cok pismanim cok utaniyorum cok seviyorum ;(

Sama kizamam bisey diyemem ama gercekten cok pismanim gece konusurken bi anda hersey basima dank etti ne kadar igrenc birak insanlarin Allah in dahi affetmeyecegi bi insan olduğumu anladim seni inandirmaya calisamam inanmazsin zaten ama cok pismanim

Ben seni tanimam etmem dogru olup olmadigida ,pismanliginda umrumda degil acikcasi ben konuda gecen olaylara yorum yaptim :))

Yasadiklarim icin utaniyorum ama karsimdaki kisiden degil Allah tan utanıyorum. AcIzlestim evet ama ona hem sinirliyim bana yalan söylediği icin ve kendini temiz gördüğü icin hem de ona bi anda asik oldum aklimdan icimden cikmiyo ;(

Kendini temiz seni kirli görmesi çok saçma. Temiz kız arıyorum diyen erkeklerden korkulur, kendileri her şeyi yaparlar, kirli diye tabir ettikleri kızları eğlence amacı olarak kullanıp, kendi yaptıklarını yapmayan kız ararlar. Böyle terbiyesiz, kendini bir şey sanan, kadına saygısı olmayan tiplerden uzak durmak lazım. Onlar iyiyi hak etmiyor, lütfen uzak durun ve onun için üzmeyin kendinizi, değmez.

Bir daha sevsende ölüp bitsende öyle tavizler verme hic kimseye ( sen taviz dediğin için öyle dedim içeriğini daha iyi bilirsin her ne anlamda kullandiysan)
Suçlu kimse yok bu durumda ikinizde karsilikli birşeyler yasamissiniz. Sana acikcada söylemiş adam asik olmak falan yok diye.
Destek al bir uzmandan en kısa zamanda. Daha fazla kullandırma kimseye kendini.

Ben artik yalnizligi sectim kimseye kendimi kabul ettiremem kimseden bunu isteyemem herkesten utanurum zaten beni kabul edecek insanin niyeti bellidir artik bunu yapamam ;(

Valla yaptıklarını bilmem de bu kadar arabesk konusan kendini acizleştiren bir insanı kabul etmezler bence.

Kendini temiz seni kirli görmesi çok saçma. Temiz kız arıyorum diyen erkeklerden korkulur, kendileri her şeyi yaparlar, kirli diye tabir ettikleri kızları eğlence amacı olarak kullanıp, kendi yaptıklarını yapmayan kız ararlar. Böyle terbiyesiz, kendini bir şey sanan, kadına saygısı olmayan tiplerden uzak durmak lazım. Onlar iyiyi hak etmiyor, lütfen uzak durun ve onun için üzmeyin kendinizi, değmez.
Ama vazgeçti soz verdi hatasinin farkina vardi yapmicam dedi bu yuzden ona hak vermeye calismak istiyorum ama gene de bana yalanlar söylemesi ve konusmada bana karsilik vermesi hep acabalarimi tetikliyo ;( gene de istedigi kisi ben degilim ama aklimdan atamiyorum onu ;(

Bir daha sevsende ölüp bitsende öyle tavizler verme hic kimseye ( sen taviz dediğin için öyle dedim içeriğini daha iyi bilirsin her ne anlamda kullandiysan)
Suçlu kimse yok bu durumda ikinizde karsilikli birşeyler yasamissiniz. Sana acikcada söylemiş adam asik olmak falan yok diye.
Destek al bir uzmandan en kısa zamanda. Daha fazla kullandırma kimseye kendini.
Ama goruntulu konusurken bunu demedi kendini rahat hisset dedi hem de daha cinsel seyler olmadaN. Oyle dusunen erkegin o..sudur dedi seni sevebilirim dedi zamanla belli olur herseu dedi seni coo mutlu etmek istiyorum dedi ;( ask yok diye de saka yaptim dedi gulucik koymadim diye niye bu kadar taktin dedi

Ben artik yalnizligi sectim kimseye kendimi kabul ettiremem kimseden bunu isteyemem herkesten utanurum zaten beni kabul edecek insanin niyeti bellidir artik bunu yapamam ;(

zorla degil tabik,
eger gerçekten karşına adam gibi biri çıkar seni severse
herşey boş hiçbişeyi önemesemez
ama niyeti ciddi degilse dedin gibi seni kullanır

Psikiyatrmdan randevu alamadim izinli galiba ama cok aci cekiyorum yaptıklarımdan dolayi insanlari degil zaten kendimi suçluyorum tovbe ettim zaten ama tepkileri hakli görüyorum ben de olsam aynilarini derdim ;(

Bak canim kardesim, burda suclu sen degilsin. Burdaki davranis bicimi senin kisiligin degil, olmak zorunda da degil. Boyle devam edersen ucuruma yuvarlanirsin.

