- 9 Mayıs 2011
- 13.842
- 28.709
- Konu Sahibi karelikutuu
Bilemedim, sevgili olduklarını düşünmeniz net veri yok gibi.
Adam yalan söyleyebilir, kuzeninizle konuşup öğrenin durumu.
Adam yalan söyleyebilir, kuzeninizle konuşup öğrenin durumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık 4lü olduk cümlesinden başka bir anlam çıkamazdı zaten içimde acaba ablasımı gibi bir şüphe bile oluşmadı o derece emindim sadece nasıl bu kadar cesur ve profesyoneldi ona şaşkınımarkadaslar kız fotoğrafı da geçmiş artik 4 kisiyiz kısmına takılmış haklı doğal olarak?? Ne uzatmışsınız ya. Yok sen yanlıs anlamıssın bla bla. Yanlıs anlayacak ne var dırekt yazmıs işte daha ne yazsın yoruma
Çocuğun bunu öğrenebileceğinizi tahmin etmiş olmaması mümkün değil, işin içinde başka bir durum mu var acabaÜyeliğimi az önce açtım sizlere anlatıp rahatlamam gereken şeyler var. Çünkü önerilere açık bir çözümü olan bir derdim yok. Sadece paylaşmaya ihtiyacım var.
Geçen hafta cumartesi günü kuzenimin düğünü oldu. Geçtiğimiz yıl nişanında da dikkatimi çeken biri bu düğünde de vardı. Görünce hatırladım. O zamanda sadece bakışıp geçmiştik iki tarafında bir çabası olmadı. Düğünde o kadar belirgin ilgilendi ki benimle halay da bile özellikle yakınımda durdu oyun havalarında hep yakınlarımda hep gözleri gözlerime bakıyordu. Hepimiz kadınız biliriz anlarız birinin bizimle ilgilenip ilgilenmediğini değil mi?
Neyse düğünün ortalarına doğru bu kişi gelip benimle konuştu kendini tanıttı falan instagramdan ekledi numarasını verdi. Bir hafta boyunca çok sık olmasa da mesajlaştık stroylerime cevap yazdı vs. Dün bana kahve daveti etti gayet nezih ve nazaran çarşının hemen içinde bir kafe de kahve içtik. Kötü veya askıntılık hissedebileceğim hiçbirşey olmadı. Bu arada aynı meslekteniz hatta ikimizde yoğun bakımda çalışıyoruz bu yüzden çok ortak muhabbetimiz oluştu. İnstagramda genelde kitap paylaşırım bana kitap hediye almış. Yaklaşık üç dört saat vakit geçirmişizdir. Hiç sıkılmadım çok keyifli geçti. Dediğim gibi ne yakın olmaya ne rahatsız etmeye çalıştı. Çok güleryüzlü efendi biriydi.
Çok uzattım biliyorum ama gözünüzde canlansın diye ayrıntılı anlattım. Asıl konuya geliyorum. Bugün kuzenimin storylerinde düğünden paylaşımlar gördüm. Kuzenim eşi ve bir kız ve bu beyefendi vardı. Çocukluk arkadaşları artık 4 kişi minvalinde bir yazı yazmış kuzenim. Çok şaşırdım nasıl yani diyorum içimden yanlış anlıyorsun arkadaşlık manasındadır falan kendimi telkin ediyorum. Kuzenimin profilini didik didik ettim ve kızın profilini buldum. (Görüştüğüm kişinin profilinde sadece kendi fotoğrafları var. ) ve evet yanındakiyle birliktelermiş. Kızı düğünde hiç farketmedim o kişinin yanında da görmedim oyunlarda falanda yanında yoktu ama ortada düğünde çekilmiş fotoğraf var. Artık nişanlı mı evli mi bilmiyorum sormadım detaylarını merak etmedim. Klasik mutlu değiliz yalanlarını duyacağım muhtemeldi çünkü. Kendimi kandırılmış çok kötü hissediyorum. Bu duruma sebep verecek davranışlarım mı oldu diye kendime kızıyorum. Kimseye bir adım atmadım bir yanlış harekette yapmadım ama nasıl böyle birşey oldu anlamadım. Nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum kendimi çok itici hissediyorum. Heryerden engelledim başka bir numaradan mesaj attı ama cevap vermedim. Bu kadar güzel bakan güzel gülen biri de kazık atabiliyormuş demekki. Sahtesi böyleyse gerçeğini nasıl ayırt edeceğiz?
