Çok mutsuzum çok bunaldım( yine komşu teyze)

komsu teyze sızı nasıl anlamıyorsa sızde bızı anlamıyorsunuz
acmayın kapıyı aksam esınız acarsa acar kendı muhattap olur sız acmayın zılı sokun ?
bakın eve almamayı basarabılmıssınız sıze soylemıstım o oluyorsa buda olur sızın elınızde
Ben açmayacağımı zaten konuda yazdım anlamıyorsun ne ya bir de bu çıktı siz okuduğunuzu anlıyo musunuz zaten orada yazıyor açmayacağım diye.

Apartman defterini kadinin eline zorla ver, yonetici sen ol biz istemiuoruz, bundan sonra da bizi asla rahatsiz etme, seninle gorusmek istemiyoruz de olsun bitsin. Kinse kimseyi zorla yonetici yapamaz.

Ben açmayacağımı zaten konuda yazdım anlamıyorsun ne ya bir de bu çıktı siz okuduğunuzu anlıyo musunuz zaten orada yazıyor açmayacağım diye.
Konunuza benzer bir film vardı aklıma o geldi izleyin isterseniz ismi "Duplex" 😊

valla haklısınız ...ama bütün bunlara rağmen nasıl bir cinnet çıkarmiyorsunuz doğrusu merak ettim ...bir cinnet herşeyi çözer derler...kapıma gelme diye ortalığı ayağa kaldirabilirsiniz ..gerçekten gelmez artık...eşinde bunlara rağmen hala kadinla gorusurse onla da küsün , sakin bana dokunma git o teyzenin yanında dur falan deyin gunlercr surdurun bunu ...o da çekebilir kendini...bukadar da olmazki canım okadar tartışmaya rağmen yine teyz nin yanına gidiyor bu da işin çok tuhaf bir tarafı

Malesef taşınamayız 😔 9 yıl daha bıradayız kredi ödüyoruz yoksa bende çok isityorum taşınmak.. ama sizde normal komşularınıza böyle davranıyosunuzdur o bahane edince anlıyodur ne alemi var kanlı bıçaklı olmanın bahane ürettikçe düşer yakamdan diye düşğndüm ama illallah ettirdi.. zorla yüzyüze bakamayacak hale getiriyor..

Kirmamak için ugrasmak yerine eşinizle sacma sapan seylerden küs olmamak icin kapiyi acin ve bir daha kadini gormek istemediginizj ve esinizin de yoneticilik isini yapmayacagini kendinizin izin vermedigini söyleyin. Ne var hep erkekler mi kadinlar uzerinde otoriter yaniii. Siz safinizi belli edin defter midir nedir verin eline teyzenin sizin yüzünüzden huzurumuz kaçıyor gelmeyin deyin kapatin kapiyi bu ne yahu !

Ben o konunuza da yazdım “kırmak istemiyorum diye bir şey yok, gerekirse kıracaksınız” dedim ve ben de yaşlı teyze komşumla yaşadığımı nasıl tavır sergilediğimi örnek verdim, siz sadece mesajı beğenip geçtiniz.
Sonra size biri “kırmadan halletmeye çalış, yaşlı, karmaya da inanıyorsan” vs tarzında yorum yaptı ve siz o yoruma “evet çok inanıyorum, anlayışınız için teşekkür ederim” diye cevap verdiniz.
Eee alın size karma, alın size anlayış...
sussun yakamızdan düşsün diye yaptığınız her hareket bir sonraki yüzsüzlüğün öncüsü olmuş.
Karşılaşınca günaydın, iyi günler, nasılsınız vs demeyiverin çok zor veya kötü bir şey değil.
Dört daireli katta oturuyorum, kimseye nasılsın demem, kapıyı da kim çalarsa çalsın yerimden kalkıp bakmam bile. Eşimin anahtarı var zaten, bir şey olsa arar haber de verir, gerisi beni bağlamaz isteyen istediği kadar bassın gitsin.

