- 5 Mart 2022
- 292
- 499
- 33
- 34
- Konu Sahibi Legendwomen
-
İnan inan şuan çoğu gençlik bu sekilde harcıyor kendini ..yazık bunların anneleri babaları okuyor diye çalışırken canları çıkıyorEn son fuckbuddysine aşık olmuştu bu arkadaş, yolda birisi poposunu sıkmıştı, bir daha kimseyi sevmemeyeceğinden bahsediyor bir konusunda da. kızlık zarı ile ilgili de bir konusu vardı.
Açtığı konular sürekli sansasyonel olaylarben bu üyenin gerçek konular yazdığına inanmıyorum
Cinsel hayatı bu kadar aktifse öğrenci yurduna bedavadan para veriyorCidden inanmıyorum böyle biri olduğuna sadece ortalığı karıştırıyor
Ha böyle yaşayanlar yok mu var bu yaşamla övünenler dolu
Bi de tostçu.Yaşıtlarından kimse mi yüzüne bakmıyor bu kadar mı yokluktasın
Keşke bende anlamasaydimhiçbir şey anlamadım desem
Bi de tostçu.
Senin de eşinden hoşlanıp numara verdiklerin de sen de anlayışla karşılarsın umarım!Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Allah soyunuzu kurutsun emi, bekar erkek mi kalmadi milletin kocasına numaranı veriyosun empati yoksunu vicdansız.İyi ramazanlar herkese çok yanlış birşey yaptım. Ben şu an yurtta kalıyorum ve kantine bakan birisi var ve ben bu kişiyi 3 yıldan beri tanıyorum neyse son zamanlarda baya yakınlaştık sadece konuşma anlamında işte nasılsın filan diyoruz onun da eşi tüp bebek tedavisiylr uğraşıyorlar bunu filan konuştuk o da sınavlarımı soruyor neyse ama çok yakışıklı birisiydi evlenmeden önce de tanışıyorduk fakat ben memleketime dönünce o evlenmiş neyse akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim arkadaşı dedi bekle filan ona numaranı direk ver neyse bekledim ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi yüz yüze gördüm ama çok utandım direkmen kaçtım şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum böyle bir. Yanlışı nasıl yaptım gidip özür dilesem mi yanlış düşüncelerim için
Bu üyenin sizleri sinirlendirip ve elestiri dolu yorumlarıniz hoşuna gidiyor olabilir mi ? Çünkü germek için yazdığı ve yorumlariniza rahaaatt rahaaaatt cevap vermesi herşeyi açıklıyor gibime geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?