Siz onunla sevişirseniz onun gözünde ne olduğunuzu görürsünüz. Adam sizi tavlamak için evlenilecek kızsın diyorKardeşim bitirmek istemiyorum ama bitiriyorum sonra geliyor yazıyor tepki vermiyorum bu kez çıkıp geliyor k
Ama sen evlenilecek kadınsın seni piç etmek üzmek istemiyorum diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ben bunu aşka da yoramam. Şu bir kadına dadanan kapısında yatıp kalkan korkunç platonik adamlara benziyor buradan bakınca
Ama son 3 seferdir dokunma da yok sadece konuşuyor yazıyor arıyor geliyor ama dokunmuyor bana hiçSevişmek istiyor, seks istiyor, kuku istiyor adamdaha ne kadar net olabilirim bilmiyorum
Hakkını helal et seni öptümSonuna kadar okudum
Konunun özeti şöyle arkadaşlar;
Konu sahibinin yakın arkadaşı var bunların kayıpları oluyor ve kız duygusal boşluktan çocuğa aşık oluyor. Çocuk hoşlanıyor kızdan ama sadece hoşlantı. Kızın ilgisi hoşuna gidiyor ve kızla sevgili gibi takıyor öpüyor kokluyor akşamına özür dilerim hakkını helal et diyer. Kıza her gel dediğinde kız gidiyor böyle böyle git gelli bir ilişki
E esraasfll yapmanız gereken belli. Adamın sizi kullandığının farkındasınız bu aşk değil. Tek tarafı seviyorsunuz bu adamı. "seni piç etmek istemiyorum" derken neden sizi öpüp kokluyor. Bunun sizde bırakacağı psikolojik yıkımın farkında değil mi bence farkında ama umrunda değil. Sevseydi sizi üzmeye kıyamazdı. Kendinize değer veriyorsanız bu konuyu burada kapatın ve hayatınızdan tamamen çıkarın
Neden rezil olasınız ki? Elalem çok mu düzgün de siz onlara rezil olacaksınız. Herkesin yaşantısı kendini ilgilendirir. Bu saatten sonra görüşmeye devan ederseniz kendinize olan saygınız azalır.Kendimi eezil ettim tek üzüldüğüm bu
Amaaan boşver yaşanmamış gibi sil. Her kadının böyle anları vardır... İnsanız hata yapma bizim işimiz. Kınayan dönüp kendine baksın. Sen kendi yoluna bakKendimi eezil ettim tek üzüldüğüm bu
Ay git görüş o zaman. Sevgili olursunuz belki adam evlenmek isteyene kadar. Anası bulur bi kapalı kız o zaman şutlar seni. Şimdi değil o zaman ağlarsın.Ama son 3 seferdir dokunma da yok sadece konuşuyor yazıyor arıyor geliyor ama dokunmuyor bana hiç
Sevişmeye yakındı zaten ondan sonra bunu dedi ki ben durdurdum hep onuSiz onunla sevişirseniz onun gözünde ne olduğunuzu görürsünüz. Adam sizi tavlaman için evlenilecek kızsın diyor
Ortam müsait değildir. İnsanlar vardı kalabalıktı demişsiniz. Sokak ortasında üstünüze atlayacak hali yok. Sevişmez zaten muhtemelen sizinle dediğim gibi sevişirseniz üstüne kalırsınız diye korkuyor.Ama son 3 seferdir dokunma da yok sadece konuşuyor yazıyor arıyor geliyor ama dokunmuyor bana hiç
İşte siz durdurmuşsunuz. adamın durmaya niyeti yokmuş. Siz durdurunca da aklına gelenleri sıralamışSevişmeye yakındı zaten ondan sonra bunu dedi ki ben durdurdum hep onu
Ay git görüş o zaman. Sevgili olursunuz belki adam evlenmek isteyene kadar. Anası bulur bi kapalı kız o zaman şutlar seni. Şimdi değil o zaman ağlarsınan
Planım buAmaaan boşver yaşanmamış gibi sil. Her kadının böyle anları vardır... İnsanız hata yapma bizim işimiz. Kınayan dönüp kendine baksın. Sen kendi yoluna bak
Hayır bunları daha sonrasında söyledi sen evlenilecek kadındın ben seninle çıksam ileriye dönük bir olanım yok seni piç ederdim va yaptıİşte siz durdurmuşsunuz. adamın durmaya niyeti yokmuş. Siz durdurunca da aklına gelenleri sıralamış
Evleneceği zamanda el değmemiş, kapalı bir kız istiyormuş beyimiz.Sevişmek istiyor, seks istiyor, kuku istiyor adamdaha ne kadar net olabilirim bilmiyorum
Bu kez sanırım caz geçiyorumGitmeyin desek sanki gitmeyeceksin. Ayrıca söylediğin şeylerin karşı taraf için hiç bir ciddiyeti yok. Sürekli olmaz diyip kendi ayağınla geri dönmüş arayıp sormuşsun adamı. Yine git belki ciddi ciddi seninle vakit öldürdüğünü anlarsın son kez BASIP GİDERSİN
ZorlamıyorumAdam sizi her öptüğünde yelkenleri suya indirmişsiniz eee.
Sevmiyor işte arkadaşım neyini zorluyorsunuz.
Yaşın genç belli ki tecrübesizsin. Güzelce diyorum sana, bir adamla bir kadın flörtleşirken böyle acılı ağdalı şeyler olmaz. Bir taraf yalvarıp yakarmaz. Karşılıklı adımlarla ilerler heyecanlı ve mutluluk vericidir. Başından adam pazarlık yapmaz. Adam ben kapalıyla evlenirim demez. Adam seni piç etmekten korkuyorum diyorsa niyeti de odur. Sadece sen kendi ayağınla git ki tekmeyi bastığında ama seni uyardım diyordur.Sevişmeye yakındı zaten ondan sonra bunu dedi ki ben durdurdum hep onu
Bos kaldıkça ararım, öperim, ellerim diyor. Hiç kusura bakma. Bırakmadığı şey bu.Ilkokula mı gidiyorsunuz ya? 3 gündür tanıdığı bir kıza kafası yatar gayet de gider onunla evlenir, yok hayatını düzene koyacakmış da yok bilmem ne. Yalan bunlarİletişimi keseceğim kaç kez kestim ama bırakmıyor ne yapacağımı bilmiyorum ufak bir umudun peşinden de gitmek istemiyırum
Yazacaklarım için af buyurun, aklımdan geçeni sizi kırmadan yazmaya çalışacağım, adam sizinle resmen oynuyor, sizin ona zaafınız olduğunun farkında, işim gücüm yok seninle olursam hayatını ziyan ederim demeye getirdiği sözler numara, asıl odaklanmanız gereken cümlelerBak dedi ben tabiri caizse seni piç etmek istemedim çünkü işim yok düzgün bir hayatım yok seni hayatıma alırsam piç edecektim yapamazdım ileriye dönük plan yapacak durumda değilim. Tamam dedim seni anlıyorum bu senin kendi içinde çözmen gereken bir durum benim elimden bir sey gelmez. Sadece bu da değil dedi ben bu tepenin hepsini tanıyorum açık giyiniyorsun beni düşün ben ne diyeceğim insanlara vs yaptı acıksam açığım bir kişi beni bir erkekle mi görmüş be saçmalıyırsun sen dedim. Eski erkek arkadaşın aynı çevreden öpüştün onunla ben kimseye hesap veremem dedi sen insanlara o kız benim sevgilim çenenizi kapatın diyemeyecek misin bu mu dedim.