- 12 Haziran 2022
- 887
- -193
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
kudur kancık seni defol hadiCevap vermeyecektin merveeeeeeee ahhahahs
Kız seni kudurttummm olmayan özgüvenin yerle bir oldu hahshshshshs ağla bu gece senin fotoyu yeğenime gösterdim teyze bu abi kim dedi çocuktan al haberi
Vay demek kancık he senin eşin askeri personeldi dimi seni bi avukatıma vereyim de gör Mervekudur kancık seni defol hadi
Senin gibi güzel bir hanfendiye pardon erkek gibi kadına bu laflar yakışıyor mukudur kancık seni defol hadi
defol şimdiVay demek kancık he senin eşin askeri personeldi dimi seni bi avukatıma vereyim de gör Merve
Beni de şahit yaz bxbxhVay demek kancık he senin eşin askeri personeldi dimi seni bi avukatıma vereyim de gör Merve
nıç nıç nıç çok ayıpkudur kancık seni defol hadi
Senden aldığım tazminatı kedolarıma harcayacağımdefol şimdi
Iste bu yüzden hiçbir zaman güzel olamayacaksın. Icin pis çünkü için dışına yansımışkudur kancık seni defol hadi
Yok level yeterli değildefol şimdi
Vallahi çok güzel, gerçekten o kadar güzel ki görsen üzülürsün kendin için sonra yeni konu açarsınsen çok güzelsin saatlerdir yorum yapıyorsun tamam inandık güzel değilim mutlu olacaksan
bozacının şahide de şıracıBeni de şahit yaz bxbxh
Yaa sen bilmiyor musun senin avukatın sadece güzel kadınların davasına bakıyorduVay demek kancık he senin eşin askeri personeldi dimi seni bi avukatıma vereyim de gör Merve
HahshshshshshsYaa sen bilmiyor musun senin avukatın sadece güzel kadınların davasına bakıyorduböyle hatalar yapma please.
Oha konu sahibini raporlamıştım özür olsunPolemikleri raporlayanın kaynanası 2 ay yatıya gelsin.
Aynen sizin gibi kuduruklar yüzünden maalesefIste bu yüzden hiçbir zaman güzel olamayacaksın. Icin pis çünkü için dışına yansımış
Hdhdhhd yerim seniVallahi çok güzel, gerçekten o kadar güzel ki görsen üzülürsün kendin için sonra yeni konu açarsın
benim gibi değilsin ondan saldırıyorsun kıskançlıktan kudurrrrrrrrHahshshshshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?