktir. Ona pabuc birakma sersem herif!! Ailen disinda geri kalani zaten dikkate alma ne dusunurse ne derse desinler. Elim ayagim titredi sinirden. Hayvan herif ya.

Aslında ondan korkmuyorum. Sadece ailemin duymasından korkuyorum. Bu korku beni hayatımdan soğuttu resmen.
annenle otur konuş 9 yıl böyle bir adamla nasıl oldunuz evlendiğinizi birde düşünün yaşadıklarınızı kafanıza bile kara böyleleri dik durun korktuğunuzu belli ederseniz daha çok üzerinize gelecektir

Once ailene soyle sonra savciliga ver direkt, tehdit ediliyorsun bu hafif bir sey degil. Ne yasadiysan da yasadin seni baglar. Ailen de en fazla ne kadar kizabilir? Ayrica senden duymalari ondan duymalarindan iyidir.

Canım öncelikle sakinleşmeye çalış.
Benzer bir olay ben de yaşadım, cinsel anlamda bir şey olmamıştı ama 8 ay sevgili olduğum adam beni 6 yıl boyunca sürekli aradı Mesajlar attı.
Senin olayındaki gibi benim kişiliğimi tehdit etmedi ama kendisi için intihar ederim falan demeye başlamıştı bir süre sonra.
Ben bu adamı her yerden engellemiştim bu sefer arkadaşları yazıyordu, onları engelliyordum bu sefer benim yakın arkadaşlarıma yazıyorlardı sen düşün artık...
En son benim canıma tak etti numaramı değiştirdim ve aileme söyledim bu beni rahatsız ediyor diye , kuzenlerim uyarmıştı ondan sonra kapandı gitti hatta bu yaz düğünü varmış
Ama sonrada düşündükçe çok pişman oldum buna kaç yıl fırsat verdim diye. Benim eski sevgilim seninki kadar kötü bir insan değildi ama seninki çoktan hak etmiş bi daha sana ulaştığında seni şikayet edicem de , numaranı değiştir ve her yerden engelle. Ailene ulaşacak cesareti bulacağını sanmıyorum bana blöf gibi geldi ve bi daha seni tehdit ederse gerçekten savcılığa git ve suç duyurusunda bulun.
Bunlara pabuç bırakmayalım, kuyruk acısı var bi yerlerden çıkarmaya çalışıyo .
Yaşadığın şey için de düşünüp kendini üzme , senin hayatın senin tercihin, sen sevdiğin biriyle bunu yaşamışsın , adam sonradan pislik çıkmış bu senin suçun değil, üzme kendini. Güçlü dur

Gidip annene seni tehtid ettigini şöyle.Seni dava ederim de. Ailenden korkma.Onlar sana sahip cikar bu adamdan bir .ok olmaz.SANS VERME,KACMA ,KONUSMA.

Hayır, hiç bir kanıtı yok. Ama yine de tehdit ederim diyor çünkü ailemin facebook hesaplarının hepsini biliyor

Kanıt yoksa bir şey yapamaz. Korktuğunu anlarsa daha çok üstüne gelir, izin verme. "Anlatırsan anlat elinden geleni ardına bırakma" de. Anne babanın hesaplarına girebilirsen girip engelle, giremezsen de önemli değil diğer kutusuna düşer. Ola ki en kötü ihtimal gördüler. "İstanbul'da bana takıntılıydı yüz vermedim iftira atıyor" dersin. Böyle pislik tiplerin korkunuzdan beslenmesine izin vermeyin, cesur olun. Bir daha da romantik ilişkilerinizde dikkat edin iyice tanımadan cinsel birliktelik yaşamamaya çalışın. Kendini belli eder zaten bunun gibiler.

Canım sen yurtdışındasın , ailende görmüş geçrmiş insanlar , eğer ayrılmak istiyorsan ayrıl telini sosyal hesaplarını değişir sana ulaşamazsa zaten aramaya cesaret edemez yada öyle birşey yaparsa da sen ailenin kızısın en fazla döverler laf ederler vb. sonra affederler durumunu anlatırsın annene . Bu kadar yıpratma kendini ve üzülme kimse seni tehdit edemez hatta belki mahkemeye bile versen ceza alır . Bu çünkü zor ve cebirle seni bırakmayan bir sapık haline gelmiş . Bu insanlada zaten ne evlilik olur nede başka birşey .

Haklısın. Cesaretimi toplayıp ona korkmadığını göstermem lazım.

