- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.241
- 698
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Sizin gibiler oldukça böyle adamlar daha çoookk aldatır karısınıKarısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
Belki karisi buralardadir.. biz buna yükleniyoruz da erkekte de ar namus olmalı. Her ışıldayan kadina şeyini alıp kosmamali..Bütün metresler neden aynı şeyi söylüyor
Eee adam aramadı yazmışsın metres bile olamadın demek ki sen de bu adama layık!! değilsin
Ay bir de kel miymiş?Yakışıklı tostçu kel cikti
hem kel hem fodul diye bir söz vardı aklıma o geldi gece geceAy bir de kel miymiş?
Tostumu yedim bekliyorum mesajı geldi benim de aklıma. Oldlar bilir.hem kel hem fodul diye bir söz vardı aklıma o geldi gece gece
Ya bekar adamlarla ne yapıyorsa yapsın. İstediğini atsın,istediğini tutsun ama evli adamlarla olup sonra buraya günah çıkarmaya geliyolar ya anlam veremiyorum. Hem pişmanım diyo hem de hala adamı görmeye gidiyo falan. Ya ayıp ya. Hiç empati,vicdan falanda mı yok bunlarda?Ablamız bir dalı bırakmadan diğerini tutmakla ünlü
Benzini shellden tostu keldenAy bir de kel miymiş?
Karısı memnun etseymiş dediYa bekar adamlarla ne yapıyorsa yapsın. İstediğini atsın,istediğini tutsun ama evli adamlarla olup sonra buraya günah çıkarmaya geliyolar ya anlam veremiyorum. Hem pişmanım diyo hem de hala adamı görmeye gidiyo falan. Ya ayıp ya. Hiç empati,vicdan falanda mı yok bunlarda?
çağla bacı demiştiTostumu yedim bekliyorum mesajı geldi benim de aklıma. Oldlar bilir.
Ayhh! Sesli güldüm valla. Ne kadınlar varız forumda. Çok iyi valla, mükemmeliz.Benzini shellden tostu kelden
NeeeeeKarısı memnun etseymiş dedi
tüm suç biz evli kadınlar da zaten.her gün yerden yere vuruluyoruz sitede metresler ve evli adam peşinde üyeler tarafından.alıştık anacığımmm.kocalarımıza sahip çıkma memnun etme kursları varsa katılalımmm eksiklerimiizi acilen tamamlayalımmKarısı memnun etseymiş dedi
Evet, benzer bir olaydı o da.çağla bacı demişti
çok utanıyorum
Niye canımçok yakışıklı kellerde varAy bir de kel miymiş?
Ha pardon ya. Ben pek tutmuyorum da ondan ani bir tepki verdim.Niye canımçok yakışıklı kellerde var
Hem bazıları kel sever
ben yurttayken kantine erkek bloğundan öğrenci de geliyordu çalışmaya.e bizleri temizlik topuzlu dağınık saçlı gözü çapaklı kılıksız pijamalı vs görünce şok olmuş.koşturmuş erkek bloklarınaEvet, benzer bir olaydı o da.Olay iki manken arasında cereyan ediyordu. Şimdi bunda da bir matematik öğretmeni ve kantinci arasında geçiyor. Bence ikincisi daha heyecanlı ve doğal, daha içimizden, daha samimi. Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?