Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Ama son 3 seferdir dokunma da yok sadece konuşuyor yazıyor arıyor geliyor ama dokunmuyor bana hiç
Cinsellik konusunda sizin adim atmanizi bekliyor. Adimi siz atarsaniz sonrasinda hesap soramazsiniz "kendin istedin" deyip, gececek. Adam hoslanmiyorum demesine ragmen opusmeden anlam cikarmissiniz, dokunsa evlenmek isteyeceksiniz. Uzak durun. Birgun flort ettigim biriyle buluştum, el ele gezdik tozduk sonra iletisimi kestim. O an, o ortamda yakin olmak hosuma gitmisti, sevgililik beklentim yoktu. Bakın kendimden ornek verdim. Bu is boyle inanmayin, inanmayin. Hepimiz aynisini soyluyoruz, inanmayin

Adam sizi her öptüğünde yelkenleri suya indirmişsiniz eee.
Sevmiyor işte arkadaşım neyini zorluyorsunuz.
Hiç değer vermediği bir kızla bir terlere gidip oturmaya ne gerek var bende bunu anlamıyorum sokak ortasında da reddedebilir illa bir yerde oturup konuşalım ısrarı neden anlayamıyorum

E bu kızın daha önce sevgilisi oldu diye kirli mi? O yüzden mi öpüp koklamış ve hiç pişmanlık duymamış. Adam konu sahibinin gözünde resmen kusursuz

Hiç değer vermediği bir kızla bir terlere gidip oturmaya ne gerek var bende bunu anlamıyorum sokak ortasında da reddedebilir illa bir yerde oturup konuşalım ısrarı neden anlayamıyorum
İlla duyguya gerek yok. Takılıyor adam. Ahmet Mahmut Mehmet okeyden sıkılmış. Biraz da tenhada iki öpüşelim diyor. Duyguya ihtiyaç yok bunun için. Ayyy

Erkekleri hiç mi tanımadınız siz? Öpüşmek için dağı bile deler abaza adamlar

Olmadan ağır ama olmadan doğru ki.

Peki ne yaparsam bu bu düşüncelerinden vazz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…