• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok seviyordum ama sonu yoktu diye ayrıldık

Kaçan balık büyük olur derler. İlk başktaki zamanla şu andakinin aynı olması imkansızdır. Çunki başta etkilemeye çalışırlar aşkımızdan emin oldukları zaman kaybetme korkusu yaşamadıkları için özlerine dönerler. Taviz veriyoruz hepimiz bunu yapıyoruz. gel deyince geliyoruz git deyince gidiyoruz. Yalan sölediklerini bile bile , haklısın ben yanılmışım diyebiliyoruz. Öyle bir güçlü görünki seni kaybetme korkusunu yaşasın yine.. döndüğünde seni yine bulacağı düşüncesini verme ona..

şu kalbimin ağrısı geçse zaten güçlü olacam ama lanet olası öyle bir acı yaşıyorum ki...

Hiç üzülme acı da yaşama senı gerçekten seven sayan bırı mutlaka cıkıcak karşına baska seyler dusun baska seylere odaklan herşey zamanla geçiyo emin ol

aslında üzülmemem gerektiğini bende biliyorum sevip değer versydi bu yerlere gelmezdik.ama üzülmemek elde değil işte 4 yıl boyunca yaşanılan paylaşılan şeyler geliyor insanın aklına her sevgide aşkta acı var oluyor sanırım bu duygulardan uzak durmak lazım aşk bize lüksmüş :gitme:

Back