- 12 Haziran 2022
- 887
- -193
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
yok aşkım 98Kız profil fotoğrafı yine değişmiş Merve giydiğin ayakkabılar 2000 lerin modası haberin olsun hshshshshdhs
Seni mi kırıcam 98 olsun. Ama sana hiç olmamış onu bilyok aşkım 98
Kahkaha patlattımKız profil fotoğrafı yine değişmiş Merve giydiğin ayakkabılar 2000 lerin modası haberin olsun hshshshshdhs
Kahkaha patlattım
Normalde uğraşmazdım da kudurduğunu görünce hoşuma gitti shshshjsKahkaha patlattım
boş insansın umrumda değilsin havlamaya devam etNormalde uğraşmazdım da kudurduğunu görünce hoşuma gitti shshshjs
İnan ben de.. Ama bu bunu hakediyor. Millet cevap vermiyor diye kendini Kleopatra zannediyor.Normalde uğraşmazdım da kudurduğunu görünce hoşuma gitti shshshjs
Kız sana havlamak lazım doğru seninle öyle iletişim kurulur. Hahshssjjsboş insansın umrumda değilsin havlamaya devam et
aklınla sorunun var sanırımİnan ben de.. Ama bu bunu hakediyor. Millet cevap vermiyor diye kendini Kleopatra zannediyor.
Ama her türlü yemini ediyorum ki erkek olsam evlenmem
Off off içi dışına iyice vurmaya başladıboş insansın umrumda değilsin havlamaya devam et
hav hav şarkısı vardı onu dinleKız sana havlamak lazım doğru seninle öyle iletişim kurulur. Hahshssjjs
aklınla sorunun var sanırım
Ama biz sana hakaret etmiyoruz, objektif yorum istedin, ne istediysen onu alıyosun şuvan, mızıtıcaksan oynamayak bxbxbboş insansın umrumda değilsin havlamaya devam et
İşte tam olarak kendine sorman gereken soru bu Merveciğim.aklınla sorunun var sanırım
ben konuda güzelmiyim diye soru sormadım !!Hamd olsun güzel miyim diye soracak kadar aklım gitmiş değil.
Havhav şarkısı gelsin kendisineKız sana havlamak lazım doğru seninle öyle iletişim kurulur. Hahshssjjs
Sende şey dinle mesela erkek güzeli hahshshshav hav şarkısı vardı onu dinle
boş insanAma biz sana hakaret etmiyoruz, objektif yorum istedin, ne istediysen onu alıyosun şuvan, mızıtıcaksan oynamayak bxbxb
İsabet !!!ben konuda güzelmiyim diye soru sormadım !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?