Senin adına sevindim kurtulduğun için. Ben de cesaretimi toplayım ona korkmadığımı göstermem gerek. Eğer aileme söyleme cesaretini gösterirse mecburen inkar etmek zorunda kalıcam.

Once ailene soyle sonra savciliga ver direkt, tehdit ediliyorsun bu hafif bir sey degil. Ne yasadiysan da yasadin seni baglar. Ailen de en fazla ne kadar kizabilir? Ayrica senden duymalari ondan duymalarindan iyidir.

Eğer benim hayatımı mahvetmeye devam ederse onu gerçekten savcılığa vereceğim, ama daha da öfkelenşr diye korkuyorum bu Sefer.

Üstelik elinde bı kanıt bile yokken tehtit edecek kadar...

Sonuçlarına katlaniyorsan söyle de
Engelle gitsin

Seni korkutmak ve iletişime geçebilmek için tehtit ediyor

Hic birseyden korkma.
Bas engeli gitsin.
Senin korkularindan besleniyor adam.
Buna izin verme..

Bi ayrilik bile yasayamamissiniz ki..
hala iletisimdesiniz..
Ayrilik boyle olmaz..

başlarım böyle sevgiye insan sevdiğini hiç üzer mi (pepe kaçtı sanki içime ) boyun eğmeyin kesinlikle belki de sizde onu tehdit etmelisiniz bende tecevize uğradığımı söylerim diye ne biliyim ya da siz anlatın ya da uyduruyor dersiniz bilemedim birinden biri

Şu iki haftadır sevgilim tarafından yaşadığım tehditleri anlatsam roman olur. Ona pabuç birakmayarak ben kurtuldum. Üstelik beni tehdit ettiği tek şey, ailem yokken ateslendigi gün onu eve alıp eklem yerlerine koyduğum sirkeli buzlu mendillerle çektiğim fotoğraf. Evimize Girdigine dair kanıt ya.. Evime zorla girip telefonumu kırdı, sonra gelmezsen rezillik çıkar gelirken telefonu da yanında getir yaptirayim diyerek kaşla göz arasında çaldı ve kaybolmus süsü verdi, sd kartım da içinde hala telefonumun akıbeti belli değil. Neler neler yaşadım ama ailem üzerinden yaptığı tehditlerin üzerine gittim. Korkmadığımi anladı, Üç gündür sesi kesildi muhtemelen ülkesine dönmüştür pislik. Bir senedir aşkından ölüyordum şimdi nefret ediyorum.

Demem o ki sen de pabuç bırakma, elinde fotoğraf video vs mi var? İftira atıyor dersin ailene. Sakın korktuğunu belli etme. Onlar benim ailem ne yaparsam yapayım arkamda olacaklar, senden korkmuyorum git anlat de. Emin ol yapamayacak. Yapsa da zaten ispat edebileceği bir şey değil.

Sakın boyun eğme. Yaptığı suç. Eğer korktuğunu belli edersen devamı gelir. Ailen nasıl insanlar bilmiyorum ama benim başıma gelseydi ailem kızardı bana ama gene de arkamda dururdu. Bende iki kız çocuğu annesiyim. Eğer kızlarımın başına böyle birşey gelirse o adamı altetmek için elimden geleni yapardım. Senin ailenin de senin yanında olacağını düşünüyorum. İftira atıyor,yalan söylüyor,tehdit ediyor dersin olur biter. Ne kadar kızsalarda evlattan vazgeçmezler emin ol.

merhaba yargılamak için sormuyorum.böyle insanlardan uzak durmak için soruyorum.kıskanç mıydı,yoksa karakterini gizliyor muydu?sevgiliyken size aşırı mı bağlıydı?biraz anlatır mısınız ?

Canım arkadaşımın oğlu kız arkadaşının iç çamaşırlı fotoğrafını herkese yayarım diye tehdit etmiş. Kimse kızı ayıplamadı. Aile oğlanı şantajdan mahkemeye verdi. Ceza aldı. Şahsen ben bile arkadaşım oğlunu savundu diye görüşmeme kararı aldım.
Sen yazılarını silme. Annene anlat. Ve şikayetçi olun.
1. Asla birleşme
2. Annennden saklama

Ailenize anlatin tehdit edildiginizi. Olur olmadik seyler uydururum ailene soylerim diyor diyin. Ailenizde siz onceden soylediginiz icin ona inanmaz hazirlikli olur. Gereken cevabi verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…