Çok yanlış birşey yaptım

Bütün metresler neden aynı şeyi söylüyor:KK51:

Eee adam aramadı yazmışsın metres bile olamadın demek ki sen de bu adama layık!! değilsin
Belki karisi buralardadir.. biz buna yükleniyoruz da erkekte de ar namus olmalı. Her ışıldayan kadina şeyini alıp kosmamali..

Ablamız bir dalı bırakmadan diğerini tutmakla ünlü
Ya bekar adamlarla ne yapıyorsa yapsın. İstediğini atsın,istediğini tutsun ama evli adamlarla olup sonra buraya günah çıkarmaya geliyolar ya anlam veremiyorum. Hem pişmanım diyo hem de hala adamı görmeye gidiyo falan. Ya ayıp ya. Hiç empati,vicdan falanda mı yok bunlarda?

Ya bekar adamlarla ne yapıyorsa yapsın. İstediğini atsın,istediğini tutsun ama evli adamlarla olup sonra buraya günah çıkarmaya geliyolar ya anlam veremiyorum. Hem pişmanım diyo hem de hala adamı görmeye gidiyo falan. Ya ayıp ya. Hiç empati,vicdan falanda mı yok bunlarda?
Karısı memnun etseymiş dedi 🤦

Neeeee
Yok artık ya. Bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Ay nereden gördüm şu konuyu gece gece sinirlerim zıpladı. Kendisi 10 kadın gücünde,Adriana Lima'dan hallice sanırım. Ama unutmasın ki bu dünyada Adrina Lima bile aldatıldı. Adamın gözü dışarıda bu da kendini nimetten sanıyo.

tüm suç biz evli kadınlar da zaten.her gün yerden yere vuruluyoruz sitede metresler ve evli adam peşinde üyeler tarafından.alıştık anacığımmm.kocalarımıza sahip çıkma memnun etme kursları varsa katılalımmm eksiklerimiizi acilen tamamlayalımm :dondurma:

Evet, benzer bir olaydı o da. :KK53: Olay iki manken arasında cereyan ediyordu. Şimdi bunda da bir matematik öğretmeni ve kantinci arasında geçiyor. Bence ikincisi daha heyecanlı ve doğal, daha içimizden, daha samimi. Sizce?
ben yurttayken kantine erkek bloğundan öğrenci de geliyordu çalışmaya.e bizleri temizlik topuzlu dağınık saçlı gözü çapaklı kılıksız pijamalı vs görünce şok olmuş.koşturmuş erkek bloklarına:oğlummm bu kızların peşine boşa düşmeyin.görseniz yurtta bir çirkinler bir çirkinler demiş ha ha ha :KK45:

Back
X