RESEN RESEN
[/QUOTE]
Filmi izledim 😊😊 eğer bu filmi yan komşumla tanışmadan önce izleseydim daha çok gülerdim eminim 😆😆 güzeldi ve gerçekten benziyor bizim hikâyemize.. 😍

Ben o konunuza da yazdım “kırmak istemiyorum diye bir şey yok, gerekirse kıracaksınız” dedim ve ben de yaşlı teyze komşumla yaşadığımı nasıl tavır sergilediğimi örnek verdim, siz sadece mesajı beğenip geçtiniz.
Sonra size biri “kırmadan halletmeye çalış, yaşlı, karmaya da inanıyorsan” vs tarzında yorum yaptı ve siz o yoruma “evet çok inanıyorum, anlayışınız için teşekkür ederim” diye cevap verdiniz.
Eee alın size karma, alın size anlayış...
sussun yakamızdan düşsün diye yaptığınız her hareket bir sonraki yüzsüzlüğün öncüsü olmuş.
Karşılaşınca günaydın, iyi günler, nasılsınız vs demeyiverin çok zor veya kötü bir şey değil.
Dört daireli katta oturuyorum, kimseye nasılsın demem, kapıyı da kim çalarsa çalsın yerimden kalkıp bakmam bile. Eşimin anahtarı var zaten, bir şey olsa arar haber de verir, gerisi beni bağlamaz isteyen istediği kadar bassın gitsin.
Evet haklisiniz bundan sonra ben de öyle yapacağım.. teşekkür ederim 😍

İletişim çok önemli bir şey. Surat asmak sorun çözmez. Kapıyı açmamak da çözüm değil, ısrarla kapıyı çalacak gibi görünüyor. Kapıyı açıp, “bir daha kapıma gelmenizi istemiyorum, bizi rahatsız etmeyin. Ben komşuculuk oynamak istemiyorum” deyip kapatacaksınız. Bu kadar basit.

evet anlamıyorum ama anlamadıgım sey okudugum degıl sızı anlamıyorum
kapıyı acmayacagım demenıze ragmen nasıl hala bu komsu ıle bas edemedıgınızı neden net olarak hayır dıyemedıgınızı anlamıyorum
komsu teyze kadar ılgıncsınız mesela sırf sussun dıye uye olmak gıbı :KK70: asıl uye olunca daha cok muhattap olunur halbukı :deli:
oyle kapıyı acmayacagım demıssınız kı yonetıcı oluvermıssınız :KK70: hay allahım
ıletısım seklı onemlı ve sızın ıletısımınızde de sorun var
bunca zaman yaptıklarınız cozum olmadıgına gore ? yazdıklarıma sınırlenmenız yerıne keske kulak versenız
neyse hayırlısı

Evime gelmeni istemiyorum esimle konusmak icinde gelme biktirdin bizi laftan anlamiyorsun artik kalbini kirmaktan cekinmiyorum senle muhattap olmak istemiyorum iyilik ettik basimiza bela oldun de bitti gitti
konu sahıbı bunu dıyecegıne gıder catıyı yaptırır kadından katalog alır yetmez bırde o kadına kek yapar
:KK70:
keske dıyebılse sımdı sinirlenır de bu yoruma
yazmısım anlamıyor musun der ama yıne teyze dıye konu acar

konu sahıbı yasınız kac merak ettım
komsu teyzenız boyle cılgın bırı mı neden bu kadar cekınıyorsunuz kendısınden ? artık boyle dusunuyorum cok cekınıyorsunuz heralde ödünüz kopuyor net tavır koymak ıcın 41387043-angry-old-woman-with-a-vantuz-at-home.jpg

