Cok özlüyorum .

Yesyess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
2.148
7.466
32
Yıllardır arkadaş olduğum biri vardı , hep en yakınımdaydı . Zor dönemlerimde hep arardı . Ama her zaman verdiği sözleri tutmazdı yapacağım dediklerini yapmazdı bende ona güvenir sonra ortada kalırdım .
En son geçen sene çok kötü zamanlar geçirdim . Bi gün aradim ağlamaktan boğulmak uzereyim ; bu hallerine bile tanık oldu. Bu arada arkadaşım erkek.

Daha sonraki dönemlerde bir gün elimi incittigimde dikiş gerekir mi bakalım dedim bakmak istemedi ve bana şey dedi " yesyess sana karşı farklı bir merhamet besliyorum , bakmak istemiyorum , canının acıdıgini görmek istemiyorum " bu konu öyle kapandı gitti.
daha sonraki zamanlarda bir para mevzusunda beni yine ortada bıraktı . Basit bir seydi ama son noktaydı .
Bende ona açıkça yazdım ' hep böyle yapıyorsun çok ofkeliyim sana , bana biraz deger veriyorsan bu şehre geri döndüğümde ararsın görüşürüz(15 gün sonra dönecektim) şu mesaja cevap yazma , yazsan bile anlamayacak kadar kirginim ' oda sadece özür dilerim yazdı.
Ve bir daha konuşmadık hiç aramadı beni . Bir dönüm noktam oldu o günde

n sonra büyük bir başarı kazandığım, o zaman tebrik etti .. sureci uzaktan bir yerden takip etmis ,bende teşekkür ettim .
Ama çok özlüyorum . Sen neden aramıyorsun derseniz hislerim değişti .
Direkt hoşlanmak diyemiyorum ama sımsıkı sarılmak istiyorum artık . Biz 5 6 sene tokalasmamisizdir bile animsamiyorum hic .
Ve artık onunda böyle şeylere kayıtsız kalamayacağını düşünüyorum .
Sonrası bizim için korkunç olur. Dünyamız tamamen farklı , tamamen .
Aynı şeyi yaşadım sonu korkunç bir yere çıkıyor.
Ama özlüyorum. Gerçekten özlüyorum.
Dağınık yazdığım için özür dilerim . Bu aralar çok duygusalım sanırım, üzüldüm ve paylaşmak istedim .
Hepinize güzel günler diliyorum

Güncelleme; aradim 💚 bana yazdigin mesaja çok üzüldüm sana zarar verdigimi , hayatında olmamın iyi olmadığını hissettim o yüzden uzak durdum dedi . Ve yakınlaştik. Olan oldu yani , sonrasında da henüz konuşmadık. bundan sonra ne olacağını bilmiyorum ama çok mutluyum
Hayatımda ilk defa bir ilişkide kendimi güvende hissediyorum.

Edit : her zaman verdiği sözü tutmazdi derken , soz tutmama olayı değil sürekli yaptığı . Kelimeleri tam doğru kullanamamışım, özür dilerim .
6 yılda 4 5 kere sözünü tutmayıp beni ortada bıraktı.

Son düzenleme:
Yani insan bu kadar iyi anlasirken neden gorusmez diye dusundum okurken.

Yorumlarini begendigim uyelerdensiniz gayet mantiklisiniz ama is biraz karisik sanirim ya da bana oyle geldi. Bazen de olaylari karmasik ve zor yapan biz insanlariz diye dusunuyorum. Hayat kisa ve hayati bu kadar zorlastirmak dogru gelmiyor bana.

Yani insan bu kadar iyi anlasirken neden gorusmez diye dusundum okurken.

Yorumlarini begendigim uyelerdensiniz gayet mantiklisiniz ama is biraz karisik sanirim ya da bana oyle geldi. Bazen de olaylari karmasik ve zor yapan biz insanlariz diye dusunuyorum. Hayat kisa ve hayati bu kadar zorlastirmak dogru gelmiyor bana.
Duygusal şeyler besliyorum diye düşünüyorum . Sarılmak istiyorum , sarıldıkça artacak her sey . Biz arkadaş olarak iyiyiz ama bütün dünya görüşümüz farklı . Herhangi bir duygusal ilişki beni mahveder .artık onunla arkadaşlık dengemi koruyamayacağımi
düşünüyorum
Bu arada teşekkür ederim ne kadar incesiniz .

