- 10 Nisan 2014
- 42.434
- 113.712
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
-
adam sizi arasa görüşeceksiniz buluşacaksınız yani öyle mi?hem evli hem de tüp bebek tedavisiyle eşi uğraşan adamla?umarım atanmazsınız.çocuklarımıza böyle kişiler öğretmenler yapmasın isterim.iyi forumlarZaten o da aramadı belki numaramı bile almadı neyse herkese teşekkür ederim gelişmeler olursa yazacağım
:) Ya ben de çok konuşkanımdır, her yerde ama her yerde birileri ile tanışabilirim. Bir arkadaşım dalga geçerdi benle, yürüyüşün bile bir başka diye. Yani nasıl desem flört etme, tanışmanın ilk evrelerinde iyiyim. Ama işte bunu başarıdan sayıp da gururlanmam. Ki ilişkilerim hiç uzun sürmez benim. Konu sahibinin de ilişkiye dair bir başarısı yok anladığım kadarıyla.Kantindr sucuk salamların arasında seks fantezisi
Tost makinesi üstünde
Küçük ayran sağdan göz kırpıyor
Bekarlar bitti evlilere mi sıra geldi? Siz eğitimcisiniz yazık ki sizin eğitim verdiğiniz çocuklara. Yazıklar olsun sizeYani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Atandı çoktanadam sizi arasa görüşeceksiniz buluşacaksınız yani öyle mi?hem evli hem de tüp bebek tedavisiyle eşi uğraşan adamla?umarım atanmazsınız.çocuklarımıza böyle kişiler öğretmenler yapmasın isterim.iyi forumlar
Tostlara üfleyen adamı beyenmirsin?:) Ya ben de çok konuşkanımdır, her yerde ama her yerde birileri ile tanışabilirim. Bir arkadaşım dalga geçerdi benle, yürüyüşün bile bir başka diye. Yani nasıl desem flört etme, tanışmanın ilk evrelerinde iyiyim. Ama işte bunu başarıdan sayıp da gururlanmam. Ki ilişkilerim hiç uzun sürmez benim. Konu sahibinin de ilişkiye dair bir başarısı yok anladığım kadarıyla.
Evli erkek darlaması bazılarına love bombing gibi geliyor. İlgi ve sevgi açlığı sebebiyle sevgi ile karıştırılıyor işte. Ondan bu kadar düşen var bu tiplere.Bunlar karıları boşayınca Dan Bilzerian olcam sanıyorlar. Ama sonra ayıkıyorlar meğer evliyken üstüne atlayanlar evde kahrını çeken var diye atlıyorlar, yoksa netsinler azgın zamparanın moklu donunu.
Ozaman yakisikli ve evli adamdan niye bahsediyon yaw uffYani yanındaki arkadaşa numaramı verdim arasın diye ama sonra pişman olup kaçtım oradan
Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Allah gözünü doyursun ne diyim. Aslında sana denecek çok güzel laflar varda başımı belaya sokmaya değmezsin. Ne biçim insanlarsınız anlamıyorum ki.Yoo aslında bekar flörtlerim de var
Belki o da alır numarayı diye vermişOzaman yakisikli ve evli adamdan niye bahsediyon yaw uff
azıcık eli yüzü düzgün bir kadın sokağa çıksa valla bir günde en az 50 adamla tanışır ve etkiler.hatta eli yüzü düzgün olmasa da olur nefes alsın yeter diyen erkek de dolu dışarda.konu sahibi kendini paylaşılamayan kadın falan sanıyorsa vayy halineee.bu duruma başka bir şey deniyor benim çevremde de yazmayacağımmm:) Ya ben de çok konuşkanımdır, her yerde ama her yerde birileri ile tanışabilirim. Bir arkadaşım dalga geçerdi benle, yürüyüşün bile bir başka diye. Yani nasıl desem flört etme, tanışmanın ilk evrelerinde iyiyim. Ama işte bunu başarıdan sayıp da gururlanmam. Ki ilişkilerim hiç uzun sürmez benim. Konu sahibinin de ilişkiye dair bir başarısı yok anladığım kadarıyla.
Yok canım, beğenmiyorum. Bekar, bolca saçı olan sarışın, tercihen renkli gözlü, işi gücü olan heriflerden hoşlanıyorum ben.Tostlara üfleyen adamı beyenmirsin?
Ablamız bir dalı bırakmadan diğerini tutmakla ünlüAllah gözünü doyursun ne diyim. Aslında sana denecek çok güzel laflar varda başımı belaya sokmaya değmezsin. Ne biçim insanlarsınız anlamıyorum ki.
Yakışıklı tostçu kel ciktiYok canım, beğenmiyorum. Bekar, bolca saçı olan sarışın, tercihen renkli gözlü, işi gücü olan heriflerden hoşlanıyorum ben.
Karısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
Onu deme deme ...Tövbeni et mayana dön.. .
Katılıyorum. Bayağı yürüyen olabiliyor. Ama hepsini toplasan bir adam etmiyor. Sorun orada.azıcık eli yüzü düzgün bir kadın sokağa çıksa valla bir günde en az 50 adamla tanışır ve etkiler.hatta eli yüzü düzgün olmasa da olur nefes alsın yeter diyen erkek de dolu dışarda.konu sahibi kendini paylaşılamayan kadın falan sanıyorsa vayy halineee.bu duruma başka bir şey deniyor benim çevremde de yazmayacağımmm
Alışkanlıklardan kurtulmak kolay mı kadınlarda kocalarını memnun etsinler o vakitTövbeni et mayana dön.. .
doğru söze ne denirKatılıyorum. Bayağı yürüyen olabiliyor. Ama hepsini toplasan bir adam etmiyor. Sorun orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?