Çok yanlış birşey yaptım

Zaten o da aramadı belki numaramı bile almadı neyse herkese teşekkür ederim gelişmeler olursa yazacağım
adam sizi arasa görüşeceksiniz buluşacaksınız yani öyle mi?hem evli hem de tüp bebek tedavisiyle eşi uğraşan adamla?umarım atanmazsınız.çocuklarımıza böyle kişiler öğretmenler yapmasın isterim.iyi forumlar

Kantindr sucuk salamların arasında seks fantezisi
Tost makinesi üstünde
Küçük ayran sağdan göz kırpıyor
:) Ya ben de çok konuşkanımdır, her yerde ama her yerde birileri ile tanışabilirim. Bir arkadaşım dalga geçerdi benle, yürüyüşün bile bir başka diye. Yani nasıl desem flört etme, tanışmanın ilk evrelerinde iyiyim. Ama işte bunu başarıdan sayıp da gururlanmam. Ki ilişkilerim hiç uzun sürmez benim. Konu sahibinin de ilişkiye dair bir başarısı yok anladığım kadarıyla.

Atandı çoktan

Tostlara üfleyen adamı beyenmirsin?

Bunlar karıları boşayınca Dan Bilzerian olcam sanıyorlar. Ama sonra ayıkıyorlar meğer evliyken üstüne atlayanlar evde kahrını çeken var diye atlıyorlar, yoksa netsinler azgın zamparanın moklu donunu.
Evli erkek darlaması bazılarına love bombing gibi geliyor. İlgi ve sevgi açlığı sebebiyle sevgi ile karıştırılıyor işte. Ondan bu kadar düşen var bu tiplere.

azıcık eli yüzü düzgün bir kadın sokağa çıksa valla bir günde en az 50 adamla tanışır ve etkiler.hatta eli yüzü düzgün olmasa da olur nefes alsın yeter diyen erkek de dolu dışarda.konu sahibi kendini paylaşılamayan kadın falan sanıyorsa vayy halineee.bu duruma başka bir şey deniyor benim çevremde de yazmayacağımmm

Katılıyorum. Bayağı yürüyen olabiliyor. Ama hepsini toplasan bir adam etmiyor. Sorun orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…