cok pismanim cok utaniyorum cok seviyorum ;(

onu atsam bile pismanliklarimi gunahlarimi atamam ;( artik böyle yaşamaya mahkumum

Allah beni affetmez demek şeytanın en pis hilesidir, dikkat et arabeske bağlıycam derken imandan çıkıcan. Senin Allah adına konuşma hakkın var mı ? Hani inanıyordun ona, inanç bunun neresinde ?? Acil yardım al, gerçekten iyi değilsin, temizlik dokunulmamışlıkla olmuyor, bazen bizim vesikalı tabir ettiğimiz insanlar içinde pırlanta taşıyor olur, sen Allah'ın kime ne ihsan ettiğini bilemezsin. Kızıyorum senin gibi gençlere, beyninizi bir sürü saçmalıkla yıkıyorsunuz, neyin varmış da kimse kabul etmeyecekmiş seni. Hem kabul etmek ne demek nasıl çirkin bir tabirdir o. Kadınsın sen, eşya değilsin bunu idrak et, kirli diye bir şey yoktur.

Ama vazgeçti soz verdi hatasinin farkina vardi yapmicam dedi bu yuzden ona hak vermeye calismak istiyorum ama gene de bana yalanlar söylemesi ve konusmada bana karsilik vermesi hep acabalarimi tetikliyo ;( gene de istedigi kisi ben degilim ama aklimdan atamiyorum onu ;(

Yalancı ve tutarsız birisi, siz samimi olup kendinizi ona açmışsınız ama onun yaptıklarında samimiyet yok. Kim bilir neler dönüyordur kafasında. Size değer vermeyen biri sizi istemiyor diye üzülmeyin, değer verecek kişiyi bulacaksınız nasılsa. O adam kim ki onun onayına veya sevgisine ihtiyacınız var? Gitsin kendine iyi aile kızı süsü veren kendisi gibi sahtekar birini bulsun. Siz de sizi gerçekten seven, değer veren, temiz-kirli diye sıfatlar yüklemeyen birini bulun.

Allah beni affetmez demek şeytanın en pis hilesidir, dikkat et arabeske bağlıycam derken imandan çıkıcan. Senin Allah adına konuşma hakkın var mı ? Hani inanıyordun ona, inanç bunun neresinde ?? Acil yardım al, gerçekten iyi değilsin, temizlik dokunulmamışlıkla olmuyor, bazen bizim vesikalı tabir ettiğimiz insanlar içinde pırlanta taşıyor olur, sen Allah'ın kime ne ihsan ettiğini bilemezsin. Kızıyorum senin gibi gençlere, beyninizi bir sürü saçmalıkla yıkıyorsunuz, neyin varmış da kimse kabul etmeyecekmiş seni. Hem kabul etmek ne demek nasıl çirkin bir tabirdir o. Kadınsın sen, eşya değilsin bunu idrak et, kirli diye bir şey yoktur.
Biliyorum haklisim aglayarak okudum yazini Allah razi olsun ama bana karsilik veren benlr ayni gunahi isleyen insamlar bile sen pissin ben seni istemem dokunulmamis kiz isterim demeye getirinve boyle düşünmekten kendimi alamiyorum cok günahkar hissediyorum kendimi ;( artik kimsenin yuzune bakamam ;(

Adama tanışır tanismaz gesmisindeki pişman olduğun yaşanmışlıkları ni anlatırsan eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş olursun. Ciddi olacak ta senden faydalanmaya kalkar.
Önce sen bir kendine saygı duy. Bi toparlan.

Yalancı ve tutarsız birisi, siz samimi olup kendinizi ona açmışsınız ama onun yaptıklarında samimiyet yok. Kim bilir neler dönüyordur kafasında. Size değer vermeyen biri sizi istemiyor diye üzülmeyin, değer verecek kişiyi bulacaksınız nasılsa. O adam kim ki onun onayına veya sevgisine ihtiyacınız var? Gitsin kendine iyi aile kızı süsü veren kendisi gibi sahtekar birini bulsun. Siz de sizi gerçekten seven, değer veren, temiz-kirli diye sıfatlar yüklemeyen birini bulun.
Haklisimiz ama biliyorum öyle biri olmayacak ben bunlari karsima cikan bi hayat kurmayi düşündüğüm insandan asla saklayamam asla yalan söyleyemem ama soyledikten sonra herkesin dusuncesi ayni olacak herkes ya kullanmak isteyevek ya da benle olamayacağını ;(

