çok seviyordum ama sonu yoktu diye ayrıldık

ewet canım takip ediyorum forumunu opuyorumnanaktan aynen öyle mesaj atardım cevap gelmezdi sonra bi mesaj daha gelmezse başlardım bu sefer uzun çağrılara pazar günü de mesaj yazdım 2 cevap yazdı ondan sonra bi şey gelmedi bende bişey yapmadım :dilcikar:

sonra dün ne yapıyorsun diye mesaj attı işte yazmadım bişey

ilk zamanlarımızda hiç mesaj atmazdım aramazdım hep o arardı mesaj yazardı ama işte geçti o günler rol değiştirdik gibi bişey oldu ... :mymeka:

yazmayacam ama artık yokluğuna alışmaya başladım canım halen çok yansada :2:

ama istediğim gibi olmayana kadar tekrar devam bu ilişkiye..

istediğim gibi olmayana kadar tekrar devam etmem bu ilişkiye diyecektim yanlış oldu..

canım yaşadıklarına benzer bi hikayede benim başımdan geçmişti üniversitede okurken.5 yılımı çaldı benden. bensiz öleceğini söyleyen adam okul bitince ben evlilik lafı açtığımda evlilki meraklısısın dedi bana. sanki ben onunla sadece gezip tozmak için yaratılmışım, ölene kadar böyle sevgili takılcakmışım gibi.yemek takımı aldım deyince bana baskı yapıyosun evlilik konusunda dedi. çok sinirlindim ayrıldım. sonra aklı başına geldi ama dönmedim. bende senin gibi ona ders kitapları falan alırdım.ne aptallık dimi.şimdi hala işsiz onla bunla takılıyo yani bıraktığım gibi. bense hayatımın gerçek aşkını buldum ve evlendim bi oğlum var. demek istediğim seni öyle aşağılayan, sana değer vermeyen birine kendini niye mecbur hissediyosun. elini sallasan ellisi. biraz gururlu ol ve ayrıl. böyle dediğim için sakın kızma, aşk geçiyo belkide reddettiğin taliplerin içinde seni mutlu edecek gerçek bi aşk vardır. kimin için reddediyosun. ailesine şoförlük yapcam diye seni değersiz kılan,seni evlenmeye bile layık görmeyen biri içinmi. kendine yazık ediyosun.ayrıldığım şahıs hala beni sevdiğini söylüyomuş herkese,sevgi emek ister ama. beni mutlu etmek için ne yaptıkı beni sevdiğıine inanayım.iyiki ayrılmışım allah bozmasın kocam beni mutlu etmek için kendini paralıyo, bende onun için herşeyi yaparım canım aşkım:1hug::ecrin_bebek:

bu arada insanlar değişmez şimdi böyleyse evlenince nası olur iyi düşün. bide başına kakması var bu işi, ben çok meraklıydım sanki senle evlenmeye sen istedin zaten deyip evlenince başına buyrukta yaşayabilir.daha çok gençsin ve önünde uzun bi hayat var niye kendini mutsuzluğa sürüklüyosun.inşallah hakkında hayırlısı olur çok seviyorum bi şans daha vercem dersen benim gibi 5 yılını boşa harcamış olcaksın belkide.şimdi sadece sınavlarına odaklanmalısın bence. benimde canım çok yanmıştı bende çok seviyodum ayrıldığımda, yemeden içmeden kesilmiştim, am sonra unutuluyo 2 yılımı aldı unutmak ama unutuluyo işte..

biliyormusunuz annemde sizin bu yazdıklarınız gibi söylerdi bana insan seviyorsa sevdiği herkesten önce gelmeli derdi

benim için o artık öyleydi okumam için çocuk bakan annemden kardeşlerimden bizi işe giderken gece uyurken öpmeden gitmeden babamdan bile önce gelmeye başlamıştı çok kısa bi süre öncesine kadarda öyleydi..

ne bileyim kötü huylu değildi diye içkisi sigarası yoktu diye sanıyorum ki bi daha sevebileceğim kimse çıkmayacak karşıma..

