Çok önemli lütfen bakın

Yani her gün ilk sene sevişilmiycekse ne zaman sevişilcek bilemiyorum. Tabi ki ilerleyen yıllarda zaman zaman sıklaşır zaman zaman seyrekleşir ama ben herkesin ortalama ilk yıl hergün seviştiğini düşünürdüm
Ee yaniii bi zahmet öyle olsun bacım anlamıyo bunlsr 😂😂

Aynı aynı 😂😂😂 eşimde karşı koltukta adam anlamadı ne olduğunu, bana da anlat diyor ne diyem 😂
Benimki de yanımda oyun oynuyor kıkır kıkır gülüyorum ekrana bakıyor anlamıyor da garibim 😄

1 yıldır her gün aralıksız ve sürekli orgazm mı? vay anasını sayın seyirciler libidonuz ve ateşiniz sönmesin maşallah😂🐇
Başlığın altındaki herkes de pek şenlikmiş 😁

sorununuz yüksek ihtimalle ph asidite de barındırdığı için sıvılar tahriş edip deriyi pul pul da döküyo olabilir. sudocream kullanabilsiniz.

1 yıldır her gün aralıksız ve sürekli orgazm mı? vay anasını sayın seyirciler libidonuz ve ateşiniz sönmesin maşallah😂🐇
Başlığın altındaki herkes de pek şenlikmiş 😁

sorununuz yüksek ihtimalle ph asidite de barındırdığı için sıvılar tahriş edip deriyi pul pul da döküyo olabilir. sudocream kullanabilsiniz.
Siz de mi Jinekologsunuz acaba ?

Merhaba hanımlar 1 yıllık evliyim ve aktif sex hayatımız var yani adet günlerim hariç onun dışında hergün yapıyoruz diyebilirim ama şöyle birşey var ilişki sırasında kendime ya da eşimib penisine fokunduğumda böyle pütür pütür beyaz beyaz şeyler geliyor elime bazen de böyle yatakta fışkırmış şekilde buluyorum onun zevkten olduğunu düşünüyorum ama böyle pul pul dökülmüş şekilde de de buluyorum bu ve diğeri beni çok düşündürüyor bazen eşimin penisinin altında birikmiş şekilde beyaz beyaz görüyorum eşimde görüyor utanıyorum bu neden oluyor bunu nasıl kesebilirim
Keselenin.

X