şu interneti birilerini bulmak için değil de bilgi amaçlı kullansanız daha iyi olur.Böylece şöyle oldu bunu yaptım pişmanım demezsiniz.Bence sen internetini komple kapat bidaha da kimseyle muhattap olma

Adama tanışır tanismaz gesmisindeki pişman olduğun yaşanmışlıkları ni anlatırsan eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş olursun. Ciddi olacak ta senden faydalanmaya kalkar.
Önce sen bir kendine saygı duy. Bi toparlan.
Evet ama kimseye yalan soyleyiyorum kendimi farkli biri gibi göstermiyorum bi ima ettiklerinde hayir yapmadım diye yalan söyleyemiyorum ;(

şu interneti birilerini bulmak için değil de bilgi amaçlı kullansanız daha iyi olur.Böylece şöyle oldu bunu yaptım pişmanım demezsiniz.Bence sen internetini komple kapat bidaha da kimseyle muhattap olma
Zaten artik kimseue yazamam elim gitmez ona bu kadar asikken kimsenin gunahina giremem daha cok mutsuz ve gunahkar olmaktan baska elime ne gecer ki

Ayrıca kimsenin namazına niyazina bakipta iyi kotu diye düşünme. O allahla arasındaki bir sey. Sana kotu olabilir. Kıstas olarak görme sakin.

Yasadiklarim icin utaniyorum ama karsimdaki kisiden degil Allah tan utanıyorum. AcIzlestim evet ama ona hem sinirliyim bana yalan söylediği icin ve kendini temiz gördüğü icin hem de ona bi anda asik oldum aklimdan icimden cikmiyo ;(
Canım sağlıklı düşünemiyorsun bence bir yardım al. YENİ BİR SAYFA AÇ. Allah'a sığın. Kendine bir şans ver. Kuyunun dibini görmeden çık

Haklisimiz ama biliyorum öyle biri olmayacak ben bunlari karsima cikan bi hayat kurmayi düşündüğüm insandan asla saklayamam asla yalan söyleyemem ama soyledikten sonra herkesin dusuncesi ayni olacak herkes ya kullanmak isteyevek ya da benle olamayacağını ;(
konuyu okuyamadım ama bu mesajına yazmak ıstedım.
şuraya sorsan kaç kadın çıkar biliyor musun bakire olmayan ve ilki olmayan adamla evlenen. hatta ''bakire misin'' sorusunu duymamış sadece sevgiyi önemseyip evlenen mutlu olan.

elbette ilki olmasını isteyecek erkekler de olacaktır sen de onlarla olmayacaksın. kendini kullandırma diye bir şey yok isteyip yaparsan sevişmiş olursun yapmak istemezsen de bitirir yoluna bakarsın.
lütfen bakış açını değiştir. sen dimdik durmazsan üstüne basıp geçen cok oluır

Tabii ki herkes o adam gibi düşünmeyecek. Sadece bu adama benzeyen adamlardan uzak dur yeter. Akıllı, mantıklı, böyle hastalıklı düşünmeyen pek çok erkek var. Sizi siz olduğunuz için sevecek bir erkek için bunlar geçmişte kalmış önemsiz ayrıntılar olacak emin olun. Ayrıca kendinize çok yükleniyorsunuz haksız yere. İnsanların ne hataları var, neler neler yapıyorlar ama onlar kendilerine sakladıkları, bosverdikleri için belli olmuyor. Fazla iyi niyetli ve hassas biri olarak kendinizi herkesten suçlu görüyorsunuz. Geçmiş geçmişte kaldı, ders alıp yeni bir sayfa açın ve bir kere yaşayacağınız bu hayatın tadını çıkarmaya bakın.

Bak canim kardesim, burda suclu sen degilsin. Burdaki davranis bicimi senin kisiligin degil, olmak zorunda da degil. Boyle devam edersen ucuruma yuvarlanirsin.

Sen sevgi karsiliginda kendini kullandirmayi kabul etmissin. Sana bu zirvaliklari yaptiran bu sevgi acligi diyeyim. Bu bosluktan kurtulursan da normale donersin. Sevgi arayisinda yanlis tavizler veren ilk sen degilsin. 1 mg sevgi icin evli adamla olani da tanidim, kendine yapilabilecek en buyuk kotulugu yapip zamanini sonu olmayan bir is icin heba etti bence, neyse. Yani sonuca gelelim ki, ilgi sevgi acligi insani zirvalatabiliyor.

