Çok yanlış birşey yaptım

Ben bir ara dedim ya adam numarayı almaya değer bulmamış aramıyor diye bunun üzerine “yerli sarışın leo mla mesajlaşçam “dedi baaaaa nispet yaptı 😒
Ay haspam, elin sucuk kokan kel horozu Leo olmuş, adama desen seni Leo'ya benzetiyolar diye, kendi bile kiciyla güler muhtemelen.

Bundan önce ki konularda bu yönde ne yazık ki ben konun fake olmasını tercih ederim bu kadar yozlaşmayalım gerçekten

Konularındaki yazım tarzı ve cevap verememesi nedeniyle genç bir kız olduğunu düşünüyorum.

Kendisine dair mesajlarım ve bana yaptığı tek yorum altta.

Yakın çevresinde anne , teyze , abla gibi tüp bebek sürecinde birileri olabilir. Aldatılma şüphesi ile dertlenen olabilir. Bir nevi rol yapma oyunu oynadığını düşünüyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler. Konu sahibi dikkat çekmeye çalışan bir ergen sanırım. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla , konularıyla dikkat çekmeye çalışıyor.

Konu sahibi : gün olur eğlence olsun diye yazdıklarını evden , ailenden biri okur ; durumu açıklayamazsın , durduk yere gencecik yaşında başını yakarsın.

Yazdıklarını bir arkadaşın okusa toplumdan dışlanırsın.

Ben böyleyim değişmiyorum bunu bildiğim için De çok sosyal değilim

Aile evinde oturan muhtemelen reşit olmayan bir genç kızsınız. Forumda sosyalleşmenin pek çok normal yolu varken siz bunu tercih etmişsiniz. Bu bir dikkat çekme yolu değildir. İlgi çekmek , havalı gözükmek için kendini olduğundan farklı gösteren insanlar bundan dolayı zarar görüyorlar. Kendinize bunu yapmaktan vazgeçin. Bu şekilde sizi havalı , avrupai bir kadın olarak görmüyoruz.

Ay haspam, elin sucuk kokan kel horozu Leo olmuş, adama desen seni Leo'ya benzetiyolar diye, kendi bile kiciyla güler muhtemelen.
Yok kız, leo başka flörtü :KK53: tostçu yazmayınca ona sardı. Bi erkekle 2 dakika iletişim halinde olmayınca baygınlık geçiriyor

Back
X