Sen sevgi karsiliginda kendini kullandirmayi kabul etmissin. Sana bu zirvaliklari yaptiran bu sevgi acligi diyeyim. Bu bosluktan kurtulursan da normale donersin. Sevgi arayisinda yanlis tavizler veren ilk sen degilsin. 1 mg sevgi icin evli adamla olani da tanidim, kendine yapilabilecek en buyuk kotulugu yapip zamanini sonu olmayan bir is icin heba etti bence, neyse. Yani sonuca gelelim ki, ilgi sevgi acligi insani zirvalatabiliyor.

Sen kedi yavrusu gibi basini sokacak yer ariyorsun, karsindaki uyaniklar da bundan faydalaniyor, igrencligin boylesi. Burda seni elestirenleri cidden anlayamadim, burda zavalli durumda olan sensin. O erkek dediklerin de cidden midemi kaldirdi. Cesitli sebeplerle kendini kullandirmayi kabul etmissin, bundan daha acikli ne olabilir ? Burda onceki yorumlarda vurun kahpeye yapanlari, sana mustehak, sen pismanlik duyacak yapida biri degilsin , zevk amacli takilmissin vs, yazanlari kiniyorum, cidden zirvalamislar. Konunun icine cinsellik girince burdaki uyelerin beyni ucuyor resmen. Yazinin geri kalanini birakip, anafikri birakip, sadece cinsellige takilip laf ediyorlar. Sonra da sevgilin alacagini almis artik, kullanildin , sen pisman olamazsin vb zirvalar havada ucusuyor. El insaf yahu, bu yazidan "sen pisman olacak yapida degilsin" kanisi nerden cikar, kiz yaptiklarinin agirligina katlanamadigi yazmis, daha ne yazsin, pisman ve mutsuz iste. Konuda cinsellik olmasaydi, kiz, "sadece el ele tutustuk , ilgiye ac oldugumu anladi, egosunu tatmin etti sonra da gitti" yazsaydi, "vah canim vah erkekler boyle, dengesiz, kurtuldugun iyi olmus" vs yazardiniz yalan mi hatunlar?? Konuya cinsellik de ucundan girince icinizden seytan cikiyor. Psikolojisi bozuk oldugu belli bir genc kiza 2 dakikada soyunuyorsun yazip psikolojisini iyice gocurenleri tebrik ederim, aynen devam.

Bak kardes, herkes hata yapiyor. Sen saniyor musun ki kullanilan tek insan sensin? Burda 30 yasinda, 40 yasinda kadinlarin actigi konular var, acaba sevgilim beni maddi olarak kullaniyor mu diye, ac onlari oku.

Farkli bicimde olsa da, ben de kullanildim, asik oldum , gozum gercekleri kenara itti, sonra da elimde gelinligimle kaldim. Herifin biri benim canimi yakip egosunu tatmin etti. Ben de mutsuzum, ben de kabullenemiyorum. Guzel meslegim var, yuksek lisans mezunuyum , yakinda doktor da oluyorum ama bunlarin hicbiri kendimi baska birinin egosunun altina serip 2 yilimi ziyan etmeme engel olamadi. En kotusu de ne biliyor musun, rezil olduguma uzulmuyorum, askimi kaybettigime uzuluyorum. Yani akillanmadim, karsimdakinin 5 para etmedigi gercegi hala kafamda yer etmedi. Ama bak sen akillanmissin, ayni hatalara tekrar dusme.

Simdi kardes, sana gelirsek ailen mi ilgisizdi, ailenden mi sevgi gormedin ? Universite ortaminda yalniz, arkadassiz mi kaldin? Biri tarafindan terk edildikten sonra mi yalniz hissetmeye basladin, yoksa oncesinde de kotu hissediyor muydun? Bunlari otur dusun. Yaz tatili geliyor, git ailenle gecir, yalniz kalma. Bu zirvalara da sunger cek. Selametle kal, guclu dur. Beni boyle kabul edecek yazmaktan ve o kafadan da vazgec. Nedir yani, genelevde mi calistin? Basina bazi talihsiz olaylar gelmis, seni sevecek olan bu yaralarini da sarmali gerektiginde.

Son düzenleme:
Kullanmak ya da kullanildım diye bişey yok beden senin istemiş yapmışsın şimdi hata olarak görüyorsun ondan bu ofken zaten.gunahi da Allah ve senin arada olan bişey başka kimseyi ilgilendiren bir durum değil.

Ağır depresyon ve anksiyeteli ruh hali insana bir çok şeyi yaptırabilir lütfen psikolojik destek al.bundan sonra sıkıntılarindan kurtulmak için karşı cinsi seçme bunun için psikiyatristler ve psikologlar var.

