Çok önemli lütfen bakın

ayyuc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
49
22
Merhaba hanımlar 1 yıllık evliyim ve aktif sex hayatımız var yani adet günlerim hariç onun dışında hergün yapıyoruz diyebilirim ama şöyle birşey var ilişki sırasında kendime ya da eşimib penisine fokunduğumda böyle pütür pütür beyaz beyaz şeyler geliyor elime bazen de böyle yatakta fışkırmış şekilde buluyorum onun zevkten olduğunu düşünüyorum ama böyle pul pul dökülmüş şekilde de de buluyorum bu ve diğeri beni çok düşündürüyor bazen eşimin penisinin altında birikmiş şekilde beyaz beyaz görüyorum eşimde görüyor utanıyorum bu neden oluyor bunu nasıl kesebilirim

Merhaba hanımlar 1 yıllık evliyim ve aktif sex hayatımız var yani adet günlerim hariç onun dışında hergün yapıyoruz diyebilirim ama şöyle birşey var ilişki sırasında kendime ya da eşimib penisine fokunduğumda böyle pütür pütür beyaz beyaz şeyler geliyor elime bazen de böyle yatakta fışkırmış şekilde buluyorum onun zevkten olduğunu düşünüyorum ama böyle pul pul dökülmüş şekilde de de buluyorum bu ve diğeri beni çok düşündürüyor bazen eşimin penisinin altında birikmiş şekilde beyaz beyaz görüyorum eşimde görüyor utanıyorum bu neden oluyor bunu nasıl kesebilirim
1 yıldır her gün sex yaptığına emin misin 😁
Konu şaka olsun lütfen 👎

1 yıldır her gün sex yaptığına emin misin 😁
Konu şaka olsun lütfen 👎
Valla değil ikimizinde libidosu çok yüksek yani her an birbirimize yükselebiliyoruz 😂😂😂 sadece eğer evimiz müsait değilse ya da uzun süre bir yere kalmaya gidiyorsak orda 2 3 günde bir o da nadiren 😂😂

1 yıl her gün mü ohaa şaka mı buu 🤣🙄🙄😳😳 zevk suyu falan akıyor o kurumuştur mastürbasyon yaparken bende de bazen öyle beyaz parça oluyor normaldir o. İyicee temizleyin geçer gider

X