Çok yanlış birşey yaptım

Evli adamlarin yakasından düşün.dunya da adam mı kalmadi? Yakışıklı mı kalmadi ? Bı tane de çalıştığım kurumda var sizin gibi evli adamin peşinde dolaşıyor.ustelik yaşı da küçük.boyle saç baş yolasim geliyor

İnan inan şuan çoğu gençlik bu sekilde harcıyor kendini ..yazık bunların anneleri babaları okuyor diye çalışırken canları çıkıyor

Hayırlı olsun ne diyelim ... Ama böyle şeylere gönül vereceksen şunu bil mazlumun sahibi Allah'tır bu yüzden onun bedduasindan kork ..hani diyorsun ya benim sadakat borcum yok diye ondan söylüyorum burada mazlum kadında olabilir onun çocuğuda bilemeyiz ...

Dünyaya bir kere geliyoruz beddua alıp kötü bir hayat yaşamak istemezsin ..bu beddua belki senin ilerde hamileliğinde çıkar..çok zor gebelik geçirirsin veya çocuğunda çıkar yada eşinde yada bizzat sende bu yüzden olabildiğince güzel ahlaklı olarak yaşamak gerek...güzel ahlaklı olmak gayen olsun inşallah

Ahlaksiz kantinci utansin hem evli hem cocuk pesinde hem de sizinle numaralasmalar. Terbiyesiz bu adam. Ama siz de oylesiniz. Evli barkli adama ne ilgisi Allah askina. Konusmayin tanimayin mesafe koyun, basiniz cok agrir.

Allah soyunuzu kurutsun emi, bekar erkek mi kalmadi milletin kocasına numaranı veriyosun empati yoksunu vicdansız.

Sizin konular ve oraya buraya yazdığınız yorumlar bir tuhaf geldi. Derdiniz ne tam olarak? Forumdan nasıl bir etkileşim olsun istiyorsunuz? Gerçekten kadın mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…