Bazi kizlarin ozgur bir bireyim ayaklari hoslandiklari adamlarin onlara resti cekene kadar sanirim. Yaparken iyiydi simdi ne bu pismanim bilmem ne? Bir de okuyormussun da yuksek puanin varmis. Okuyorsunda sen kendini kisisel olarak gelistiremenissin. Kendi kararlarinin arkadasinda guclu duramiyorsun. Verdigin tepkiler cok sacma. Ne yaptiysan yaptin, demek ki birbirinize gore degilsniz. Zorla guzellik olmaz

Bu kadar arabeske baglamayin hayatınızı. İsteyip yapmışsınız adam sizden vazgecince aşık oldum sanıyorsunuz. Kaçan kovalanir psikolojisi bu. Ayrıca madem dini olarak pişman olmuşsunuz tövbe denen bişey var

onu atsam bile pismanliklarimi gunahlarimi atamam ;( artik böyle yaşamaya mahkumum

çevrene bir bak kaç kişi pirüpak temiz, sen niye elin adamına kendini bu kadar detayına kadar anlatıyorsun ki; ne yaşadınsa yaşadın, tövbeni etmişsin, pişman olmuşsun, arkasında dursana.
adamın daha ne olduğunu bile bilmeden bütün yaşadıklarını önüne serersen, kendini kullandırırsın. (senin tabirinle yazıyorum)
üzgünsün ama şu mübarek gecede kız kardeşine edisine büdüsüne de beddua etme.
onların konunla ilgisi yok.

Sama kizamam bisey diyemem ama gercekten cok pismanim gece konusurken bi anda hersey basima dank etti ne kadar igrenc birak insanlarin Allah in dahi affetmeyecegi bi insan olduğumu anladim seni inandirmaya calisamam inanmazsin zaten ama cok pismanim

Neden Allah'in seni affetmeyecegini dusunuyorsun? Nice gunahlar islemis insanlari affetmis Allah, seni neden affetmesin? Bunu ancak Allah bilir. Onun rahmeti boldur bir daha sakin Allah affetmez deme.

Psikologum izinde demissin, geldigi an hemen randevu yapmalisin. Ben seni yargilamam asla. Cok yakinimda birisi de gecmisinden cok pismanlik duyuyordu. Her gece agliyordu, Allah affetmeyecek diyordu. Beni bu sekil kimse kabullenmez diyordu. Ben hep yanindaydim ve onu hic yargilamadim hatta onunla birlikte agladim. Sonra sonra degistirdi kendisini. Kendisi dine yoneldi, erkeklere karsi mesafesini korudu. Hayata tutundu. Rabbim yuzune guldu, onu o sekil kabul eden birisiyle tanisti. Hic yalan soylemedi gecmisi hakkinda. Simdi evli, mutlu 2.cocuguna hamile.

Bunu niye yazdim, moral olsun diye. Hayatin sonlanmadi bitmedi. Lutfen rabbimin tove kapisi hep aciktir. Fakat sen de artik eskiyi eskide birakmalisin. Ben olsam facebook adresimi tamamen silerdim. Bir silkelen, bir dusun kendine gel. Cevrende durumunu acabilecegin sadik bir dostun yok mu? Icini acabilecegin? Seni yargilamayacak, sir tutabilen bunu sonra sana karsi kullanmayacak bir arkadasin?

Yahu kınamak haddım değil eleştirmiyorumda seni ama mantıklı ol biraz. Ciddi olan erkek karşısındaki kiz soyunsun orasını burasını göreyim diye zaten bakmaz. Senin kişiliğini tanımaya çalışır. Adam senden alacağını alana kadar blöf yapmış. Hala aşığım diyorsun kullanmış seni. Bunu yaparken de gözünü boyamak için süslü kelimeler kkullanmış. AAyrıca kardeşini falan neden karistiriyorsun ise. Yaptıysanız ilknizin gunahi kardeşimi vardı yanınızda. İlla bir ortak bulup onada bulastiracaksiniz sucu.

Bence öncelikle aldığın kararların arkasında durmayı öğren arkadaşım. Sonra bu temiz kız pis kız ayrımı nasıl iğrenç bir tabir ya!! :KK11::KK11: Yeni tanıdğın bir insana nasıl bu kadar koşulsuz güvendin ona da aklım ermedi ya neyse. Ne demek sanalda bir şeyler yapmak filan. Millet eşine güvenip böyle şeyler yapmıyor. Hem bu erkekler karşısında bu kadar savunmasız kalma durumunuzda yadırganası. Önce kendinize yeni bir sayfa açın. Kimseye de körü körüne güvenmeyin. Hemen her şeyinizi ortaya dökmeyin.

Ona taviz verdim buna taviz verdim.

Ama hep taviz vermissiniz hanfendi :KK53:

Bu aralar yok inancli namaz kiliyor zaten adamlari da moda oldu. Yok gunaha girmeni istemiyorumlar falan. Komik olmayin ya.

X