Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Kardeşim bitirmek istemiyorum ama bitiriyorum sonra geliyor yazıyor tepki vermiyorum bu kez çıkıp geliyor k

Ama sen evlenilecek kadınsın seni piç etmek üzmek istemiyorum diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Siz onunla sevişirseniz onun gözünde ne olduğunuzu görürsünüz. Adam sizi tavlamak için evlenilecek kızsın diyor

Ben bunu aşka da yoramam. Şu bir kadına dadanan kapısında yatıp kalkan korkunç platonik adamlara benziyor buradan bakınca

Bana da aşk gibi gelmiyor. Boyle senelerce birinin peşinde olan insanlara kolay kolay başkalari ilgi gostermiyor bence. O da kirk yilda bir ilgi gordugu her insanin peşine takiliyor gibi bir his geliyor. Her ilgi gormeyen boyle degildir ama bazilarinda bu etkiyi yaptigini dusunuyorum.

O yuzden bana takinti yapan insanlardan ben daha çok soguyordum mesela. Tutup aa beni beklemiş şu kadar süre demek ki seviyor diye dusunemiyordum.

Hakkını helal et seni öptüm
Bu ne demek ya komik güldüm yani.
Yarın adam kızla yatıcak ertesi gün hakkını helal et diyecek .
Konu sahibi kendine gel bu kadar yalvarma bu herife ya.
Aramayanı arama yazmayana yazma.
Önce sen tekmeyi vur.
İlk vuran kazanır bunu unutma.
Belki güçlü durus sergileseydin adam deli divane olucaktı sana.
Ama böyle yalvarmak ağlamak acıtasyon bir erkegi korkutmaktan başka bir işe yaramaz.
Yetişkin bir insansın her öptüğün kurbaga prens olmuyor işte yapıcak bir şey yok.
Sen bir kaç kez öpüşmeyğ böyle büyütüyor San cinsellik yaşansa heralde adama yapmadığını bırakmıcan.
Bu tarz şeylerin acıtasyonunu yapanda erkeklerle temastan kaçınsın ilişkinin adı konulmadan o protokol nasıl oluyor ben bilmiyorum çünkü genelde spontene gelişiyor bende ama bilen yazsın ne diyeyim.
Kaç ay geçmesi lazım yakınlaşma dan önce falan filan.

Kendimi eezil ettim tek üzüldüğüm bu
Neden rezil olasınız ki? Elalem çok mu düzgün de siz onlara rezil olacaksınız. Herkesin yaşantısı kendini ilgilendirir. Bu saatten sonra görüşmeye devan ederseniz kendinize olan saygınız azalır.

Ama son 3 seferdir dokunma da yok sadece konuşuyor yazıyor arıyor geliyor ama dokunmuyor bana hiç
Ortam müsait değildir. İnsanlar vardı kalabalıktı demişsiniz. Sokak ortasında üstünüze atlayacak hali yok. Sevişmez zaten muhtemelen sizinle dediğim gibi sevişirseniz üstüne kalırsınız diye korkuyor.

Ay git görüş o zaman. Sevgili olursunuz belki adam evlenmek isteyene kadar. Anası bulur bi kapalı kız o zaman şutlar seni. Şimdi değil o zaman ağlarsınan
Amaaan boşver yaşanmamış gibi sil. Her kadının böyle anları vardır... İnsanız hata yapma bizim işimiz. Kınayan dönüp kendine baksın. Sen kendi yoluna bak
Planım bu

Gitmeyin desek sanki gitmeyeceksin. Ayrıca söylediğin şeylerin karşı taraf için hiç bir ciddiyeti yok. Sürekli olmaz diyip kendi ayağınla geri dönmüş arayıp sormuşsun adamı. Yine git belki ciddi ciddi seninle vakit öldürdüğünü anlarsın son kez BASIP GİDERSİN

İşte siz durdurmuşsunuz. adamın durmaya niyeti yokmuş. Siz durdurunca da aklına gelenleri sıralamış
Hayır bunları daha sonrasında söyledi sen evlenilecek kadındın ben seninle çıksam ileriye dönük bir olanım yok seni piç ederdim va yaptı

Adam sizi her öptüğünde yelkenleri suya indirmişsiniz eee.
Sevmiyor işte arkadaşım neyini zorluyorsunuz.

