Çok mutsuzum çok bunaldım( yine komşu teyze)

Gerçekten öyle ilk başta üzülüyordum, gerçekten evimden soğumuştum halbuki ne kadar severek almıştık.. şu cümleniz gerçekten kafamda bir çok şeyi hem de bir çok kişiye karşı netleştirdi "saygı istenilmez hak edilir" çok doğru.. biraz ailemden dolayı da böyle davranıyorum annemi görseniz herkes melek gibi diyor anneme bizide o yetiştirdi. aman kızım büyüklerine saygılı ol, aman kalp kırma, aman o senden büyük, aman şu aman bu.. bu konuda anneme kızıyorum biraz.. bundan sonra elimden geldiğince böyle durumlarla karşılaştığımda bu cümleyi getirilcem aklıma. Ama şöyle bir şey var mesela siz bana hayır de falan diyorsunuz ya, işte tavrını belli et diye.. ben bu seferde sizin gibi güzel güzel söyleyemiyorum çok doluyorum birden patlıyorum o zamanda ağzımdan çok kötü sözler çıkıyor. Kırmaktan korkuyorum dediğim buydu aslında. Sanırım mahallede bilinen bir teyze. Ama onun böyle olmasida herhalde terslene terslene beslenmeye alışmış yüzsüzleşmiş iyice.. inanın çocuğu istemedi teyzeyi korona var gelme yanıma dedi. Buda gelip bana anlatıp ajitasyon falan yaptı. Çok acıyçtasyon yapıyor insanlara.. bunu da ilgilenmemiz için yaptığını aslında çok belli ediyor. Böyle biri işte..yine uzun oldu biraz kusura bakmayın

Hepsini okuyamadim ama yine suc sizde, kizmayin boyle dedim diye. Net olun, direkt soyleyin teyze bi git Allah askina acmayin kapiyi, kovun evden gerekirse ya.

Bütün yazdıklarınızı okuyamadım, geçen günkü konunuzu hatırlıyorum göbeği ile ittiren teyzeyi. Yapacağınız şey çok basit. Teyzecim korona sebebiyle eve kimseyi almıyorum bence sen de alma diyebilirsiniz. Zaten yalan da değil ben eve konu komşu almıyorum ailemle görüşüyorum sadece. bunu söylemek çok normal değil mi hem.

ıste o patlamanız da cok normal ıce ata ata ne olacak ya boyle olur tabı ınsan sinir hastası bıle olur bu sekılde
o yuzden bı yerden baslamak gerekıyor konusmaya eger ılk sert tepkı patlamanız bıle olsa varsın olsun herseyın bır ılkı vardır :)
hatta ılk tepkınızde emınım oyle demesemıydım uzulmusmudur yok yok ıyı dedım ya keske boyle olmasaydı gıbı degısık hıslerınız olacak 2 gun boyunca dusuneceksınız ve karsılastıgınızda kendınızı sankı suc ıslemıs gıbı kotu hıssedeceksınız cunku eskıden ben hıc hayır dıyemez asla çat çat konusamazdım ben varya sokakta su bıle ıcemezdım utanırdım oyleyken boyle oldum nıye cunku bır noktada ezılmeye oyle bır doydum kı bırgun bır yeteeeer dedım baktım aa ben yeter dıye bagırınca farkedıldım ? hepsı bu muymus bu kadar basıtmıymıs ya dedım o gunden berıdır boyleyım ıste benı hayat bu noktaya getırdı :)

bu yumusak yuzlulugunuzle sıze ıstemedıgınız her seyı yaptırırlar sırf aman kırılmasınlar uzulmesınler dıye yapmak ıstemedıgınız seylerı yaparsınız yorar bıktırır amaaan ne zor seyler butun bunlarla ugrasmak daha zor hayır demek daha kolay

bırde tum bunların yanı sıra kımseyı memnun da edemezsınız oyle de memnun olmazlar boyle de barı kendınızı yıpratmayın bu sekılde dusune dusune aştım bende

Filmi izledim eğer bu filmi yan komşumla tanışmadan önce izleseydim daha çok gülerdim eminim güzeldi ve gerçekten benziyor bizim hikâyemize..
[/QUOTE]
Beğenmene sevindim senin konuna gelincede net ve keskin olmak iyidir herkonuda hatta kırılan kırılsın yoksa siz yıpranırsınız mizac olarakta ciddi dur. Eşinle de olabildiğince muhattap etme .O çalışır ilgilenemez yorgun başı ağrıyor vs. Allah yardımcın olsun