Şu siralar duygusal bir bosluktasiniz inam insan hiç aramayacagi ozlemeyecegi birini dahi gormek istiyor bir nevi destek kuvvet gibi
Bu kişiyle dunyalariniz tamamen farkliymis işin sonunda size üzüntü vericek belli o yüzden şu ölü topragini ustunuzden atin ve bambaşka bir alana yönelin zihniniz ilginiz dağılsın derim
Zor günler.hic gecmeyecek gibi gelir.ama geçicek hayatta en önemli şey sağlık cidden gerisi teferruat
Simdi oğlumun derisinde bir döküntü başladı onun pesine düştük bilmiyorum ne olucak evladim 3 yaşında başına gelmeyen kalmadi ama inamiyorum iyi olucak dua ediyorum siz de.kendinize inanin sagliginiz keyfiniz yerinde olsun gerisi bi sekilde hallolur

Duygusal şeyler besliyorum diye düşünüyorum . Sarılmak istiyorum , sarıldıkça artacak her sey . Biz arkadaş olarak iyiyiz ama bütün dünya görüşümüz farklı . Herhangi bir duygusal ilişki beni mahveder .artık onunla arkadaşlık dengemi koruyamayacağımi
düşünüyorum
Bu arada teşekkür ederim ne kadar incesiniz .

Arkadaslik iliskinizde de verdigi sozleri tutmadigindan ve sizi ortada biraktigindan bahsetmissiniz bilemedim.
Belki de zor bir donemden geciyorsunuzdur ve duygusalsinizdir bu sebeple boyle hissediyordunuzdur diye de dusunmedim degil.:)

Arkadaslik iliskinizde de verdigi sozleri tutmadigindan ve sizi ortada biraktigindan bahsetmissiniz bilemedim.
Belki de zor bir donemden geciyorsunuzdur ve duygusalsinizdir bu sebeple boyle hissediyordunuzdur diye de dusunmedim degil.:)
Evet ama hepsi affedilecek basit şeylerdi . O yüzden o mesajı attım . O özür diledikten sonra hic aramadı ..
Normalde beni hep o arar . Yanı görüşmeme nedenimiz aslinda onun tercihi .
Neden olduğunu bilmiyorum . Bana çok deger verirdi. Ben kendi aramama nedenimi anlattım size.

Seninki biraz arkadaş bağımlılığına dönmüş gibi. Ama aslına bakarsam adamın seni pek de önemsediği yok. Bence böylesi daha iyi. MAdem uzaklaştın, tamamen hayatından çıkarman daha mantıklı..

Şu siralar duygusal bir bosluktasiniz inam insan hiç aramayacagi ozlemeyecegi birini dahi gormek istiyor bir nevi destek kuvvet gibi
Bu kişiyle dunyalariniz tamamen farkliymis işin sonunda size üzüntü vericek belli o yüzden şu ölü topragini ustunuzden atin ve bambaşka bir alana yönelin zihniniz ilginiz dağılsın derim
Zor günler.hic gecmeyecek gibi gelir.ama geçicek hayatta en önemli şey sağlık cidden gerisi teferruat
Simdi oğlumun derisinde bir döküntü başladı onun pesine düştük bilmiyorum ne olucak evladim 3 yaşında başına gelmeyen kalmadi ama inamiyorum iyi olucak dua ediyorum siz de.kendinize inanin sagliginiz keyfiniz yerinde olsun gerisi bi sekilde hallolur
Dilerim hic bir şey çıkmadan artık kolaylıkla güzellikle buyur bebeginiz .
Ince yorumunuz için çok teşekkür ederim

Seninki biraz arkadaş bağımlılığına dönmüş gibi. Ama aslına bakarsam adamın seni pek de önemsediği yok. Bence böylesi daha iyi. MAdem uzaklaştın, tamamen hayatından çıkarman daha mantıklı..
Beni önemsemediğini nasıl çıkardınız anlayamadım .