bilirsiniz ayrılınca hep iyi mutlu hatıralar günleri gelir ya insanın aklına bendede hep öyle oluyor şimdi..

siz bunları yazınca o en basitinden yaptığımız siyaset kavgaları..
beni aramayışları mesaj atmayışları..
evlilik konusunda söyledikleri de geldi aklıma...

alevilik sünnilik sorunları bizdede olmuştu biliyomusun.hemde ben ve ailem hiç böyle şeyleri önemsemezken,ailemin insan olsun seni mutlu etsin yeterki, dini, ırkı ne olursa olsun dediğini bildiği halde sorun ederdi. aslında şimdi düşünüyorumda bahane ederdi belkide evlenmek zor geldi ona. hep ben hayatımı ona göre yönlendireyim istedi ama ben kimseye haketmediği halde hayatımı adayamam. ama ona çok şey borçluyum ona inat polis oldum ve hayatımın aşkıyla tanıştım.
biliyomusun ayrılınca hep güzel hatıralar geliyo insanın aklına ama bikaç tane hatıra sadece.çünkü bi düşünsen seni üzdüğü hatıralar daha çok.yani sen onu merak ederken o uzanıp evde keyfine bakabiliyo, benim bi sevgilim var beni merak eder bi msj atayım demiyo en basiti.sen hayatının tam göbeğine onu koyarken o seni dış kapının mandalı gibi hissettiriyo. biraz ağır oluyo biliyorum ama aşkın gözü kör bi süre sonra sende farkedeceksin seni nasıl önemsemediğini.ilk aylar çok zor geçiyo gözün telefonda bekliyosun hep.arıyo özür diliyo.bu senin için büyük bi sınav ya affedip eskisi gibi üzülüyosun yada benim gibi kurtuluyosun çok ağlamıştım herkes seviyosan affet demişti iyiki dinlememişim onları. birdaha kimseyi sevemem falan deme hiç. gerçek aşkın seni biryerlerde bekliyodur inan sadece kalbini kimseye kapatma yeter. senin için dua edicem allah yardımcın olsun.

allah razı olsun dualarınız için söyledikleriniz hiç zoruma gitmiyor biliyormusunuz beni nasıl kırardı şimdi siz yazdıkça hatırlamaya başlıyorum sevgilile günleri gelirdi maddiyet için demiyorum ama eften püften şeylerle geçiştirirdi..

ben ona haftalarca günlerce öncesinden hediye düşünürdüm keza doğum günlerindede öyle..
biliyormusunuz bi kere ona aldığım tişörtü babasının üstünde gördüm evde yatarken otururken pijama niyetine giyiyordu tesadüfen nette konuşuyordu annesi gille öyle gördüm yoksa tanışmışlığım filan yoktu..demekki hediyeme verdiğin değer buymuş dedim.. okulda hep herkes aynı yerdede kazanıp okuyorsunuz artık siz hiç ayrılmazsınız bi söz nişan bekliyoruz derlerdi çıtı çıkmazdı.. ve bunlar beni nasıl yaralardı..
sevgim çok yoğun halen ama haklısınız galiba benim ailem onları kabul ederdi mezhebimi sorun etmedn çulumuza oturup beni isteseydi sırf benim mutluluğum için.. onun ailesi hiç istemezdi ilk zamanlar kimse engel olamaz yeterki biz çalışıp paramızı kazanalım derdi artık bu sorunları o dile gitirir oldu..

sonu olmadığından benimde 8 yıllık ilişkim bitti. çok sevdim, ayrılmakta da haklıydım ama can yakıyor.

