- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.651
- 498
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Hepsine okey evlilerden uzak dursan istersen 72 milletten olsun flört serbest zaten evlilere ilişme bende abla tavsiyesiBu sarışın çocuk 21 yaşında sınava hazırlanıyor bir diğeri kpssde atamayı bekliyor bir diğeri mühendis ingilizcesini geliştiriyor bir. Diğeri okumamış ama çok iydir
böcek olmasın o.çiçek kadınlara denmiyor muydu?Farklı çiçekler de benim hoşuma gidiyor tercih
Hepsine okey evlilerden uzak dursan istersen 72 milletten olsun flört serbest zaten evlilere ilişme bende abla tavsiyesi
Erkekler de Bir çiçektir. Kimisi gül kimisi papatya amaböcek olmasın o.çiçek kadınlara denmiyor muydu?
Ben kaç senedir hep aynısıyla olduğumdan hepsini bir sandımTostçuya ne oldu bu arada birde leo eklendi hay Allah'ım hızına yetişemiyorum kız bir soluklan
Kaktüs gibi bişiErkekler de Bir çiçektir. Kimisi gül kimisi papatya ama
aynı anda 3 4 adamla görüşüyorsunuz yani?yorucu bir hayat değil mi?hepsine mesaj yazılacak gülücüklü emoji koyulacak buluşulacakBunla çok samimi olmuyoruz sadece dertleşiyoruz
Senin yaş kaç bacimsu?bu o değil ki bu başkası bu 21 yaşında
aynı anda 3 4 adamla görüşüyorsunuz yani?yorucu bir hayat değil mi?hepsine mesaj yazılacak gülücüklü emoji koyulacak buluşulacak
Bildiğin kıs kıs gülüyordur bildiğin alay ediyor can sıkıntısından neyse inanmış gibi yapalım sevinsin yazıktırBen kaç senedir hep aynısıyla olduğumdan hepsini bir sandımbide anlamış gibi açıklama yapıyom kamuoyunu yanılttım hep ama şimdi hepsini ezberledim
21 1 hafta sonra 22Senin yaş kaç bacimsu?
anaç bir ruhunuz var yani.olabilir neden olmasınYoruyorlar ama olsun hepsi benim yavrularım
Okey ablacım inanmıyorsan da buralarda dolanma vaktine yazıkBildiğin kıs kıs gülüyordur bildiğin alay ediyor can sıkıntısından neyse inanmış gibi yapalım sevinsin yazıktır
Kusura bakma ben senden daha da çok anlamamışımSenin yaş kaç bacimsu?
ha atanmış öğretmen değilsin yanii.ohhh çok rahatladımmm21 1 hafta sonra 22
Meslek hayatımla aşk hayatımın ne alakası varha atanmış öğretmen değilsin yanii.ohhh çok rahatladımmm
aşk hayatınız yok ki sizin.aşk tek bir erkekle yaşanır.ondan ayrılınca yenisi bulunur.aynı anda 3 5 adamla aşk nasıl oluyor ben var anlamamakkkkMeslek hayatımla aşk hayatımın ne alakası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?