Bu arada kuzenimin görüşüp konuştuğumuzdan haberi yok en büyük hatayı burada yaptım sormayarak danışmayarak. Bu da bana ders olsun artık.
Baska bi durum yok, cocuk bizim uyeyi hafifsemiş olan bu.Çocuğun bunu öğrenebileceğinizi tahmin etmiş olmaması mümkün değil, işin içinde başka bir durum mu var acaba
Adamdaki rahatlığa bak cidden. Sevgilinle aynı ortamdayken başka biriyle bu tarz konuşmak da ne bileyim...İyi geceler kızlar konuyu bilgilendirmeye geldim şüphelerimde haksız değilmişim sevgilisiymiş o kız. Kuzenimde keşke görüşmeden önce konuşsaydın benimle dedi keşkeler önemi yok tabi Diyecek çok birşey yok aslında. Allaha havale edip geçmekten başka. Bundan da öğrenmem gereken şeyler var galiba hayırlısı diyelim
böyle tipler çok tehlikeliBaska bi durum yok, cocuk bizim uyeyi hafifsemiş olan bu.
Yuzlesse bu sefer de kendi kendine gelin guvey olmakla itham edip manyak durumuna sokar. Böyle kapansin gitsin, kuzen ogrenmis nasilsa, o birsey yaparsa yapar belki.
Evliyken evliliğim iyi değil beraber bile yatmiyoruz bosanicam diyenleri bile sürekli duyuyoruz, siz bence kuzeninize sorun yine de adama da sorun belki aciklamasi farklı olurÜyeliğimi az önce açtım sizlere anlatıp rahatlamam gereken şeyler var. Çünkü önerilere açık bir çözümü olan bir derdim yok. Sadece paylaşmaya ihtiyacım var.
Geçen hafta cumartesi günü kuzenimin düğünü oldu. Geçtiğimiz yıl nişanında da dikkatimi çeken biri bu düğünde de vardı. Görünce hatırladım. O zamanda sadece bakışıp geçmiştik iki tarafında bir çabası olmadı. Düğünde o kadar belirgin ilgilendi ki benimle halay da bile özellikle yakınımda durdu oyun havalarında hep yakınlarımda hep gözleri gözlerime bakıyordu. Hepimiz kadınız biliriz anlarız birinin bizimle ilgilenip ilgilenmediğini değil mi?
Neyse düğünün ortalarına doğru bu kişi gelip benimle konuştu kendini tanıttı falan instagramdan ekledi numarasını verdi. Bir hafta boyunca çok sık olmasa da mesajlaştık stroylerime cevap yazdı vs. Dün bana kahve daveti etti gayet nezih ve nazaran çarşının hemen içinde bir kafe de kahve içtik. Kötü veya askıntılık hissedebileceğim hiçbirşey olmadı. Bu arada aynı meslekteniz hatta ikimizde yoğun bakımda çalışıyoruz bu yüzden çok ortak muhabbetimiz oluştu. İnstagramda genelde kitap paylaşırım bana kitap hediye almış. Yaklaşık üç dört saat vakit geçirmişizdir. Hiç sıkılmadım çok keyifli geçti. Dediğim gibi ne yakın olmaya ne rahatsız etmeye çalıştı. Çok güleryüzlü efendi biriydi.
