• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok seviyordum ama sonu yoktu diye ayrıldık

kendine zaman ver ozaman. tamam mı devam mı.biz sadece akıl veririz, hayat senin hayatın ama şunu bilki: karşındaki düzelir diye umut etmek vakit kaybından başka bişe değil, yıllar geçecek sen bi bakacaksın elinde hiç bişey yok sıfıra sıfır elde var sıfır. keşke diyeceksin ayrılmışken devam etmeseydim. ilişkide ipler bikere kopmuş sizin, nekadar düğüm atsanda ip çürük başka yerden kopacak canım benim. kendini bile bile mutsuzluğa atıyosun yazık değilmi sana.

zaten benden vazgeçmese bu yerlere gelmezdik değilmi..

inşallah sizin dediğiniz gibi bi aşk bulur beni ve bende tekrar mutlu olabirim...

aşkın tedavisi uzun sürer hemen unutmayı bekleme zaten. ben 2 yılda anca sildim tamamen. hayatıma birileri girseydi daha çabuk unuturdum belki ama yalnız takıldım. hep onun bana yaptıkları geldi aklıma neden diyip durdum kendime ben bunu hakedecek ne yaptım. iki sokak ötemde oturuyodu ama 2 yıl boyunca hiç görmedim onu. tlf değiştirdim. kapıma geldi evden aradı arkadaşlarla mektup yolladı ama kendi mutluluğum için sabrettim ne yüzümü gösterdim nede sesimi duyurdum. bende acı çektim çok özlediğim zamanlar oldu ama aynı hatayı tekrarlarsam değişen bişey olmuycak dedim kendime. allah yardımcın olsun canım iyi düşün doğru karar ver.

canım allah yardımcın olsun...işin gercekten zor...dile kolay 4 yıl..ama bence bir yandan sevinmelisin ki cocuk gercek yüzünü göstermiş..bahneler ardı sıra..aileler istemez alevi sunni durumu..

yat kalk allaha dua et..sakin olmaya calış..inanki bunu atlatabilrisn..sadece zamana ihtiyacın var..ve sakın onu bidaha hayatına sokma...

ewet hep alevi sünni sorunu olacaktı ben ona söylemiştim sevgili olmadan ama herşeyi o istedi o başlattı sonrada bu davranışları sergiledi..

allah yukarıda benimde hatalı davranışlarım oldu ama o öyle davranınca bende engel olamıyordum kendime..

sewgilim yeminliyim sana ben tövbeliyim... :a015:

deli gibi istesende dönmeyeceğim..

aşkına inanmıştım sana çok bağlanmıştım ağzınla kuş tutsanda gelmeyeceğim.. :gitme:

ayrıldıktan sonra face i geri açtım bi kaç gün sonra baktım oda açmış.sildim bende mesajda yazdım resmini görünce kötü oluyorum diye filan. arasıra profiline bakıyordum dün baktım girilmiyor profile başka bi hesap açmış bende o sinirle ağzıma geleni yazdım sen değerlisin benim için halen hamiyetsin bu değeri kaybetmek istemiyorum sen resmini görünce kötü oluyorum dedin diye bunu açtım dedi ailemin üzerine yemin ederim ki dedi bırak herşey böyle kalsın dedi kötü anılmasın hiçbirşey dedi. mafoldumben mafoldumben

ya canım çok acıyor kızlar halen çok acıyor sonradan koyuyor bu ayrılık ha öylemi ilk günler arkadaşların yorumuyla da iyi hissediyordum evet sonu yoktu benle bi gelecek düşünmüyordu ayrılmakla iyi ettim diyordum ama canım çok acıyor yine ağlama krizleri geliyor

şunu bilki seni sevdiğim gibi kimseyi sevmeyecem ve sende kimse tarafından benim gibi sevilmeyeceksin dedim.

sevgime layık olmayan sen uğruna acı çekmeyide hak etmiyorsun dedim bundan sonra benden sana hiçbirşey gelmez yazmam ulaşmaya çalışmam dedim

oda bende kimseyi senin gibi sevmedim sevmemde dedi saçma tartışmalara girme dedi benim hissettiklerime saçma dedi çok moralim bozuldu demek beni kafasından tamamen çıkarmış unutmuş face koyduğu resmini görseniz nasıl mutlu gülümseyerek poz vermiş.

ben onu dualarımın bana armağanı olarak görüyordum allahımın bana bi hediyesi olarak görüyordum..

ne yapacam unutmaktan başka çarem yok biliyorum ama canım çok acıyor pişman olsun beni kaybettiği için benim gibisini bulamasın istiyorum ama dönmeyecem ben onun için herşeyi karşıma almaya razıydım yüreksizmiş çok yüreksiz..

Bütün erkekler aynı , hepside aynı lafı söylüyor
Bir kere neden ona feysten bilmem nerden mesaj atıyorsunki?
Ya tamam acı çekiyorsun anlıyorum
Emin ol bende senle şuanda aynı durumdayım
Ama kendi içinde yaşa duygularını , bunu ona söyleme hissetirme
Kendi hayatını yaşa , üzül ağla
Ama unutma bir süre sonra hepsi geçecek..
Kendini yıprattığınla kalacaksın
Onada ordan burdan mesaj atıp yok seni sevdiğim gibi kimseyi sevmiyecem filanda deme
Bu söylediğin sözler bir gün değişecek ..

atmayacam zaten eşşeklik bende face i de dondurdum msn den sildim hattı da değiştirecem içim kan ağlıyor halen geceleri dua ediyordum işi gücü rast gelsin allah emeklerini hiç etmesin inşallah en kısa zamanda güzel bi iş bulup hayatına yoluna sokar yada kpss yi kazanır diye her gece uyumadan dua ediyordum..

ne saf salak bi insanmışım umurunda değilim halen bunları yazarken gözlerim doluyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok üzülüyorum elden gelen bişey yok ama kendimede kızıyorum o benim için böyle düşünüp hissediyor mu ki ben böyleyim diye
:mymeka:

Valla daraldım ha hamiş
Ya sen niye onu düşünüyorsun
Kpss yi kazansın yada kazanması sanane
Niye onun için iyi şeyler düşünüyorsun
Düşünme , sen sadece kendini düşün
Onun hayatını yola koymasını değil , kendinin nasıl mutlu olacağını düşün..

