Çünkü 7-8 ay oldu bir adım atmadı aanaBurada onlarca kişi seni uyarıyor. Sen hala plan yapma derdindesin. Adamın umrunda bile değil. Gelmiş bana laf atıyorsun. Ben 10 tane konu açmıyorum. İki de bir gelip konu açan da sensin. Derdi olan gocunur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü 7-8 ay oldu bir adım atmadı aanaBurada onlarca kişi seni uyarıyor. Sen hala plan yapma derdindesin. Adamın umrunda bile değil. Gelmiş bana laf atıyorsun. Ben 10 tane konu açmıyorum. İki de bir gelip konu açan da sensin. Derdi olan gocunur.
Sana yardımcı olmak için ekledim. Ama baktım senin yolun bozuk. Ertesi gün sildim. Mesajları paylaşacak kadar düşeceksen o senin karakterin. Ev hanımı olduğumu mu biliyorsun:)) çok ilginç yav vallaKızım biz ekleştik mesajlarımız dahi duruyor çalışmadığını ev hanımı olduğunu bilmiyırum gibi tüm konuşmaları paylaşayım mı
Sor bakalım arkadaşına olanları hıııı sor sor mesajları mı ayayım yoksa daha var He. Bana oynarsan aeni rezil ederim bence sus artıkAğzına sağlık Katip bak tanıyan nasıl tanıyor
Bunlar özel mesajlarsa suç işliyorsun haberin olsun.Ayyy eski beğendiğin fotoyu koyduğu için umutlanmıştın dimi sen burada beylik laflar etmen komikbunu görüp hala bekliyorsun flaan gören de gurur bekçisi sanacak bu cocuk bana 5 kez döndü bir tanesinde bile öpmedi. Seninkisi hiç dönmedi muhtemelen başkasını buldu bile senden güzel. Gerçi Türkiye’nin geri kalanının 98 ilk kısmını kapsıyor bu sayı zor olmamıştır senden güzelini bulmak. Yazdıklarından sonra da görüyoruz kiii iyi de degilsin
Kız sen kendinle beni karıştırıyorsun herhalde Allah seni ıslah etsin ne diyim.Çünkü 7-8 ay oldu bir adım atmadı aana
Tatlım hepsini biliyorum ben. Sen işine geldiği gibi anlamışsın.Sor bakalım arkadaşına olanları hıııı sor sor mesajları mı ayayım yoksa daha var He. Bana oynarsan aeni rezil ederim bence sus artık
Yolum yol degil mi snsnnsnss köyünde otur bence artık aen. Ciddi manada bana bu cocuk sana nasıl bakmaz diyen kimdi şaşıran falan yolun yok degil deme nedenin alkol mü evet alıyorum canım kendim git bence artık. Aynaya bak ve de ki asla dönmez banaSana yardımcı olmak için ekledim. Ama baktım senin yolun bozuk. Ertesi gün sildim. Mesajları paylaşacak kadar düşeceksen o senin karakterin. Ev hanımı olduğumu mu biliyorsun:)) çok ilginç yav valla
Canım benim üzücü durumun sana da yazık cocugu da biliyorum He yazayım mı ona da dönmüş mü sorcam mesajları atıp bekleKız sen kendinle beni karıştırıyorsun herhalde Allah seni ıslah etsin ne diyim.
Bebegim 2 kez sonraki 5 dönüşünde yaklaşmadı bile. Üzücü sana bekle ama sen intikam sen kaşındın kızım benim namusuma karakterime gururuma şaf edene bak senArkadaşın gurur duyduğu şeye bakın arkadaşlar. Herifin dönüp öpmesi. Heyy yavrum heyy. 32 sayfayı kime yazdınız acaba?
İyi bir de çocuğa soralım bekle bakalım sonra burda yazarım atarım konuşmaları gerekirse yeni hesap açarım bantlanırsam hafi bakalımTatlım hepsini biliyorum ben. Sen işine geldiği gibi anlamışsın.
Katip bu arkadaş değişik bı tip. Oğlana da çok görmüyorum cidden yani. Kafasında istediğini kuruyor. Kafaya takmış. İlla dönsün istiyor. Benim vasiyetim zaten ortada bunu herkes biliyor.Tatlım hepsini biliyorum ben. Sen işine geldiği gibi anlamışsın.
Tamam balım soralım çocuğa diyorum mesajlarımızı atacağım ona da sen bana her boku de karşılığı olmasın He yazık kız sana ama bak ben diyim sana bekleme. Benimki ben ona yazmasam da peşinde köpek olacak çok var köpek olan ama sennn sana bakmaz o nasıl bakmış onu da bilmiyorum cocuk kurtulmuş aşlahtanKatip bu arkadaş değişik bı tip. Oğlana da çok görmüyorum cidden yani. Kafasında istediğini kuruyor. Kafaya takmış. İlla dönsün istiyor. Benim vasiyetim zaten ortada bunu herkes biliyor.
Cocuk iyi yapmış falan. Seninki daha iyi yapmış hem bu cirkinlik hem bu çirkin kalp yazık. Göndereyim de şükür etsin cocuk. Çünkü aen gerçekten insan değilsin bir kaç gün sonra görüşürüzKimse kimseye oynamıyor. Herkes seni yanlış olduğu için uyarıyor. Kimse kimsenin namusuna laf atmıyor. Bu hırs seni mahveder.
Yeni hesap açamazsın, yasak.İyi bir de çocuğa soralım bekle bakalım sonra burda yazarım atarım konuşmaları gerekirse yeni hesap açarım bantlanırsam hafi bakalım
Hah bak amacın bu. Köpek gibi koşsun. Koşmayınca sen koşuyorsun. Bana baksın bakmasın umrunda mı değil. Umrumda olsa gelir senin gibi konu açarım.Benimki ben ona yazmasam da peşinde köpek olacak çok var köpek olan ama sennn sana bakmaz o nasıl bakmış onu da bilmiyorum cocuk kurtulmuş aşlahtan
Yapacak bir şey yok daha fazla kendimi kullandırmayacağım. Sadece üzülüyorum ne diyim ki. Bu arada bende hanım hanımcıgımdır. Onca olana rağmen sessizliğimi koruyorum
Sor bakalım arkadaşına olanları hıııı sor sor mesajları mı ayayım yoksa daha var He. Bana oynarsan aeni rezil ederim bence sus artık
Aaa birde en yakın arkadaşlarımızın burçlarındanmışız. Sen arkadaşına ne sor biliyor musun yay burcunu sinirlendirirsen ne olacagınıKimse kimseye oynamıyor. Herkes seni yanlış olduğu için uyarıyor. Kimse kimsenin namusuna laf atmıyor. Bu hırs seni mahveder.