- 5 Nisan 2023
- 4.089
- 12.919
- 128
- 27
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Kombin facia, baş örtü bağlama şekli, turuncu elbiseyle alakasız uyumsuz desen ve renklerde baş örtüsü, hele ayakkabılar.Ben çok üstüne gittim ağlayarak günlüğüne yazabilir hashshshshsj
İleride bu halini beğenmediğin için çok pişman olacaksın kendinde didik didik kusur arıyorsun. Genç zamanlarımda kendimle alıp veremediğim vardı diyeceksin. Anonim bir platformda güzel olduğunu söylesinler, onaylanma ihtiyacını gider diye boy boy pozlarını paylaştın internette fotoğrafların çıkıyor. Buna değdi mi yani. Burada sana güzel deseler ne kötü deseler ne
agahahah komiksinBiz niye övelim seni kocan övsün. Ondan alamadığın övgüler için bize yalvarıyorsun.
Güzel değilsin. Güzel bulmuyorum. Hiçbir şekilde güzellik anlayışıma, gözüme hitap etmiyorsun. Ayrıca çatlamıyorumerkek olsam seninle de evlenmezdim.
Bunlar gerçek düşüncelerim. Şimdi git ağla köşelerde.
Hshshshshdh ya o kadar boş ki. Böyle bir platformda fotoğraf atıp ilgi beklemek çok komik. Yorum yapanlarda kıskanç damgası yiyor. Beğenmek zorunda mıyım arkadaş beğenmedim hshshshdhdKombin facia, baş örtü bağlama şekli, turuncu elbiseyle alakasız uyumsuz desen ve renklerde baş örtüsü, hele ayakkabılar.
Sonra herkes beni kıskanıyor tripleri asgagva
tamam bella en güzel sensinKombin facia, baş örtü bağlama şekli, turuncu elbiseyle alakasız uyumsuz desen ve renklerde baş örtüsü, hele ayakkabılar.
Sonra herkes beni kıskanıyor tripleri asgagva
tamam beğenmediysen kapa ceneniHshshshshdh ya o kadar boş ki. Böyle bir platformda fotoğraf atıp ilgi beklemek çok komik. Yorum yapanlarda kıskanç damgası yiyor. Beğenmek zorunda mıyım arkadaş beğenmedim hshshshdhd
Yyyoooookkkk kapatmammmmm merveeeeeeetamam beğenmediysen kapa ceneni
Atma Ziya din gardeşiyükÜstümdeki bol mu değil sana öyle gelmiş bir ton süs mü şaka olmalısın
Evet hem komiğim hem gerçekçiğim.agahahah komiksin
sen çok güzelsin tamamEvet hem komiğim hem gerçekçiğim.
İşine gelmeyince komik oluyoruz.
Güzellik göreceli kavram ama sana bakınca görecelik ortadan kalkıyor. Güzellik kayboluyor
Problem çenesi, 25 kiloydum yazmış sırf çene kemiğinin 10 kilosu var+boyun kısa olduğu için kafa gövdenin içine kaçmış gibi görünüyor ve bakışları Yıldız Tilbe'ye benziyor. Konu sahibi ısrarla yeni fotoğraflar yükleyip yorum istediği için ekleme ihtiyacı duydum.
*Yıldız Tilbe benzetmesi hakaret değildir çok severiz
Vala doğrusun. Diyoruz anlamıyor. Zorla bana yazın diyor. Ben de yazıyorum.Hshshshshdh ya o kadar boş ki. Böyle bir platformda fotoğraf atıp ilgi beklemek çok komik. Yorum yapanlarda kıskanç damgası yiyor. Beğenmek zorunda mıyım arkadaş beğenmedim hshshshdhd
Sen kendini beğenmiyorsun her konunda ayrı kusur sayıyorsun biz niye seni beğenelim kitamam beğenmediysen kapa ceneni
Bana gıcık oldu hahshshshsVala doğrusun. Diyoruz anlamıyor. Zorla bana yazın diyor. Ben de yazıyorum.
Vücut hatlarınız belli değil. Elleriniz büyük ve erkeksi mesela. Beliniz düz, bacaklarınız kollarınız kalın proporsiyon olarak kısa ve lobut gibiyse genetik olarak; zayıf gözükmemeniz, kendinizi zayıf görmemeniz normal. Ben kilo alsam da kollarım bileklerim bacaklarım ince yapılı olduğu için ben kilomu pek göstermem mesela.Üstümdeki bol mu değil sana öyle gelmiş bir ton süs mü şaka olmalısın
Böyle bir iddiam yok. Böyle bir iddiam olsa senin gibi konular açıp millete yalvarırımsen çok güzelsin tamam
tamamBöyle bir iddiam yok. Böyle bir iddiam olsa senin gibi konular açıp millete yalvarırımhaa zaten kocam gece gündüz iltifat ediyor. Buradakilerden niye beğeni bekleyeyim.
Beğenini kocandan bekle bizden değil ok
Öyle ölmezdi. Kuzey Kore füzesi atsaydinizVücut hatlarınız belli değil. Elleriniz büyük ve erkeksi mesela. Beliniz düz, bacaklarınız kollarınız kalın proporsiyon olarak kısa ve lobut gibiyse genetik olarak; zayıf gözükmemeniz, kendinizi zayıf görmemeniz normal. Ben kilo alsam da kollarım bileklerim bacaklarım ince yapılı olduğu için ben kilomu pek göstermem mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?