Sen kedi yavrusu gibi basini sokacak yer ariyorsun, karsindaki uyaniklar da bundan faydalaniyor, igrencligin boylesi. Burda seni elestirenleri cidden anlayamadim, burda zavalli durumda olan sensin. O erkek dediklerin de cidden midemi kaldirdi. Cesitli sebeplerle kendini kullandirmayi kabul etmissin, bundan daha acikli ne olabilir ? Burda onceki yorumlarda vurun kahpeye yapanlari, sana mustehak, sen pismanlik duyacak yapida biri degilsin , zevk amacli takilmissin vs, yazanlari kiniyorum, cidden zirvalamislar. Konunun icine cinsellik girince burdaki uyelerin beyni ucuyor resmen. Yazinin geri kalanini birakip, anafikri birakip, sadece cinsellige takilip laf ediyorlar. Sonra da sevgilin alacagini almis artik, kullanildin , sen pisman olamazsin vb zirvalar havada ucusuyor. El insaf yahu, bu yazidan "sen pisman olacak yapida degilsin" kanisi nerden cikar, kiz yaptiklarinin agirligina katlanamadigi yazmis, daha ne yazsin, pisman ve mutsuz iste. Konuda cinsellik olmasaydi, kiz, "sadece el ele tutustuk , ilgiye ac oldugumu anladi, egosunu tatmin etti sonra da gitti" yazsaydi, "vah canim vah erkekler boyle, dengesiz, kurtuldugun iyi olmus" vs yazardiniz yalan mi hatunlar?? Konuya cinsellik de ucundan girince icinizden seytan cikiyor. Psikolojisi bozuk oldugu belli bir genc kiza 2 dakikada soyunuyorsun yazip psikolojisini iyice gocurenleri tebrik ederim, aynen devam.

Bak kardes, herkes hata yapiyor. Sen saniyor musun ki kullanilan tek insan sensin? Burda 30 yasinda, 40 yasinda kadinlarin actigi konular var, acaba sevgilim beni maddi olarak kullaniyor mu diye, ac onlari oku.

Farkli bicimde olsa da, ben de kullanildim, asik oldum , gozum gercekleri kenara itti, sonra da elimde gelinligimle kaldim. Herifin biri benim canimi yakip egosunu tatmin etti. Ben de mutsuzum, ben de kabullenemiyorum. Guzel meslegim var, yuksek lisans mezunuyum , yakinda doktor da oluyorum ama bunlarin hicbiri kendimi baska birinin egosunun altina serip 2 yilimi ziyan etmeme engel olamadi. En kotusu de ne biliyor musun, rezil olduguma uzulmuyorum, askimi kaybettigime uzuluyorum. Yani akillanmadim, karsimdakinin 5 para etmedigi gercegi hala kafamda yer etmedi. Ama bak sen akillanmissin, ayni hatalara tekrar dusme.

Simdi kardes, sana gelirsek ailen mi ilgisizdi, ailenden mi sevgi gormedin ? Universite ortaminda yalniz, arkadassiz mi kaldin? Biri tarafindan terk edildikten sonra mi yalniz hissetmeye basladin, yoksa oncesinde de kotu hissediyor muydun? Bunlari otur dusun. Yaz tatili geliyor, git ailenle gecir, yalniz kalma. Bu zirvalara da sunger cek. Selametle kal, guclu dur. Beni boyle kabul edecek yazmaktan ve o kafadan da vazgec. Nedir yani, genelevde mi calistin? Basina bazi talihsiz olaylar gelmis, seni sevecek olan bu yaralarini da sarmali gerektiginde.
Allah razi olsun ablacim icimi cok rahatlattin demeyi cok isterdim ama biliyosun gecmiyo bi dakkada ;( ama gene de çok cok tesekkur ederim ailemin yaninda okuyorum hep baskiyla buyudum ailemle aram iyi yalnız degilim ama hep baski yaptilar baskiya ragmen gene de yaptim yapacağımi annemi asla suclamiyorum annemi cok seviyorum o da bilemedi benim iyiligimi istedi ama arkadaşlarimla aram evet kotu bu sene hiç arkadaşım yok bi arkadasim yuzunden hepsi bana yuz cevirdi ve gidip sormadim neden böyle yaptınız diye kendimi iyice internetteki tanıştığım erkeklere bagladim ama bu sonuncu farkli abla cok farkli ben ona asik oldim nasil oldu ben de ınanamiyorum ama asik oldum. ;(

konuyu okuyamadım ama bu mesajına yazmak ıstedım.
şuraya sorsan kaç kadın çıkar biliyor musun bakire olmayan ve ilki olmayan adamla evlenen. hatta ''bakire misin'' sorusunu duymamış sadece sevgiyi önemseyip evlenen mutlu olan.