Son düzenleme:
ne bileyim belki hayatı yolunda olunca beni tekrar arar peşime düşer diye düşünüyordum hem artık hiç birlikte olmayacak olsamda hayatının iyi olmasını isterdim..

beni sevmiyor artık anlaşılan unutmaya başlamış bile allahım içimden sevgisini al diye dua ediyorum sürekli ama halen düşünüyorum aklıma geliyor

kıyamadıklarımız bize çok da güzel kıyıyor hayat hep beni mi bulur vefasızlar yüreksizler..

bunu ceken yasayan bilir ve seni cok iyi anlıyorum..aramam dersin ararsın aklından cıkmaz biran iyi olursun sonra yine aklına gelir aglamaya baslarsın:( cok zor donem bunlar ama sanmıyorumki ben oda yapabilsin sensiz 4 yıl az bir sure degil ortada senin sucundan kaynaklanan bir ayrılıkda yok kolay unutulmaz..
benimde suan iliskim sorunlu hatta aynı seyi dun bende yasadım ayrılık oldu konusmalar vs zamana bırakalım dedik daha oncedende yasadıgım icin ayrılık biliyorum giden yine geri donuyor sevgi kolay bitmiyor cunku..
sende zaman gectikce onsuz yasamaya alısıcaksın sevgin surecek ama simdiki kadar acıtmayacak canını..cok berbat bir haldir bu ya aslında ne desem faydasız suan

Son düzenleyen: Moderatör:
ya o resimi koymuş profil resmine baktıkça içim yanıyor nefret eetmek istiyorum ben defalarca ayrılmak istedimde ona kıyamadım o bana hiç acımadı ilgisiz davrandı belkide bilerek ayrılalım diyeyim oda tamam desin diye ve nitekim öylede oldu..

umurunda değilmişim bu o kadar koydu ki.. :gitme:

bugün resimlerini hediyelerini yaktım..

berbat haldeyim yalanmış herşeyi
mafoldumben

ALLAHINDAN BULSUN DİYORUM başka da bişey demem inşallah pişman olur değerimi anlar ama bitti artık yalvarsada kapımda ağlasada affetmem beni o kadar kırdı üzdü ki ben onun için herşeyimi verecek kadar seviyordum herkesten önde o geliyordu..

ayrılık acısı zor ama açıkça fikrimi söylemek isterim
seni istemediği ortada
seven adam varya hiç birşeyi ama hiç birşeyi umursamaz ne olursa olsun sevdiğinden vageçmez
biraz daha geçsin herşey daha ii olur
insanoğlu neler neler yaşayıp atlatıyo
Allahın bize verdiği en güzel şey ne biliyo musun : unutmak
eğer bu olmasa ilk üzüntüde yıkılırdık
geçicek

sevmesin bende onu sevmeyecem hayvanoğlu hayvan allahından bulsun

cok kızmıssın sen ama sakin ol canım bende kızardım ama dondugu zaman insan yumusayıveriyor..

o kadar kırıldım o kadar üzüldüm ki beni hiçbir kelime tarif edemez şimdi..

allahından ve allahından bulsun..

kulaklarım duysun mutsuz olduğunu pişman olduğunu ama beni bulamasın karşıma çıkamasın bana yaşattığı bu acıları ızdırapları kendi ömür boyu yaşasın inşallah dönsede bitti benim yüreğim çok affedici hemen içine alırdı ama artık onu sevemem umurunda bile değilim bende umurumda olsada değilmiş gibi davranacam artık allahtan tek isteğim şu sınavı kazanıp gitmek insanın yaşadığı şehirde bile duramayacak olması ne acı bu sokaklar evimin önü her yer onun anılarıyla dolu kendimi çok zor zaptediyorum herkese üzülmüyor gibi yapıyorum akıttığım yaşları kimse görmüyor herkes değmezdi haketmezdi boşver diyor ama bende haketmedim.

zamanında o kadar sevgi verdi bana bu kadar sevilmeyi haketmiyor olabilirdim ama bu kadar acı çekmeyide hak etmedim kimsenin ahını almadım kalbiyle oynamadım senağlama

lanet olsun herşeye allahım bu nasıl acı yarabbim

Son düzenleme:
kızlar ne olur hemen inanıp güvenmeyin sevmeyin sonu çok acı olabiliyor.bu bahsettiğim adam köpek gibiydi ne yalvarmalarla beni bu ilişkiye razı etti ne diller döktü ama sonuç ortada benimde çok sevmem ilgi göstermem kendini bi bişey sanmasına neden oldu sonrada böyle değersizmişim gibi muamele gördüm yüzyüze bile konuşup bitirmedik düşünebiliyormusunuz bu noktalara geldik.

onun için erkek denilen bu mahluklara inanıp güvenmeden önce 1 değil 10 kere düşünün olan bize oluyor her defasında :gitme:

Back