Çok uzattım biliyorum ama gözünüzde canlansın diye ayrıntılı anlattım. Asıl konuya geliyorum. Bugün kuzenimin storylerinde düğünden paylaşımlar gördüm. Kuzenim eşi ve bir kız ve bu beyefendi vardı. Çocukluk arkadaşları artık 4 kişi minvalinde bir yazı yazmış kuzenim. Çok şaşırdım nasıl yani diyorum içimden yanlış anlıyorsun arkadaşlık manasındadır falan kendimi telkin ediyorum. Kuzenimin profilini didik didik ettim ve kızın profilini buldum. (Görüştüğüm kişinin profilinde sadece kendi fotoğrafları var. ) ve evet yanındakiyle birliktelermiş. Kızı düğünde hiç farketmedim o kişinin yanında da görmedim oyunlarda falanda yanında yoktu ama ortada düğünde çekilmiş fotoğraf var. Artık nişanlı mı evli mi bilmiyorum sormadım detaylarını merak etmedim. Klasik mutlu değiliz yalanlarını duyacağım muhtemeldi çünkü. Kendimi kandırılmış çok kötü hissediyorum. Bu duruma sebep verecek davranışlarım mı oldu diye kendime kızıyorum. Kimseye bir adım atmadım bir yanlış harekette yapmadım ama nasıl böyle birşey oldu anlamadım. Nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum kendimi çok itici hissediyorum. Heryerden engelledim başka bir numaradan mesaj attı ama cevap vermedim. Bu kadar güzel bakan güzel gülen biri de kazık atabiliyormuş demekki. Sahtesi böyleyse gerçeğini nasıl ayırt edeceğiz?
Bu arada kuzenimin görüşüp konuştuğumuzdan haberi yok en büyük hatayı burada yaptım sormayarak danışmayarak. Bu da bana ders olsun artık.
Aslinda bir guzel agzinin payinin verilmesi gerekiyor, ama bu herif sevgilisiyle el ele geldigi dugunde kiz ayarlamaya calisacak kadar azgin teke yani arsiz ve yuzsuz ozetle, boyle bir adama agzinin payini versen ne vermesen ne, anlamaz ki?böyle tipler çok tehlikeli
ben seninle arkadaşça konuştum seninle aramda ne var ki der
ortada açıkça bir flört durumu yok çünkü
adam engellenmiş olmasına rağmen başka numaradan yazıp neden engelledin falan diyor
ya ben olsam yüzleşirdim bu adamla ama konuyu ikimizin arasındaki ilişkisel olan/olmayan şeylere hiç dokundurmadan yapardım
sevgilin varmış tesadüfen öğrendim, bana bundan hiç bahsetmedin, hayırdır? ben sevgilisi olan erkeklerle arkadaşlık kurmuyorum prensip olarak. başka insanların hassas olabileceği konulardaki bilgileri sakladığında çok zekice bişey yapmış olmuyorsun. bir daha bana da ulaşmaya çalışma. yazar geçerdim
kuzeniniz yapmak isterse yapar bişeylerİyi geceler kızlar konuyu bilgilendirmeye geldim şüphelerimde haksız değilmişim sevgilisiymiş o kız. Kuzenimde keşke görüşmeden önce konuşsaydın benimle dedi keşkeler önemi yok tabi Diyecek çok birşey yok aslında. Allaha havale edip geçmekten başka. Bundan da öğrenmem gereken şeyler var galiba hayırlısı diyelim
bir akrabası,kardeşi kuzenı vs olabilir direk fotoyu gösterseydınız adamın suratından afallamasından anlardınız pat diye engellememek pek dogru değil bana göre.Üyeliğimi az önce açtım sizlere anlatıp rahatlamam gereken şeyler var. Çünkü önerilere açık bir çözümü olan bir derdim yok. Sadece paylaşmaya ihtiyacım var.
Belki hala umut var insanlara karşı içimizde ama yok kötülük hala var olmaya devam edecek. Kuzenim benim yanımda aradı konuştu benim dinlediğimi bilmiyor ama neden söylemediğine dair bir açıklama yapmadı sadece amacım farklı değildi dedi o kadarArkadaşlar hala şüphelenmen doğru değil diyenler var.
Konu sahibi kuzeniyle görüşmüş, gerçekten sevgililermiş.
Bende böyle düşünüyorum davetli olarak gittiği yere bile saygı duymayan bir adam daha başka neler yapıyordur ne yalanlar söylüyordurKuzeninle yakınlığın ne derece bilmiyorum ama kuzen kardeştir ya.Kuzenime yamuk yapan bana yamuk yapmıştır.Bence sen muhatap olma.O ahlaksiza kuzeninin haddini bildirmesi lazim