Evet ama hepsi affedilecek basit şeylerdi . O yüzden o mesajı attım . O özür diledikten sonra hic aramadı ..
Normalde beni hep o arar . Yanı görüşmeme nedenimiz aslinda onun tercihi .
Neden olduğunu bilmiyorum . Bana çok deger verirdi. Ben kendi aramama nedenimi anlattım size.

Ortada cozulmeyecek bir sey yoksa kimin aradiginin bir onemi olmamali diye dusunuyorum. Enerjiye inanirim ve bu duygulariniz da bos yere boyle degildir, belki o da dusunuyordur. Ay cok romantik oldum bu gun :))) bence siz arayin ya ne kaybedersiniz ki?

''Ama her zaman verdiği sözleri tutmazdı yapacağım dediklerini yapmazdı bende ona güvenir sonra ortada kalırdım . ''
Size önem vermediğini kanıtlamak için başka ne yapması gerekli acaba ??

Hic bir seyi yasamadan bilemezsiniz... Birde o da sizden hoslaniyor mu sizce yoksa sadece deger verdigi bi arkadaşı mısınız ?? Bence icinizden geldigi gibi davranın derim hayat çok kısa ve ilerde keşke demek en büyük pişmanlık zaten eskisi kadar iyi degil aranız arkadaşınızı kaybedersiniz desem... Dernersiniz olmazsa biraz aci bile cekseniz ilerde aklınızda takıntı olmaz... Yıllar snr biri ile olsaniz bile onunher gördüğünüzde acaba onunla nasıl olurduk dersiniz kendinize haksızlık etmeyin 🌹

Ortada cozulmeyecek bir sey yoksa kimin aradiginin bir onemi olmamali diye dusunuyorum. Enerjiye inanirim ve bu duygulariniz da bos yere boyle degildir, belki o da dusunuyordur. Ay cok romantik oldum bu gun :))) bence siz arayin ya ne kaybedersiniz ki?
Arkadaşlık dengemi koruyamam artık. Bu ikimiz içinde kırıcı olur.

Dilerim hic bir şey çıkmadan artık kolaylıkla güzellikle buyur bebeginiz .
Ince yorumunuz için çok teşekkür ederim
Inşallah çıkmaz sen diye hitap edicem ama vizyonu olan ufku açık akıllı bir kadınsın benim icin boyle kadınlar hep idoldur
Şimdi sonunu gördüğün bir iliskiye bodoslama dalmak ilerdr seni çok daha fazla üzecek emin ol
O yüzden ister yüz ister örgü ör ne yaparsan yap bu ama bu yaşadığın zor sürece bir yara.daha asla ekleme ayarlarini bozma kisaca:KK54:

Hic bir seyi yasamadan bilemezsiniz... Birde o da sizden hoslaniyor mu sizce yoksa sadece deger verdigi bi arkadaşı mısınız ?? Bence icinizden geldigi gibi davranın derim hayat çok kısa ve ilerde keşke demek en büyük pişmanlık zaten eskisi kadar iyi degil aranız arkadaşınızı kaybedersiniz desem... Dernersiniz olmazsa biraz aci bile cekseniz ilerde aklınızda takıntı olmaz... Yıllar snr biri ile olsaniz bile onunher gördüğünüzde acaba onunla nasıl olurduk dersiniz kendinize haksızlık etmeyin 🌹
Sizce o söylediği sana farklı bir merhamet besliyorum ne demek , ben oda dengesini kaybettiği için aramadığını düşünüyorum ama net bilemem tabiki.

Adam da senden hoşlanıyor ve o da bu işin olamayacağını düşünüyor. ( farklı düşünce yapısında olduğunuz için). Şimdi üzülmek, sonrasında üzülmekten daha iyi.

Sizce o söylediği sana farklı bir merhamet besliyorum ne demek , ben oda dengesini kaybettiği için aramadığını düşünüyorum ama net bilemem tabiki.
Arkadaşlık kavramının aşka doğru kaydığını düşünüp uzaklaşmış olabilir mi?

X