Çok yanlış birşey yaptım

eger evli kişiye değil de diğer arkadasına numara verdiyseniz unutun gitsin utanacak bi sey yok aranıza mesafe koyarsınız pişman olduysanız o da zaten uzaklaşır :)

Evli ve yakışıklı kantinciyle flört ediyorsunuz numaranızı verdikten sonra kk'ne girip günah çıkartayım mı dediniz? Ay lütfen yaş kaç 15 falan mı bu kadar mı düşer insan...

Yazım tarzı ve cevap verme şekline bakarak muhtemelen 15-16 yaşında bir genç kız diye düşünüyorum bende. Umarım aklı karışık bir delikanlı değildir.

Yazım tarzı ve cevap verme şekline bakarak muhtemelen 15-16 yaşında bir genç kız diye düşünüyorum bende. Umarım aklı karışık bir delikanlı değildir.
Bundan önce ki konularda bu yönde ne yazık ki ben konun fake olmasını tercih ederim bu kadar yozlaşmayalım gerçekten

Karısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
Olursa tek gecelik ilişki yaşar biter. Olmazsa da olmaz
Yok abi sen kesin @suslutrs sin. Aynı cevaplar. O kişinin aktif hesabını yazmayayım sonra başıma bela olmasın hiç uğraşamam

Ama gelirse sana güzel taktikler verirdi, o bilir çünkü böyle işleri, tecrübeli kendisi. Resmen aynı cümleleri kurmuşsunuz. İyi anlaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…