canım belki de bu ara bişeyler gelişmiştir bilemiyorum ama beni kendi konumdan da takip ediyosun sanırım orada da yorumlarını görmüştüm..
benim anlamak 2.5 yılımı aldı ama bi gerçek var sen erkeklerin en kadar üstüne düşersen onlar o kadar geri çekiyorlar kendini..senin gibiydim ben de bi msj atardm cvp gelmezse hemen arkasından bi tane daha falan..iyice cevap yazmaz olurdu bi süre sonra..ve dedi ki bana bu konuyla ilgili konuşurken.." sen beni o kadar çok düşünüyorsun ki ben eminim bi yerlerde hiç bişey yapmadan duruyosun nie merak edeyim nie arayıp sorayım seni " dedi.
artık onu rahatsızlık derecesinde aramıyorum sormuyorum hatta hep ondan bekliyorum ilk adımı. ve eskiden saatler geçse arayıp sormayan adam şimdi sürekli sorar güzel sözler söyler.. ve en önemlisı beni kaybetmekten korkar...
sanırım sen de bu tavsiyeler için biraz geç kalınmış gözüküyor..bu saatten sonra yapacağın şey kendini oyala gerekirse telefonunu sakla bişey yap ama arayan msj atan sen olma..bırak o düşünsün napıyo nerde diye.. ve inan düşünecekk merak edecekk seni..
4 yıl diyorsun bu o da sana alıştı o sure içerisinde..her gününü seninle geçirdi ayrılık onun için de kolay değildir mutlaka ama bunaldığı için belki şuan bu rahatlık iyi geliyodur..bırak dinlesin kafasını sonunda senin yokuluğunu anlayacak ve geri dönecek.. o güne kadar sabret bekle canım..bekle ki geri dönsün sana..azıcık sabırrakannehir
ewet canım takip ediyorum forumunu opuyorumnanaktan aynen öyle mesaj atardım cevap gelmezdi sonra bi mesaj daha gelmezse başlardım bu sefer uzun çağrılara pazar günü de mesaj yazdım 2 cevap yazdı ondan sonra bi şey gelmedi bende bişey yapmadım :dilcikar:
sonra dün ne yapıyorsun diye mesaj attı işte yazmadım bişey
ilk zamanlarımızda hiç mesaj atmazdım aramazdım hep o arardı mesaj yazardı ama işte geçti o günler rol değiştirdik gibi bişey oldu ... :mymeka:
yazmayacam ama artık yokluğuna alışmaya başladım canım halen çok yansada :2:
ama istediğim gibi olmayana kadar tekrar devam bu ilişkiye..