elbette ilki olmasını isteyecek erkekler de olacaktır sen de onlarla olmayacaksın. kendini kullandırma diye bir şey yok isteyip yaparsan sevişmiş olursun yapmak istemezsen de bitirir yoluna bakarsın.
lütfen bakış açını değiştir. sen dimdik durmazsan üstüne basıp geçen cok oluır
Psikolojik olarak cok kotuyum ona duydugum ask da bunlari dusunmeme sebep oluyo okudugum ayetler hadisler de beni bitirdi dibe vurdim ;(

Tabii ki herkes o adam gibi düşünmeyecek. Sadece bu adama benzeyen adamlardan uzak dur yeter. Akıllı, mantıklı, böyle hastalıklı düşünmeyen pek çok erkek var. Sizi siz olduğunuz için sevecek bir erkek için bunlar geçmişte kalmış önemsiz ayrıntılar olacak emin olun. Ayrıca kendinize çok yükleniyorsunuz haksız yere. İnsanların ne hataları var, neler neler yapıyorlar ama onlar kendilerine sakladıkları, bosverdikleri için belli olmuyor. Fazla iyi niyetli ve hassas biri olarak kendinizi herkesten suçlu görüyorsunuz. Geçmiş geçmişte kaldı, ders alıp yeni bir sayfa açın ve bir kere yaşayacağınız bu hayatın tadını çıkarmaya bakın.
Cok tesekkur ederim ama su an asik oldugum hatta ilk defa asik oldugum insan o oldugu icon onun boyle dusunmesine kayitsiz kalamiyorum kendimi suçluyorum ;(

Bölümün ne çok merak ettim?
Hatalarımızdan ders alıp yeniden başlamak zorundayız hayat devam ediyor.
Bir kaç yıl kimseyle olma doktora git arkadaşlık kur onlar seni sevsin..
Biri sen ona taviz verdiğin için sevsin ister misin nasıl bunları düşünürsün..En azından pişman olman için Allah sana şans vermiş. Kötü bir kalbe sahip olsan belki pişmanlık duymazsın.Bu pişmanlığı değerlendirip tertemiz bir sayfa açmalısın. İnternetten temiz insan çıkmaz mı çıkabilir insan her yerde.. Yalnız gerçekte tanıdığın bir insanla olursan işler bu şekilde yürümez kendine engel ol ve bırak internet hayatını insan 1 hadi bilemedin 2 aynı hata yapar..

Evet ama kimseye yalan soyleyiyorum kendimi farkli biri gibi göstermiyorum bi ima ettiklerinde hayir yapmadım diye yalan söyleyemiyorum ;(

İşte tam bu sırada o ima eden erkek ile iletişimi kesmek en doğrusu. Ben öyle bir şey yaşamadığın halde bekaret konusunu ima eden biri olunca direkt soğuyorum, ardından hak ettiği cevabı veriyorum ve iletişimimi kesiyorum. Böyle basit hesaplar yapan adamlarla işiniz olmasın sizin de.

Yahu kınamak haddım değil eleştirmiyorumda seni ama mantıklı ol biraz. Ciddi olan erkek karşısındaki kiz soyunsun orasını burasını göreyim diye zaten bakmaz. Senin kişiliğini tanımaya çalışır. Adam senden alacağını alana kadar blöf yapmış. Hala aşığım diyorsun kullanmış seni. Bunu yaparken de gözünü boyamak için süslü kelimeler kkullanmış. AAyrıca kardeşini falan neden karistiriyorsun ise. Yaptıysanız ilknizin gunahi kardeşimi vardı yanınızda. İlla bir ortak bulup onada bulastiracaksiniz sucu.
anlıyorum seni ama eger kendini gunahsiz goruyorum diyosan yaptiklarimda bisey yok diyosan insallah kardesin yasar ayni seyi dedim cunku yalan soylemesi ve bana pis gozuyle bakip bu yuzden benle olmayacagubi söyleyip kendini korumak temiz biriyle evlenmek istedigini soylemesi cok agrima gitto ;(

X