Sevişmek istiyor, seks istiyor, kuku istiyor adam daha ne kadar net olabilirim bilmiyorum
Evleneceği zamanda el değmemiş, kapalı bir kız istiyormuş beyimiz.
Bu tiplerin peşinde dolananlara da herşey müstehak bence.
Hiç utanma, sıkılma olmadan söylüyorlar herşeyi ona rağmen seviyorum diye peşinden ayrılmayan kızlar var nasılsa.

Bu kez sanırım caz geçiyorum

Sevişmeye yakındı zaten ondan sonra bunu dedi ki ben durdurdum hep onu
Yaşın genç belli ki tecrübesizsin. Güzelce diyorum sana, bir adamla bir kadın flörtleşirken böyle acılı ağdalı şeyler olmaz. Bir taraf yalvarıp yakarmaz. Karşılıklı adımlarla ilerler heyecanlı ve mutluluk vericidir. Başından adam pazarlık yapmaz. Adam ben kapalıyla evlenirim demez. Adam seni piç etmekten korkuyorum diyorsa niyeti de odur. Sadece sen kendi ayağınla git ki tekmeyi bastığında ama seni uyardım diyordur.
Bu adam senin duygunun farkında, kendisinde sana karşı duygu yok. Kendi ayağıyla geldi azıcık eğlenelim diyor. Sonra vakti gelince de temiz yoldan kurtulacak senden.
Sen bunu göze alıyorsan git. Adam seninle takılacak yani. Ötesi olmaz. Olmaz. Olmaz.

İletişimi keseceğim kaç kez kestim ama bırakmıyor ne yapacağımı bilmiyorum ufak bir umudun peşinden de gitmek istemiyırum
Bos kaldıkça ararım, öperim, ellerim diyor. Hiç kusura bakma. Bırakmadığı şey bu.Ilkokula mı gidiyorsunuz ya? 3 gündür tanıdığı bir kıza kafası yatar gayet de gider onunla evlenir, yok hayatını düzene koyacakmış da yok bilmem ne. Yalan bunlar

Yazacaklarım için af buyurun, aklımdan geçeni sizi kırmadan yazmaya çalışacağım, adam sizinle resmen oynuyor, sizin ona zaafınız olduğunun farkında, işim gücüm yok seninle olursam hayatını ziyan ederim demeye getirdiği sözler numara, asıl odaklanmanız gereken cümleler “ben bu tepenin hepsini tanıyorum, açık giyiniyorsun beni düşün ben ne diyeceğim insanlara” “Eski erkek arkadaşın aynı çevreden öpüştün onunla ben kimseye hesap veremem”
Bu cümlelerin alt metni ne biliyor musunuz? Senin açık giyinmen, eski erkek arkadaşınla öpüşmen milletin dilinde, ben erkek adamım adı çıkmamış biriyle evlenmek isterim, seni koluma taksam başkasıyla öpüşen açık giyinen o kadını mı koluna taktın derler, senin yüzünden başımı öne eğemem, arkamdan laf ettirmem, sen zaten eski arkadaşınla öpüştün kim bilir daha neler oldu bilmiyorum, arada gelir seni öper koklarım ama o kadar, sonuçta ben erkeğim evleneceksem öpülmemiş adı çıkmamış kadın isterim.

Yeterince açık oldu mu bilmiyorum ama aşığım dediğiniz adamın içinden geçen aynen bu, yüzüne vurursanız inkar eder ama davranışları size söyledikleri içini yansıtıyor zaten, siz hala gitmeli miyim bana değer veriyor mu diye düşünüyorsunuz, değer veren adam sevdiği kadının elini tutar yok açık giyiniyor yok başkasıyla öpüştü laflarını etmez, bunun için kimseye de hesap vermez.
Seven bir adam değil bu kişi, kadının bana zaafı var ara ara sorun sende değil bende güzelim deyip biraz da öpeyim aklı başından gitsin, istediğim kıvama getirince yoluma bakayım, sonra ben sana şu an bir gelecek düşünmüyorum diye baştan demiştim deyip sıyrılayım diye düşünen biri, bilmem anlatabildim mi?

Bırakın bu adamla geleceği arkadaşlık bile düşünmeyin tabii ileride pişman olmak istemiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…