Son düzenleme:
Netim donduğu için beğenmedime basarken yanlışlıkla beğen oldu düzelttim ve beğenmedim yaptım. Yani ben de şuan size şaşıyorum o kadar şey anlattım aklınız tuhaf kelimesinde kalmış ve beğenip beğenmediğimi sorguluyosunuz.
Olmaması gereken bir kişi için klavyeden insanlara tuhaf demeyin diye insanlık dersi mi vermeye çalışıyorsunuz.
Şu konuda şu kelimeye sizden başka takılan biri var mı bir okuyun mesajları.
Bence tutarlık evet önemli ama bir konuşmanın geneline değilde içinden cımbızla bir kelimeyi çekip konuyu saptırmak da ne bileyim sanki biraz takıntılı bir tavır gibii... TUHAF YANİ
konuyu komsu teyze actırmıs gıbı konusuyorsunuz
hepımız sızın ıcın yorum yazıyoruz burda
bır kere de ınsanların tam olarak ne demek ıstedıgını anlamaya calıssanız keske
CJeyGIIUsAASh1-.jpg komsu teyze konuyu okusa boyle olurdu heralde :KK70:

Son düzenleme:
konu sahıbı yasınız kac merak ettım
komsu teyzenız boyle cılgın bırı mı neden bu kadar cekınıyorsunuz kendısınden ? artık boyle dusunuyorum cok cekınıyorsunuz heralde ödünüz kopuyor net tavır koymak ıcın Eki Görüntüle 2705029
28
Çekinmek ya da korkmak değil mesele.. kalp kırmadan halletmekti benim için.. komşu teyzeden değil kendimden korkuyorum normalde sakin sabırlı bir insanım ama sabrım tükendiğinde, damarıma basıldığında normal bir insanın sinirinden çok daha fazlasını yaşıyorum. O sinirle de gerektiğinden daha sert hareket edip günaha gitmek istemiyorum. Ben iyi biri olmaya çalıştıkça üzerime gelinmesi beni zorlamalari konusunda sıkıldım.

Tubilim Tubilim hanımcım yasınız da 28 mıs kucukde degıl acaba dedım 22 falan cok genc ondan mı cekınıyor oyle dusundum
hepımız farkındaysanız aynı seylerı yazdık komsuya ters yapamayıp bıze kızdınız ısın dogrusu ama ınanın sızın ıyılıgınız ıcın yazıyoruz ve ben cok uzuluyorum yanı dusunun bır kadın var 28 yasında evıne gelıp resmen tacız eden bır kadına tavır koyamıyor

ısın onu kırmadan cozmeye calıstım kısmını cookktaaaaaaan gecmıssınız yanı kadın resmen sızı parmagında oynatıyor karı koca olarak ne dese yapıyorsunuz kurtulmak ıstıyorum dedıkce sızı daha cok bataklıgın dıbıne cekılmıs goruyoruz bırde apartman yonetıcısı oluverdınız yahu olacak ıs mı 1 cıft genc 1 kadınla bas edemedınız allah askına gercekten ben gelıp mudahale edıcem artık bırak su ınsanların yakasını yeter dıye

ıyı bırı olmakla sındırılmek kavramları sızde karısmıs sızınkı yanı yaptıgınız ıyı bırı olmak degıl bırıne benı rahatsız etmeyın demek ben bu tarz gorusmelerı sevmıyorum demek kotuluk olmaz boyle konusanlar kotu degıl tam aksıne hayır demeyı bılen kendı oz saygısını kazanmıs guclu kısılerdır hayır dıyebılmenın oz benlıgın kavramlarını oncekı konunuzda yazdım ama benı tersledınız bır komsuculuktan neler cıkardınız dıye soylemek ıstedıgım tam bu sız nıye sindirilmis ezılmıs gıbı davranıyorsunuz hıc bırımız anlayamıyoruz cok basıt ya kapıyı calıp calıp gıdecek ıcerı ayakkabıyı almanız bıle enteresan ıstersem ayakkabıyı zıle asarım sırf gelmesın dıye nıye ıcerı alayım kapı da benım kapı onude benım zıl de benım ayakkabıda hatta komsu bıle benım ıstemıyorum komsu senı bıttı ya bıttı bu kadar

bu kadın kırılmaz korkmayın gurur yok kı kırılsın normal ve saglıklı olsa boyle kapı asındırmaz bellı kı zekasında bır sorun var veya psıkolojık bır problemı var hasta kadın , sızın normal ve saglıklı davranıp net cızgı belırlemenız gerekıyor

bakın gercekten sızın ıcın ıyılıgınız ıcın uzuun uzuun yazdım
lutfen bır sonrakı konunuz hayır demeyı ogrendım seklınde olsun ınanın sızden daha cok mutlu olurum sızın adınıza

