• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok seviyordum ama sonu yoktu diye ayrıldık

öyle yapacam sınava çalışacam 1 haftadır hem ayrılık olayı hem sınavın ertelenmesi olayı derken kitap defter yüzü açmaz oldum. kendime yazık ediyorum ama varya şunuda söyleyim eğer ki ben sınavı kazanırım da bana barışalım derse asla barışmam onunla ama öyle para pul için yanaşacak kişide değil..

en azından 4 yılda ben onu böyle tanıdım burcu oğlaktı.biliyormusunuz

telefonu evde bırakmıştım kursta kafam dağılmasın diye sürekli mesaj varmı yokmu diye bakmamak için eve geldim ki bi mesaj: kimden iş bankası k.kartınızın borcu geldi ödeyin diyor sinir küpü alsanaalsanasmile oldum .telefonu kapatıcam ama

Oğlak erkeklerinden hiç hoşlanmıyorum. Evet biraz çıkarlarını düşünürler. Güvenmediğim bir burçtur oğlaksa direk kaçarım ben :D çok sevdiğini bilsemde uzaklaşırım...

oğlak burcunun bi çok özelliğinide barındırır kendisi ama ilk zamanlar hiç böyle değildi ya

ben mesela bi yere gitsem çarşıya filan hep onu düşünüp bişeyler almak isterdim çoğu zamanda alırdım param yettikçe ama o öyle değildi yiğenine bakardı,beşiktaş ürünleri kendine bakardı bilmem ne işte bana benim ona yaklaştığım gibi yaklaşmıyordu artık..

Okuduğum okulda bir oğlak arkdaşım vardı. beni sürekli beğendiğini söylerdi ve kız arkadaşı çok sevdiği sevgilisi vardı güyya.kızla çıkarken bize derid ben çok boş kalıyorum banna kız bulun derdi.. kızlara bakardı bana bile sen teşircisin demişti.ben kendimi savundum o zaman anlamını algılamamıştım. Biraz buluzumun yakası v şekilli renkli fosforlu şeyer giyiniyorum diye garip garip yorumlarda bulunurdu....... yani pislik insan ... Kızdan ayrıldı bana teklif etti bir de dedi ki kimse bilmesin.
Salak salak bana bakıyor konuşalım gelsene diye yanına çağırıyor okulda ki ark. söyüyordu beni beğendiğini ben hoşlanmıyordum ve rahattım sadece iltifat ediyor diyordum arkadaşımdı. 4 sene sonunda...Ama benim ondan hoşlandığımı düşündü saırım takıntı haline geldi şimdi düşman gibiyiz. nefret ettim yanii. O yüzden oğlak erkekleri bana uzak Allaha yakın olsun..

Bencil, cimri, sıkıcı , aldatmaya meyiili içe kapanık insan. Sığ düşünceli, demode, oğlak erkekleriii..

anladım canım yok bu öyle değildi çok geleneksel kafadaydı biraz ama sıkıcı muhafazakar değildi uyuşuyorduk ama işte siyasi olarak çok tartışırdık ben kıskançtım burcum akrep onunda fazla kızlarla alakası olmazdı ama kıskanırdım ben çok işte

eski sevgilisini kıskandırmaya çalıştı üstelik benimle kız zaten bei kıskanmaya başlamıştı... Ama ben sadece arkadaş gözüyle baktım. Hiç art niyetini sezmemiştim. Arkadaş olarak çok iyi ve düşünceliydi. Bİz 3 kız birde 1 erkek(bu şahıs) gezerdik.
Ama nerden bileyim beni takıntı haline getireceğini... 1 sınıfta kız ark.. tanıştı kız on sene ona dayanamadı ayrıldı çocuk bunalaıma girdi. Bunalımdan çıkınca bana sardı...

bütün oğlaklar mı böyledir hepsi çürük elma mı

insan sevdiği olunca konduramıyor be hacı her ne kadar bitmiş olsada...

bitti gitti ufalandı..

hayat bu kadar mutsuzluğu haketmiyorum be..

bıktım 1 gün mutlu 5 gün mutsuz olmaktan..

Kesinlikle bitir artık tamam eminim eski hatıralar canlanıyordu gözünde özlüyorsundur ve emin ol sana dahaa çooook yalvaracakk. bi katil muhakkaki olay yerine yeniden gelir. KESİNLİKLE ARKANA BAKMAAAA:olmaz:

bitirdim içimde diyorum ama eski anıları canlanıyor hep...

unutmak çok zor olacak biliyorum ben gözümü onda açmıştım..

allah tüm aşk acısı çekenlerin yardımcısı olsun..

kızlar kızlar bana ne yapıyorsun diye mesaj atmış sırnaşık şey

bişey yapmadım tabiki sizce nasıl davranmalıyım akannehir

canım belki de bu ara bişeyler gelişmiştir bilemiyorum ama beni kendi konumdan da takip ediyosun sanırım orada da yorumlarını görmüştüm..

benim anlamak 2.5 yılımı aldı ama bi gerçek var sen erkeklerin en kadar üstüne düşersen onlar o kadar geri çekiyorlar kendini..senin gibiydim ben de bi msj atardm cvp gelmezse hemen arkasından bi tane daha falan..iyice cevap yazmaz olurdu bi süre sonra..ve dedi ki bana bu konuyla ilgili konuşurken.." sen beni o kadar çok düşünüyorsun ki ben eminim bi yerlerde hiç bişey yapmadan duruyosun nie merak edeyim nie arayıp sorayım seni " dedi.

artık onu rahatsızlık derecesinde aramıyorum sormuyorum hatta hep ondan bekliyorum ilk adımı. ve eskiden saatler geçse arayıp sormayan adam şimdi sürekli sorar güzel sözler söyler.. ve en önemlisı beni kaybetmekten korkar...:nazar:

sanırım sen de bu tavsiyeler için biraz geç kalınmış gözüküyor..bu saatten sonra yapacağın şey kendini oyala gerekirse telefonunu sakla bişey yap ama arayan msj atan sen olma..bırak o düşünsün napıyo nerde diye.. ve inan düşünecekk merak edecekk seni..

4 yıl diyorsun bu o da sana alıştı o sure içerisinde..her gününü seninle geçirdi ayrılık onun için de kolay değildir mutlaka ama bunaldığı için belki şuan bu rahatlık iyi geliyodur..bırak dinlesin kafasını sonunda senin yokuluğunu anlayacak ve geri dönecek.. o güne kadar sabret bekle canım..bekle ki geri dönsün sana..azıcık sabırrakannehir

kızlar kızlar bana ne yapıyorsun diye mesaj atmış sırnaşık şey

bişey yapmadım tabiki sizce nasıl davranmalıyım akannehir

cevap vermeeeeeee sakınnnnnnnnnnnnnnn
kedinin fareyle oynadığı gibi oynar bunlar. tut kendini cevap yazma!!

inşallah çok geç kalmamışımdır :S

Back