- 15 Şubat 2013
- 25.550
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.927
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Ay haspam, elin sucuk kokan kel horozu Leo olmuş, adama desen seni Leo'ya benzetiyolar diye, kendi bile kiciyla güler muhtemelen.Ben bir ara dedim ya adam numarayı almaya değer bulmamış aramıyor diye bunun üzerine “yerli sarışın leo mla mesajlaşçam “dedi baaaaa nispet yaptı
Bundan önce ki konularda bu yönde ne yazık ki ben konun fake olmasını tercih ederim bu kadar yozlaşmayalım gerçekten
Bilgilendirme için teşekkürler. Konu sahibi dikkat çekmeye çalışan bir ergen sanırım. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla , konularıyla dikkat çekmeye çalışıyor.
Konu sahibi : gün olur eğlence olsun diye yazdıklarını evden , ailenden biri okur ; durumu açıklayamazsın , durduk yere gencecik yaşında başını yakarsın.
Yazdıklarını bir arkadaşın okusa toplumdan dışlanırsın.
Ben böyleyim değişmiyorum bunu bildiğim için De çok sosyal değilim
Aile evinde oturan muhtemelen reşit olmayan bir genç kızsınız. Forumda sosyalleşmenin pek çok normal yolu varken siz bunu tercih etmişsiniz. Bu bir dikkat çekme yolu değildir. İlgi çekmek , havalı gözükmek için kendini olduğundan farklı gösteren insanlar bundan dolayı zarar görüyorlar. Kendinize bunu yapmaktan vazgeçin. Bu şekilde sizi havalı , avrupai bir kadın olarak görmüyoruz.
Yok kız, leo başka flörtüAy haspam, elin sucuk kokan kel horozu Leo olmuş, adama desen seni Leo'ya benzetiyolar diye, kendi bile kiciyla güler muhtemelen.
bu o değil ki bu başkası bu 21 yaşındaAy haspam, elin sucuk kokan kel horozu Leo olmuş, adama desen seni Leo'ya benzetiyolar diye, kendi bile kiciyla güler muhtemelen.
Ay kusura bakma tam listeyi versen karıştırmıcamYav kantinci bitter bu başka sarışın civcivim
Vereyim miAy kusura bakma tam listeyi versen karıştırmıcam
Bize yetiyo artıyo bile bazen işte o durumlar içindeTek adamla yetinmek ki
şu tostçuyu hele bir iyice anlat.uyku tutmaz yoksa beniGeldim geldim sahur yemeğinde hoş sohbet edip geldim
Da Vinci bilecek kadar kültürlü değildir oralara girme
Kız bekliyoruz meraktan ne oldu anlat devamını buralar yanıyordu hani ay çatlatma hadiiiGeldim geldim sahur yemeğinde hoş sohbet edip geldim
BekliyorumVereyim mi
Farklı çiçekler de benim hoşuma gidiyor tercihBize yetiyo artıyo bile bazen işte o durumlar içinde
Bu sarışın çocuk 21 yaşında sınava hazırlanıyor bir diğeri kpssde atamayı bekliyor bir diğeri mühendis ingilizcesini geliştiriyor bir. Diğeri okumamış ama çok iydirBekliyorum
Bir diğeri kavga etsek de sürekli yanımdaBu sarışın çocuk 21 yaşında sınava hazırlanıyor bir diğeri kpssde atamayı bekliyor bir diğeri mühendis ingilizcesini geliştiriyor bir. Diğeri okumamış ama çok iydir
Gözümde saçları beline kadar (kaynak) platin sarısı, gözler mavi lens “Selahattin akşam lokale geliyon mu aşkısı” diyen bi kız canlanıyoVereyim mi
Benimki 20 yıllık bi 20 yıl daha olur gibiFarklı çiçekler de benim hoşuma gidiyor tercih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?