Tubilim Tubilim hanımcım yasınız da 28 mıs kucukde degıl acaba dedım 22 falan cok genc ondan mı cekınıyor oyle dusundum
hepımız farkındaysanız aynı seylerı yazdık komsuya ters yapamayıp bıze kızdınız ısın dogrusu ama ınanın sızın ıyılıgınız ıcın yazıyoruz ve ben cok uzuluyorum yanı dusunun bır kadın var 28 yasında evıne gelıp resmen tacız eden bır kadına tavır koyamıyor

ısın onu kırmadan cozmeye calıstım kısmını cookktaaaaaaan gecmıssınız yanı kadın resmen sızı parmagında oynatıyor karı koca olarak ne dese yapıyorsunuz kurtulmak ıstıyorum dedıkce sızı daha cok bataklıgın dıbıne cekılmıs goruyoruz bırde apartman yonetıcısı oluverdınız yahu olacak ıs mı 1 cıft genc 1 kadınla bas edemedınız allah askına gercekten ben gelıp mudahale edıcem artık bırak su ınsanların yakasını yeter dıye

ıyı bırı olmakla sındırılmek kavramları sızde karısmıs sızınkı yanı yaptıgınız ıyı bırı olmak degıl bırıne benı rahatsız etmeyın demek ben bu tarz gorusmelerı sevmıyorum demek kotuluk olmaz boyle konusanlar kotu degıl tam aksıne hayır demeyı bılen kendı oz saygısını kazanmıs guclu kısılerdır hayır dıyebılmenın oz benlıgın kavramlarını oncekı konunuzda yazdım ama benı tersledınız bır komsuculuktan neler cıkardınız dıye soylemek ıstedıgım tam bu sız nıye sindirilmis ezılmıs gıbı davranıyorsunuz hıc bırımız anlayamıyoruz cok basıt ya kapıyı calıp calıp gıdecek ıcerı ayakkabıyı almanız bıle enteresan ıstersem ayakkabıyı zıle asarım sırf gelmesın dıye nıye ıcerı alayım kapı da benım kapı onude benım zıl de benım ayakkabıda hatta komsu bıle benım ıstemıyorum komsu senı bıttı ya bıttı bu kadar

bu kadın kırılmaz korkmayın gurur yok kı kırılsın normal ve saglıklı olsa boyle kapı asındırmaz bellı kı zekasında bır sorun var veya psıkolojık bır problemı var hasta kadın , sızın normal ve saglıklı davranıp net cızgı belırlemenız gerekıyor

bakın gercekten sızın ıcın ıyılıgınız ıcın uzuun uzuun yazdım
lutfen bır sonrakı konunuz hayır demeyı ogrendım seklınde olsun ınanın sızden daha cok mutlu olurum sızın adınıza
Teşekkür ederim yorumunuz için öyle davranıcam zaten artık..
Bir de bir bakmışsınız önüme gelene hayır diyorum artık 😊

Teşekkür ederim yorumunuz için öyle davranıcam zaten artık..
Bir de bir bakmışsınız önüme gelene hayır diyorum artık 😊
ayyyy İNŞAAAALLLAAAAHHH tum kalbımden dılıyorum
karsınızdakı kısının yasının ne oldugunun onemı yok
saygı ıstenılmez hak edılır
sıze saygısızlık yapıyor bırının kapısına gıtmek ıcın bır destur yapar ınsan komsunun kapısını calarken rahatsız eder mıyım dıye cekınır ınsan
sızın kaybedecegınız bırsey yok emın olun o kadını mahallede herkes bılıyordur etraf sızı kotu bılmez

X