Filmi izledim eğer bu filmi yan komşumla tanışmadan önce izleseydim daha çok gülerdim eminim güzeldi ve gerçekten benziyor bizim hikâyemize..
Beğenmene sevindim senin konuna gelincede net ve keskin olmak iyidir herkonuda hatta kırılan kırılsın yoksa siz yıpranırsınız mizac olarakta ciddi dur. Eşinle de olabildiğince muhattap etme .O çalışır ilgilenemez yorgun başı ağrıyor vs. Allah yardımcın olsun
[/QUOTE]
Teşekkür ederim

hatta ılk tepkınızde emınım oyle demesemıydım uzulmusmudur yok yok ıyı dedım ya keske boyle olmasaydı gıbı degısık hıslerınız olacak 2 gun boyunca dusuneceksınız
Vallahi aynen öyle oluyor ama artık ne olursa olsun tavrımı netleştiricem bu sayfadan sizden ve diğer arkadaşlarımdan çok şey öğrendim iyi niyet zannettiğim çoğu şeyin aslında kaba bir tabirle enayilik olduğunu öğrendim. Teşekkür ederim her birinize

Teyzeyi boğasım geldi.

Eşiniz yöneticilikten istifa etsin. İşlerim yoğun, uğraşamam, bitti.

Siz de normal zamanda da dışarda ayakkabı bırakmayın lütfen. En sevmediğim şey.

bende gün gün bakacağım neler olduğuna :) yazın muhakkak

eşiniz de defteri gitsin direk amcaya versin eşimle kötü olduk asla istemiyor vs desin
Eşimle konuştuk binalara konuşucaz eşim bir yıl yapicak binadaki başka birine devredecek bir yıl sonra o arada bir Daha kimse ilgilenmez diye çatıyı yaptıralım diyor binadakilerlede konuşucaz iletişime sınırlama getireceğiz mümkün olduğunca insanlarla minumum görüşeceğimiz şekilde ayarlıycaz herşeyi.. bu hafta ya da önümğzdeki hafta garajda falan toplantıya çağıracağız herkesi bir sorunları olduğunda da zırt pırt kapıya gelmemelerini aidatları bizim ayın belli bir tarihinde tıplayacağımızı falan söyleyeceğiz böyle bir sene idare edicez mecburen yoksa bzden başka kimse ilgilenmez çatı ile bu konuya böyle bir çözüm bulduk teyzeyede kapıyı açmıycam sorarsada kapıda falan yakalayıp görüşmek istemediğimi onun yaşıtı olmadığımı söyleyeceğim konuşma uzarsa ve ısrarcı olursada bizi rahatsız etme şikayet ederim diyeceğim..

Siz hayır demeyi öğrenmelisiniz. Bir film vardı bay evet diye ona mı özendiniz ne. Ama ben diyim böyle yumuşak yüzlü olmaya devam ederseniz bu teyzede bu yüzsüzlük varken daha çok kapını çalar. Bildiğin taciz ediliyorsunuz ve farkında değilsiniz.

inşallah (teyze hakkında) bu söylediklerinizi yapabilirsiniz

Rahatsız edilmek istemiyorum de kapat kapıyı yüzüne en temizi.
Bazıları ondan anlıyor

Ayy bu anlattığınız teyzenin 2 farklı versiyonunu tanıyorum ben kvnin komşuları. Versiyon 1 kapıyı açık görür kendi evi gibi girer çıkar, mutfağa girer yemek yer, ikram sunarsınız beğenmez, gelir oturur saatlerce gitmez, tüm mahallenin dedikodusunu yapar. Versiyon 2de hayır demekten asla anlamıyor. Hayır dersen ya niye ama yapıversen nolcak, hadi lütfen nolur diye diye insanı çileden çıkarıyor. Kv den malzeme ister kv verir, kendisi kimseye bişey vermez. Kv ve görümceye tembihliyorum istemiyorsanız yapmayın, vermeyin malzeme diye, çok ısrar ediyormuşta laftan anlamıyormuş, bunlarda bıktıkları için yapıyorlarmış. Siz hayır diyemedikçe hayır demediğinizi görüp hep bir tık daha fazlasını isteyecek bu teyze. İstemediğimiz hiçbir şeyi yapmayın. Hayır demedikçe tepenize çıkar böyle insanlar. Evinizde olmasından hoşlanmıyorsanız da kovun, kibarlık falan anlamaz bunlar. Bazen ufak bir cinnet herşeyi çözerAllah yardımcınız olsun, ben teyzeyi okurken yoruldum valla

Sağolun vallahi anlamıyorlar kovulmalara doyamıyorlar gençtir ben alınganlık etmeyim diye mi düşünüyorlar acaba kestiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…