- 12 Haziran 2022
- 887
- -193
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
erkek güzeli değilim de catladın mı anten eksik galiba ?Sende şey dinle mesela erkek güzeli hahshshs
Ulan sokaklarda kahkaha attım ncncncnSende şey dinle mesela erkek güzeli hahshshs
Anten mi? Sende tahta eksik onu gördük ama hahshshshderkek güzeli değilim de catladın mı anten eksik galiba ?
Demans var galiba. Önceki konularını unuttunben konuda güzelmiyim diye soru sormadım !!
defol git yorumlarına cevap vermem bu saatten sonra biraz daha zırla Merve’den çirkinim diyeAnten mi? Sende tahta eksik onu gördük ama hahshshshd
Sende kafadan kontaksın mesela onu gördükAnten mi? Sende tahta eksik onu gördük ama hahshshshd
Kendini tekrarlıyorsun Merve; keyif vermiyorsun ya.erkek güzeli değilim de catladın mı anten eksik galiba ?
Yivrim sana biri güzelsin falan mı dedi? Jcjcjj inanmadefol git yorumlarına cevap vermem bu saatten sonra biraz daha zırla Merve’den çirkinim diye
Kız seni kudurttummm olmayan özgüvenin yerle bir oldu hahshshshshs ağla bu gece senin fotoyu yeğenime gösterdim teyze bu abi kim dedi çocuktan al haberidefol git yorumlarına cevap vermem bu saatten sonra biraz daha zırla Merve’den çirkinim diye
Pattes diycektim demedim çünkü aldığım terbiye müsaade etmiyorBence birazcık kilo versen iyi olur canım
Yüzün böyle şiş şiş tövbe estağfurullah evden Irak çarpılmış gibi.
Çok değil ama en fazla 3 kilo versen o şişlik inebilir tatlım
Merve ben güzelim diye sormadım deyip neden Merve 'den çirkinim diye insanların ağlamasını istiyorsundefol git yorumlarına cevap vermem bu saatten sonra biraz daha zırla Merve’den çirkinim diye
Her konuyu, kendini beğenmediğini iddia ettiğiniz ayrıntılarda dahi güzelim, hepinizden güzelim, kıskanıyorsunuz, kuduruyorsunuz, çatlayın patlayına getiriyorsunuz; sormanıza gerek yok ki.ben konuda güzelmiyim diye soru sormadım !!
sen çok güzelsin saatlerdir yorum yapıyorsun tamam inandık güzel değilim mutlu olacaksanYivrim sana biri güzelsin falan mı dedi? Jcjcjj inanma
Kız seni kudurttummm olmayan özgüvenin yerle bir oldu hahshshshshs ağla bu gece senin fotoyu yeğenime gösterdim teyze bu abi kim dedi çocuktan al haberi
Cevap vermeyecektin merveeeeeeee ahhahahs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?