- 12 Haziran 2022
- 887
- -193
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Genel anlamda konuların hayata bakışın vs evet takıntılısın, kilo konusunda ise boşa takıyorsun gerek yok normalsin gayet.
evet ?
Şişmansın net beğenmedimKilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
Şişko ayol bildiğin ne övgüsü. Fikrimi sormuş söylüyorum çan gibiEski konularınıza baktım da gerçekten iyi görünmüyorsunuz. Herkesin sizi kıskandığını falan düşünüyorsunu. Aslında zayıf olduğunuzu biliyorsunuz ama burda övgü almak için böyle konuları açıyorsunuz. Ne diyelim evet kilolusunuz kilo verin .
Arkadaşları buna estetikli gibisin demişte bu yok demiş onu kıskanıyorlarmış falan. Hey allahım yaŞişko ayıl bildiğin ne övgüsü. Fikrimi sormuş söylüyorum çan gibi
Boy ve kilonuz çok iyi. İdeal bence. Kilolu değilsiniz. Bu durumu takıntı yapmamalısınız. Ayrıca sitede erkekler de var. Fotoğrafınızı kaldırmanızı öneririmKilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
Yine kavga perileri gelmiş ondan soruyorE kilo ver desek kıskanmayın diceksin
şişko mu şakamısın ?Şişko ayol bildiğin ne övgüsü. Fikrimi sormuş söylüyorum çan gibi
100 kiloyum canım sorun yokŞişko ayol bildiğin ne övgüsü. Fikrimi sormuş söylüyorum çan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?