ewet hemde ne biçim can yakıyor öyle böyle değil

ilk önce hakkında hayırlısı olsun.En sinir olduğun yer ise bu konuda pişkin pişkin ben sende bittim deyince aynen bende sende bittim demesi çok sinir bozucu burda ben bile kudurdum böylelerine iyi bir ders vermek lazım aslındakötükedihüso
Hediye meselerinde de aslında seven erkekte sevmeyende bizler gibi ince düşünmez.Sorunu bence küçük şeylerde değil daha büyük şeylere bakarak düşün.Böylelikle daha mantıklı düşünürsün ve için soğur onun sana küçük bir mesajında heycana düşmezsin.Bizler hep böyleyiz ağlarız ağlarız küçük bir mesajda cevap vermemek için karnımıza ağrılar girer.Onlar orada ne yapar, mesajı atar niye sırf karsısındakinin içine kurt düşürsün diye sonra umursamaz nasıl olsa cevap gelir diye hiç cevap atma hatta bence hattınıda değiştir.
Sana ulaşmak için biraz çabalasın dört yıllık ilişkiniz o ne kadar biticekti felande desede seni merak edecektir mutlaka.Biraz seni ulaşılmaz gösterir.Hem kendine güvenin gelir.Dershanede mutlaka arkadaşların olmuştur onlarla ufaktan arkadaşlıklara başla eve kapanıp onu düşünmekten başka herşeyi yap canım kaydirigubbakcemile5

dersanemde bitiyor bu hafta canım sonu olmayacakmış herşey yalan oldu kimselere inanıp sevmem artık..

dersaneden 1 arkadaşım oldu onunla görüşecem yürüyüşlere çıkarım kitap okuyacam kendimi en çok da sınavıma verecem ve inşallah bu şehirden bi anca önce gidecem kazanıpta yoksa çok zor gerçekten cevap yazmadım mesajına çünkü ben yazdıkça kendini bi b..k sanıp tenezzül etmiyor..

saçlarımı kestirdim bugün fön çektirdim kendime yeni ruj parlatıcı aldım.. açık lacoste parfüm aldım artık yolda beyaz bi opel görürüm o olur zihniyetiyle yürümüyorum..

unutmaya çalışıyorum en kısa zamanda unuturum inşallah

herşey zamanla olur canım benim herşeyin sırası var..
malesef öle patdadanak unutamazsın..zamanla içindeki yara küçülecek küçülecek ve bitecekkakannehir sadece biraz zaman..

umuyorum ki Allahım karşına öle güzel birini çıkartacak ki hiç şuan yaşadıkların aklına bile gelmeyecek..gülüp geçeceksin..akannehir

inşallah canım inşallah..

şu günler geçsin bi hayırlısıyla

Oooh süper yapmışsın canım,bu erkek milletine güven olmaz,bi süre kafa dinle eğlen gez toz arkadaşlarınla,kafa dağıt o kadar iyi gelecek ki...Aklına getirmemeye çalış,başka şeyler düşün bence....yerimseniben

ben sizler gibi bakamıyorum bazen kızlar olaylara sonuçta ilişkinin içindeydim..

bi mesaj atsa arasa filan elim ayağıma dolaşıyor lütfen beni yanlız bırakmayın bu topikte yorumlarınıza ihtiyacım var..

uğramamazlık etmeyin kızlar please please

biz harita da iki su birikintisi...

hiç bir nehir birleştiremez artık bizi... :gitme: :gitme:

tam olarak böylemiydi ama iclal aydının kitabından bi alıntı..

en son ki ne yapıyorsun mesajından sonra birşey yapmadı tekrar bende cevap yazmamıştım zaten...

öyle buraya giriyorum hep ama yazanda yok bana artık...

biraz sabır sadece canım. geçecek inşallah sende benim gibi hayatının aşkını bulacaksın, seni el üstünde tutacak, sana değer verecek, seni mutlu etmek için gözünün içine bakacak...senin kısmetin de biryerlerde seni bekliyodur inan. kendini hayattan koparma sadece, etrafında seni bi sevgiliden daha çok mutlu edecek şeylerde vardır inan. bi süre bunlarla oyalanacaksın sonra zamanla unutacaksın. yalnız kalmamaya çalış çünkü yalnız kaldıkça hep onu düşüneceksin. mümkünse tlf hattını değiştirmelisin çünkü devamlı gözün tlf da onun msjlarını beklemek seni ondan koparmaz dahada bağlar. senin için dua ediyorum bir an önce unutup yeni aşklara yelken açasın diye.:Saruboceq:

çok zor ne yaparsam ne yapayım olmuyor nunutamyorum mafoldumben

telefonu değiştirirsem benden vazgeçer sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…